Fleksibilna ambalaža

Fleksibilna ambalaža Beograd
Intrama SRB doo logo
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - INTRAMA SRB DOO Jednoslojna i višeslojna folija, etikete, vaakum kese.

Unipak

Beograd, Zvezdara, Donska 33 011 2831426 |
065 5552625 |
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - UNIPAK Flexo štamparija radi za sopstvene potrebe, ali i pruža usluge od pripreme za štampu do same štampe za eksterne kupce.

Foka - fabrika otpornih kesa

Gornji Milanovac, Kragujevačka 10 032 720635 |
032 720636 |
Foka proizvodi kese izrađene od kvalitetnog PE-HD i PE-LD materijala,pogodne za korišćenje u svim vrstama prodavnica i marketa za pakovanje najrazličitijih proizvoda. Izlazeći u susret zahtevima kupaca,kese mogu biti različitih tipova: FOLIJE ZA KAŠIRANjE FOLIJE ZA PAKOVANjE PREHRAMBENIH PROIZVODA FOLIJE ZA PAKOVANjE NEPREHRAMBENIH PROIZVODA FOLIJE ZA VAKUUM PAKOVANjE - TERMOFORING TERMOSKUPLjAJUĆE FOLIJE SINTETIČKI MESARSKI PAPIR KESE TREGERICE BUTIK KESE DžAKOVI ZA PAKOVANjE KESE ZA ZAMRZIVAČE KESE ZA SMEĆE KESE ZA PAKOVANjE HIGIJENSKIH PROIZVODA KESE ZA BRZU POŠTU Foka proizvodi i sintetički papir u tabacima pogodan za korišćenje u: prehrambenim prodavnicam supermarketima mesarama… Idealan za pakovanje proizvoda(naročito mesa,suhomesnatih proizvoda ,sireva,peciva,bureka…) jer je izrađen od materijala koji održava svežinu namirnica,ne propušta masnoću i vlagu,a lako se oblikuje prema njihovom obliku. Može biti raličitih formata,sa ili bez štampe. Papir je težine 25g/m²što znači da ga u 1kg ima 3-4 puta više od sličnih papira u upotrebi. Foka proizvodi kese u rolni U rolnama se izrađuju tregerice kese za: smeće zamrzivače džambo rolne za zamrzivače Kese su izuzetno izdržljive i rastegljive, otporne na kidanje i lake za rukovanje. Tregerice su naročito pogodne za korišćenje u supermarketima i odlikuju se visokom izdržljivošću. Tregerice mogu izrađene u različitim dimenzijama,debljinama i bojama sa rklamnom štampom. Kese za smeće i zamrzivače izrađuju se u svim formatima. Džambo kese su idealne za pakovanje rinfuzne I druge sitne robe. Smeštene su na odgovarajući stalak,lako se kidaju I veoma su jednostavne za rukovanje. Društvo Foka d.o.o. je nastala početkom 2004.godine transformacijom dotadašnje zanatske radnje Foka. Nalazi se u Gornjem Milanovcu na adresi Kragujevačka 10. U trenutku osnivanja broja zaposlenih je bilo 28 radnika, da bi do početka 2008 godine narasla na 90 zaposlenih.

Spektar gornji milanovac

Gornji Milanovac, Save Kovačevića 40 032 725497 |
032 725498 |
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - SPEKTAR GORNJI MILANOVAC Spektar d.o.o. je lider u proizvodnji fleksibilne barijerne ambalaže za potrebe mesne industrije i ambalaže za potrebe proizvodnje sireva.

Papir Print

Papir Print logo
Gornji Milanovac, Korčaginova 65 032 711343
Papir Print logo
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - PAPIR PRINT Fleksibilna ambalaža predstavlja kombinaciju najboljih osobina plastike, polietilenskih filmova, papira i aluminijumskih folija radi postizanja širokog spektar barijernih svojstava pakovanja uz minimalnu potrošnju materijala.

Euroflex

Sremski Karlovci, Zmaj Jovina 22 021 883732 |
063 8336866 |
PROIZVODNjA : FLEXO ŠTAMPA FOLIJE ZA AUTOMATSKE PAKERICE KESE, VREĆE, DžAKOVI Ambalaža za različite namene od polietilena HDPE i LDPE (kese i džakovi za humus, veštačka đubriva, zrnaste i praškaste proizvode, ambalaža za papirnu konfekciju i reklamne kese) Ambalaža od polipropilena za testenine, smrznuta i sveže pečena peciva, konditorske proizvode itd Ambalaža od višeslojnih materijala (duplex, triplex...)

Grafoflex

Grafoflex logo
Sremska Mitrovica, Vukа Kаrаdžićа 10C 022 610698 |
063 513782 |
Grafoflex logo
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - GRAFOFLEX Uvoz i prodaja folija i papira za flexo štampu.- Prеmаzni pаpir - multipаk - Prеmаzni pаpir – multipаk sа pоliеtilеnоm - Тrаnspаrеntni i mеtаlizirаni duplеks fоliја
Eko Pak ambalažna industrija logo
PROIZVODNjA PAPIRNE i FLEKSIBILNE AMBALAŽE PAPIRNE KESE

Roloflex

Gornji Milanovac, Rudničke vojske 10 032 720535 |
063 607602 |
PROIZVODNjA TERMOSKUPLjAJUĆA FOLIJA POLIETILENSKA FOLIJA ZA KAŠIRANjE FLEXO ŠTAMPA REKLAMNE KESE KESE TREGERICE POLIPROPILENSKE, DUPLEX i TRIPLEX KESE BIORAZGRADIVE KESE
PROIZVODI FOLIJE KESE PAKOVANjE MLEKA STRECH HOOD FOLIJE Kompanija Bel-Plast d.o.o. započela je sa radom 1990. godine kada se bavila isključivo konfekcioniranjem ambalaže odnosno preradom polietilena i proizvodnjom fleksibilne ambalaže za pakovanje prehrambenih namirnica. Tokom proteklog perioda kompanija je kontinuirano usavršavala i proširivala kapacitete i proizvodni asortiman, a posebnu pažnju poklanja modernizaciji tehnološkog procesa i organizaciji proizvodnje. Trenutno proizvodi četiri grupe proizvoda – ambalaže od plastičnih masa prema zahtevima kupaca. Podizanje kvaliteta na viši nivo je stalni zadatak uspešnog menadžmenta, tako da se kvalitetu sirovina i gotovih proizvoda poklanja velika pažnja. Kompanija je od skoro u svoj proizvodni asortiman uvela novi proizvod - STRETCH HOOD foliju. Reč je o artiklu koji se do sada nije proizvodio u našoj zemlji, a koji ima široku primenu u industriji građevinskog materijala, hemijskoj industriji i industriji veštačkih đubriva, kao i prehrambenoj industriji. Osnovni cilj u narednom periodu nam je unapređenje procesa, zadovoljavanje potreba kupaca, modernizacija tehnologije i, naravno, održavanje liderstva u proizvodnji fleksibilne ambalaže.
Sipex SVL logo
FLEKSIBILNA AMBLAŽA - SIPEX SVL "SipexSVL" DOO je proizvodno preduzeće sa preko 25 godina iskustva u proizvodnji ambalaže za pakovanje prehrambenih, hemijskih, farmaceutskih i drugih proizvoda.

Inter gradex trade

Čačak, Bulevar oslobođenja 17 032 374466
FLEKSIBILNA AMBALAŽA - INTER GRADEX TRADE Uvoznik i distributer materijala za ambalažnu i grafičku industriju. - Ambalažni filmovi - Etiketni filmovi - Fleksibilni ambalažni papir - Samolepljivi materijali u rolni
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA