Boje i lakovi - Farbare Novi Sad

Boje i lakovi, farbare Novi Sad

Hemiprodukt

Novi Sad, Masarikova 1 021 521688
PROIZVODNjA BOJA i LAKOVA SISTEMI ZA ZAŠTITU i DEKORACIJU DRVETA SISTEMI ZA ANTIKOROZIONU ZAŠTITU METALA SISTEMI ZA PODOVE SISTEMI ZA GRAĐEVINARSTVO BOJE ZA EKSTERIJER i ENTERIJER LEPAK ZA PLOČICE i STIROPOR ELASTIČNI LEPAK ZA STIROPOR SISTEMI ZA ZAŠTITU i DEKORACIJU DRVETA Alkidni premazi Poliuretanski premazi Nitro premazi Vodorazredivi premazi SISTEMI ZA ANTIKOROZIONU ZAŠTITU METALA Sredstva za pripremu površine Alkidni sistem Brzosušivi sistem Nitro sistem Epoksidni sistem Poliuretanski sistem SISTEMI ZA PODOVE Akrilni sistem Epoksidni sistem Epoksidni samorazlivajući sistem SISTEMI ZA GRAĐEVINARSTVO Yana - boje za enterijer Hemiakrili - boje za eksterijer Hemiglet - unutrašnji Hemiglet S-spoljni Keramix - lepak za pločice i stiropor Stiromix - elastični lepak za stiropor Hemiprodukt je osnovan 1991. godine u Begeču kao samostalna zanatska radnja za proizvodnju hemijskih proizvoda. 1992. godine je osnovano preduzeće Hemiprodukt doo, za proizvodnju boja i lakova, spoljnju i unutrašnju trgovinu, konsalting i zastupanje, koje se aktivira 1996. godine. Zbog povećanja obima poslovanja Hemiprodukt doo u toku 1997. i 1998. godine preuzima proizvodnju boja, lakova i razredjivača od SZR Hemiprodukta. Početkom 2002. godine sedište Hemiprodukta doo se seli u Novi Sad, ulica Masarikova 1, radi bolje komunikacije sa poslovnim partnerima. Osnovni cilj Hemiprodukt-a je da pruži tržištu kvalitetne premaze, kako za zaštitu od korozije, tako i za dekorativni izgled, uz maksimalnu fleksibilnost i efikasnost u pogledu zadovoljavanja specijalnih zahteva.
BOJE i LAKOVI FARBARE

Roma company

Novi Sad, Temeriski put bb 021 6411126
DISTRIBUCIJA BOJA, LAKOVA, TAPETA, LEPKOVA i DR PROIZVODA ZA ZAVRŠNE RADOVE U GRAĐEVINARSTVU Alati Beton Dečije sobe Fasada Izolacije Keramika Parket Tapete Fototapete Unutrašnji zidovi Zaptivna sredstva Zaštita drveta Zaštita metala ROMA COMPANY je preduzeće koje je počelo sa radom 1992. godine. Bavi se distribucijom boja, lakova, tapeta, lepkova i drugih proizvoda za završne radove u građevinarstvu, kao i potrebnog molersko-farbarskog alata. Roma company predstavlja modernu, trgovačku firmu koja posluje po svetskim standardima. Zaposleni u ovoj firmi neguju savremeni način poslovanja, koji podrazumeva vrhunski kvalitet, ali i očuvanje imidža koji taj kvalitet približava sve brojnijim kupcima i poslovnim partnerima, kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Svi oni koji su imali zadovoljstvo da kupuju u nekoj od Rominih prodavnica videli su da osim boja, lakova, četki, merdevina i drugog alata i prateće opreme mogu računati na asistenciju i ljubaznost edukovanih prodavaca kao i na pristupačne cene. Ovakav povoljan odnos cene i kvaliteta postiže se stabilnim odnosom sa dobavljačima i uspostavljanjem uzajamnog poverenja između zaposlenih i kupaca. U prodajnim objektima Roma company nalaze se i miks mašine domaćih i inostranih proizvođača, koje svakom moleru omogućavaju da brzo i lako dođe do željene nijanse. Radi održavanja visokih standarda kvaliteta usluga i proizvoda, u Romi se po ugledu na sve uspešne svetske firme vrši kontinuirana edukacija zaposlenih. Osim toga, uporedo se radi na izgradnji infrastrukture koja će zadovoljavati potrebe sve brojnijih kupaca i komitenata.

Auto duga

Novi Sad, Čenejska 62 021 6414788
BOJE LAKOVI OPREMA AUTO LAKIRERSKI PROGRAM

Avala color

Novi Sad, Trg republike 11 021 452897
BOJE i LAKOVI Naši maloprodajni objekti su u pogledu asortimana i izbora proivoda i proizvodjača najsnabdevenije prodavnice boja i lakova u Srbiji. Za svaki proizvod koji poželite ili se ukaže potreba za njim biće vam ponudjen od najmanje tri proizvodjača a mnogo artikala nudimo čak i do osam proizvođača. Osim velikog asortimana sve naše maloprodaje u svakom momentu imaju i velike količine svih proizvoda tako da mogu da zadovolje i najveće potrošače bez čekanja. Naši dobavljači su najbolji proizvođači boja, lakova, premaza, fasada, lepila,kitova, alata, rastvarača,... u Srbiji ili iz uvoza, tako da je asortiman proizvoda ogroman, a nijednog se ne stidimo, što reče jedan pametan čovek; "prodajemo filozofiju robne marke".

Uradi sam

Novi Sad, Bulevar vojvode Stepe 48 021 6302881
Metalna galanterija Tiplovi, šrafovi, ekseri, okovi, kvake i ručice, klizni mehanizmi ... Zidne i podne obloge Laminati, parketi, keramičke pločice, tepisi, tapisoni, linoleum podovi, brodski pod, lamperija, MDF obloge, tapete ... Sanitarije Kade, tuš kabine, slavine, vodovodne i kanalizacione cevi, nameštaj i galanterija za kupatila ... Drvo Šperploče, oplemenjene iverice, blažujke, OSB ploče, lesonit, radne ploče, obrađeno drvo, lajsne, prozori, krovni prozori i vrata, tavanske merdevine Boje i lakovi Boje za zid, lak boje, osnovne boje, boje za drvo i metal, pribor za farbanje ... Praškasti materijali Gips, lepak za pločice, mase za gletovanje i fugovanje, pribor ... Elektro materijali Kablovi, prekidači, utikači, kanalice, instalacioni materijal, alat ... Namještaj Kancelarijski namještaj, sobni namještaj, stolovi, stolice, garniture, police ... Kuhinje Kuhinjski elementi, gotove kuhinje, sudopere, kuhinjske slavine, kuhinjski bojleri ... Rasveta Sobne lampe, lusteri, sijalice, halogene lampe, plafonjere, spot reflektori, neonska rasveta, džepne lampe, baštenska rasveta ... Bašta Baštenski stolovi i stolice (PVC, alu i drveni), baštenska creva, žice i ograde, roštilji i baštenski kamini, razno seme i trava, đubriva za cveće, PVC i keramičke posude za cveće ... Auto pribor Ulja, antifrizi, tečnosti za stakla, auto dizalice, lanci, auto kozmetika, dodatna oprema, delovi za auto prikolice ... Gradnja Aluminijumske merdevine i skele, izolacioni materijali i cevi, krovne lexan, bitumenske i lim ploče, gips ploče i profili, PVC oluci i cevi ... Alati i pribor Električne i aku bušilice, kružne i ubodne testere, abrihteri, vibracione brusilice, kompresori i pribor, trimeri, kosilice, ručni alati ... Radna odela i pribor Radne rukavice, zaštitne naočare, radne pantalone, radne cipele, kombinezoni ... Grejanje / hlađenje Grejalice, konvektori, uljni radijatori, ventilatori ... Aparati za domaćinstvo Frižideri, ugradne ploče i šporeti, bojleri, grejači vode, friteze, mikrotalasne peći, kuvala za vodu, ploče za kuvanje, pegle ... Domaćinstvo Garnišne, zavese, daske za peglanje, merdevine za kuću, posuđe, artikli
PRODAJA MAŠINA i POSTROJENjA ZA DRVO LEPKOVI, ABRAZIVI i SREDSTVA ZA POVRŠINSKU ZAŠTITU DRVETA Mi smo preduzeće gospodina Petra Ivančevića i uspešno se bavimo tehnologijama iz oblasti prerade drveta : prodajom mašina i postrojenja, kao i lepkova, abraziva i sredstava za površinsku zaštitu drveta. JEDINI smo na našem tržištu koji Vam možemo ponuditi opremu od primarne do finalne prerade drveta. Dugim profesionalnim radom u ovoj oblasti stekli smo položaj da možemo zastupati liderske specijalizovane firme iz različitih oblasti koje imaju vodeća tehnološka rešenja i patente u svojoj oblasti rada. Dajte nam Vaš projektni zadatak za tehnologiju i proizvodnju proizvoda, mi ćemo ga rešavati savremenim i efikasnim tehnologijama sa značajnim uštedama u materijalu, vremenu izrade, prostoru pa i u veličini ulaganja u odnosu na kvalitet. Obratite nam se, stojimo Vam na raspolaganju da sa našim saradnicima dođete do najboljeg rešenja.
PROIZVODNjA DEKORATIVNIH i INDUSTRIJSKIH PREMAZA BOJE ZA GRAĐEVINARSTVO BOJE ZA DRVO BOJE ZA METAL VODORAZREDIVI PREMAZI BOJE ZA ČAMCE SISTEM ZA NIJANSIRANjE

Euro boja ns

Novi Sad, Radomira Raše Radujkova 5 021 6302244 |
064 6159020 |
Mi se bavimo prometom boja, lakova, fasada i ostalog pratećeg materijala potrebnog za obavljanje svih vrsta molersko-farbarskih radova za profesionalce i amatersku upotrebu. U ponudi imamo širok spektar renomiranih proizvođača: JUB, HELIOS, DUGA, ZORKA, HGP, HENKEL, BIZON – koji u svom asortimanu imaju sve što je potrebno da Vaš dom izgleda baš onako kako ste zamislili.

Farbara duga novi sad

Novi Sad, Futoška 10 021 548441

Hemokolor

Novi Sad, Čika Stevina 10 021 510680

Duo mix

Novi Sad, Partizanska 14 021 4770352

Farbara marko

Novi Sad, Sentandrejski put 117f 021 6414045

Paleta

Novi Sad, Radomira Raše Radujkova 3 021 401266

Čekić

Novi Sad, Stevana Vukomanovića Čike 15a 021 419523

Cap

Novi Sad, Milana Simina 2c 021 411496 |
021 6416156 |

Decormania

Novi Sad, Marka Miljanova 4 021 4736206 |
021 4736207 |

Lemix

Novi Sad, Jevrejska 23 021 6615401 |
021 451368 |

Jugodom

Novi Sad, Temerinska 110 021 6624222 |
021 6611649 |

Hemix

Novi Sad, Suvoborska 6 021 6398338
LOKACIJE
Boje i lakovi, farbare Aleksandrovac
Boje i lakovi, farbare Aleksinac
Boje i lakovi, farbare Apatin
Boje i lakovi, farbare Aranđelovac
Boje i lakovi, farbare Azanja
Boje i lakovi, farbare Bačka Palanka
Boje i lakovi, farbare Bačka Topola
Boje i lakovi, farbare Bački Petrovac
Boje i lakovi, farbare Bajina Bašta
Boje i lakovi, farbare Banatsko Novo Selo
Boje i lakovi, farbare Bečej
Boje i lakovi, farbare Begeč
Boje i lakovi, farbare Bela Crkva
Boje i lakovi, farbare Bor
Boje i lakovi, farbare Čačak
Boje i lakovi, farbare Ćuprija
Boje i lakovi, farbare Despotovac
Boje i lakovi, farbare Feketić
Boje i lakovi, farbare Gadžin Han
Boje i lakovi, farbare Grdelica
Boje i lakovi, farbare Horgoš
Boje i lakovi, farbare Irig
Boje i lakovi, farbare Ivanjica
Boje i lakovi, farbare Jagodina
Boje i lakovi, farbare Kanjiža
Boje i lakovi, farbare Kikinda
Boje i lakovi, farbare Knjaževac
Boje i lakovi, farbare Kovin
Boje i lakovi, farbare Kragujevac
Boje i lakovi, farbare Kraljevo
Boje i lakovi, farbare Kruševac
Boje i lakovi, farbare Kučevo
Boje i lakovi, farbare Kula
Boje i lakovi, farbare Lapovo
Boje i lakovi, farbare Leskovac
Boje i lakovi, farbare Loznica
Boje i lakovi, farbare Lučani
Boje i lakovi, farbare Mol
Boje i lakovi, farbare Negotin
Boje i lakovi, farbare Niš
Boje i lakovi, farbare Nova Pazova
Boje i lakovi, farbare Nova Varoš
Boje i lakovi, farbare Novi Pazar
Boje i lakovi, farbare Novi Sad
Boje i lakovi, farbare Novo Selo
Boje i lakovi, farbare Opovo
Boje i lakovi, farbare Pančevo
Boje i lakovi, farbare Paraćin
Boje i lakovi, farbare Petrovac Na Mlavi
Boje i lakovi, farbare Pirot
Boje i lakovi, farbare Požarevac
Boje i lakovi, farbare Prokuplje
Boje i lakovi, farbare Rabrovo
Boje i lakovi, farbare Ruma
Boje i lakovi, farbare Šabac
Boje i lakovi, farbare Senta
Boje i lakovi, farbare Šimanovci
Boje i lakovi, farbare Smederevo
Boje i lakovi, farbare Smederevska Palanka
Boje i lakovi, farbare Sremska Kamenica
Boje i lakovi, farbare Sremska Mitrovica
Boje i lakovi, farbare Stara Pazova
Boje i lakovi, farbare Subotica
Boje i lakovi, farbare Surdulica
Boje i lakovi, farbare Svilajnac
Boje i lakovi, farbare Temerin
Boje i lakovi, farbare Topola
Boje i lakovi, farbare Tutin
Boje i lakovi, farbare Užice
Boje i lakovi, farbare Valjevo
Boje i lakovi, farbare Veternik
Boje i lakovi, farbare Voganj
Boje i lakovi, farbare Vranje
Boje i lakovi, farbare Vrbas
Boje i lakovi, farbare Vršac
Boje i lakovi, farbare Zaječar
Boje i lakovi, farbare Zrenjanin
Back to Top