Bebi oprema - Oprema za bebe Stari Grad

Bebi oprema Stari Grad

Textil

Beograd, Stari Grad, Svetogorska 6 011 3232227
BEBI OPREMA - TEXTIL Kompleti, posteljine, baldahini, čaršavi, jastučnice, prekrivači, dušeci, jastuci, prateći program (foteljice, podloge za igru, pelene, peškiri, pletene korpe).
SVE ZA DECU OD 0 DO 16 GODINA Boom Baby doo je beogradsko preduzeće. Od svog nastanka 1993. godine do danas, radi za dobrobit dece i pruža svesrdnu pomoć njihovim roditeljima, obezbedjujući i proizvodeći nakvalitetnije što semože pronaći na domaćem tržištu, a u sferi dečije garderobe i opreme.

Beba kids

Beograd, Stari Grad, Braće Jugovića 16 011 3343797
Beba Kids je poznata po visokom kvalitetu dečije garderobe Tu su kolekcije za decu od 3 meseca do 12 godina Ugodna mešavima prirodnih materijala i boja u Bebe Kids-u, učiniće da se vaše dete oseća veoma udobno

Chicco srbija

Beograd, Stari Grad, Viline vode 47/III 011 2084388
DEČIJA ODEĆA, OBUĆA PROGRAM ZA BEBE IGRČKE Chicco je lider na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanijih italijanskih brendova u svetu. Danas je Chicco prisutan u 120 zemalja sveta, među kojima je, zahvaljujući kompaniji Keprom, i Srbija. Snaga brenda Chicco zasniva se na tome da je ovo jedini brend na svetu koji zadovoljava potrebe dece od rođenja do tri godine. U proizvodnom portfoliu brenda Chicco nalaze se sledeće kategorije: krupna oprema (kolica, auto-sedišta, prenosivi kreveci), proizvodi za hranjenje, kozmetika, igračke, obuća, odeća i proizvodi za mame. Prodajna mesta: Aksa Kids Mega Store i druge bolje opremljene radnje bebi i dečje opreme i apoteke.

Ilix trade

Beograd, Stari Grad, Dečanska 14 011 3398801 |
011 3398887 |
Sve za bebe i decu na jednom mestu: Bebi oprema Dečija konfekcija Školski pribor Igračke

Maza toys

Beograd, Stari Grad, Dečanska 14 011 339804
Preduzeće Maza Toy uspešno posluje već deset godina. U svim našim prodavnicama postoji najraznovrsniji program: dečije garderobe, dečije kozmetike, dečijih igračaka, bebi opreme, parti program, bazeni i letnji program, automobili na pedale i struju, slatki program, bicikli, tricikli, ranci i školski program Cartorama, dekorativni program, dečiji parfemi, knjige za predškolski uzrast i još puno toga što se moze videti posetom nekoj od naših prodavnica.

Nea export-import

Beograd, Stari Grad, Tadeuša Košćuška 66 011 2630773 |
011 2636006 |
UVOZ i DISTRIBUCIJA HRANE i OPREME ZA BEBE CANPOL BABIES Canpol babies - najveća kompanija u Poljskoj koja zadovoljava potrebe beba i njihovih majki svim vrstama artikala namenjenim hranje- nju, nezi, zabavi, edukaciji i bezbednosti. Mi znamo kako je važno zdravlje i bezbednost deteta,otud svi naši proizvodi podležu adekva- tnom testu, potvđujući podu- darnost odrednica ne samo u zemlji porekla, već i u poljskim insitucijama odgovornim za kontrolu kvaliteta. Naše proizvode možete naći u svim bebi buticima i apotekama u vašem gradu ili mestu, i u apotekama APOTEKARSKE USTANOVE BEOGRAD Preduzeće je osnovano 1995.godine, isključivo privatnim kapitalom. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija hrane i opreme za bebe. Kompanija je uspela da potpuno anonimnu bebi robnu marku afirmiše i učini je drugom bebi robnom markom po prodaji na prostoru bivše Jugoslavije za relativno kratak vremenski period.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA