BEL PLAST - FABRIKA FLEKSIBILNE AMBALAŽE

Bel plast - fabrika fleksibilne ambalaže

 
 
 
 
 • PROIZVODI
  FOLIJE
  KESE
  PAKOVANjE MLEKA
  STRECH HOOD FOLIJE
 
     
 
 • Kompanija Bel-Plast d.o.o. započela je sa radom 1990. godine kada se bavila isključivo konfekcioniranjem ambalaže odnosno preradom polietilena i proizvodnjom fleksibilne ambalaže za pakovanje prehrambenih namirnica.
 
 • Tokom proteklog perioda kompanija je kontinuirano usavršavala i proširivala kapacitete i proizvodni asortiman, a posebnu pažnju poklanja modernizaciji tehnološkog procesa i organizaciji proizvodnje. Trenutno proizvodi četiri grupe proizvoda – ambalaže od plastičnih masa prema zahtevima kupaca.
 
   
 
 • Podizanje kvaliteta na viši nivo je stalni zadatak uspešnog menadžmenta, tako da se kvalitetu sirovina i gotovih proizvoda poklanja velika pažnja.
 • Kompanija je od skoro u svoj proizvodni asortiman uvela novi proizvod - STRETCH HOOD foliju. Reč je o artiklu koji se do sada nije proizvodio u našoj zemlji, a koji ima široku primenu u industriji građevinskog materijala, hemijskoj industriji i industriji veštačkih đubriva, kao i prehrambenoj industriji.
 
   
 
 • Osnovni cilj u narednom periodu nam je unapređenje procesa, zadovoljavanje potreba kupaca, modernizacija tehnologije i, naravno, održavanje liderstva u proizvodnji fleksibilne ambalaže.
 
        
 
        
 
 
 
Bela zemlja - Užice -
031 571646; 031 570003; 031 571626;
LOKACIJE
Pitaj BEL PLAST

Poruku prima: Bel plast - fabrika fleksibilne ambalaže

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA