Alati za metal i drvo, rezni alati Savski Venac

Alati za metal i drvo, rezni alati Savski Venac

Dia Elit

Dia Elit logo
Beograd, Savski Venac, Koče Popovića 6 011 3283219 |
011 3283546 |
Dia Elit logo
REZNI ALATI BRUSNI MATERIJAL Firma „Dia–Elit“ je osnovana 1991. godine u Beogradu. Od samog početka radimo kao generalni uvoznici brusnog materijala renomirane firme „Swaty“ Maribor, Slovenija. Bavimo se prodajom široke lepeze brusnog oruđa za razne namene. Za vreme postojanja i rada firme stekli smo veliko iskustvo na polju servisiranja potreba firmi i fabrika iz različitih domena i oblasti rada. Posebno ističemo činjenicu da svake godine broj firmi sa kojima radimo raste. To govori o kvalitetu dosadašnjeg našeg poslovanja i zastupanja firme „Swaty“ na teritoriji Srbije. Naš cilj je da u budućnosti ostvarimo još uspešniju saradnju sa firmama širom Srbije. Nadamo se daljim kontaktima sa zainteresovanim firmama, a mi ćemo se potruditi da izadjemo u susret svim postojećim potrebama. Kao dodatni dokaz za kvalitet možemo se pohvaliti ISO 9001:2001standardom, koji smo dobili od Instituta za standardizaciju Republike Srbije.

Komerc Progres

Komerc Progres logo
Beograd, Savski Venac, Kraljevića Marka 4 011 2626009 |
011 2630266 |
Komerc Progres logo
ALATI - KOMERC PROGRES TOPTUL® profesionalni ručni alat proizvodi se više od 30 godina. TOPTUL alat proizveden je od čelika vrhunskog kvaliteta, krasi ga vrhunski dizajn i ergonomija. Namenjen je za profesionalnu i industrijsku upotrebu. Međunarodni zahtevi, propisani ANSI i DIN normama, dostignuti su i premašeni do čak dvostrukih vrednosti. TOPTUL alati su proizvedeni od vrhunskih legura Cr-V, Cr-Mo, Cr-V+S2 i legure ekspertskog kvaliteta SiNiCrMo+V. OPTUL® sektor za Kontrolu Kvaliteta i Inženjeri za projektovanje i razvoj konstantno poboljšavaju procedure testiranja i kontrole kvaliteta koje se zasnivaju na pozitivnim ili negativnim povratnim informacijama od krajnjih korisnika. Inovativne procedure "Kružna inspekcija Sistema Kontrole Kvaliteta" i "Integrisani sistemi proizvodnje i Sistema Kontrole Kvaliteta" su nametnuli stroge standarde kvaliteta proizvoda koji nose oznaku brenda TOPTUL®. Ovi koncepti kontrole kvaliteta su usađeni u svakog člana organizacije.

Farbara kolor

Beograd, Savski Venac, Kraljevića Marka 7 011 3282611
BOJE i LAKOVI GRAĐEVINSKI LEPKOVI FASADNI MATERIJAL ALAT LAJSNE MERDEVINE LANCI Farbara Kolor nalazi se na dve lokacije u Beogradu na Savskom vencu i Vidikovcu i nudi veliki izbor boja i lakova i drugog građevinskog materijala. Zadovoljstvo nam je da možemo da Vam ponudimo širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su namenjeni kako profesionalnim majstorima, tako i onima koji uživaju da samostalno uređuju svoj dom. Višegodišnje iskustvo i zadovoljstvo naših stalnih kupaca su nam najbolja preporuka! Vidikovački venac 75 Kraljevića Marka 7 - Savski venac BOJE i LAKOVI Fasadni premazi Disperzije i poludisperzije Emajl lakovi Boje za drvo i metal Boje za beton Sredstva za zaštitu od korozije Boje u spreju Toneri Razređivači FASADNI MATERIJAL i LEPKOVI Završni premazi za unutrašnje i spoljašnje zidne površine Mase za gletovanje i fugovanje Krečno-cementni mašinski malteri Stiropor, mrežica Gips ploče Silikoni i pur pene MOLERSKI PRIBOR i ALAT Valjci, ulošci valjaka i prateći alat Farbarske četke i slični nanosioci Alati za pripremanje površine Čekići, turpije, klješta i ostali pribor Rezne ploče Prekrivači i zaštita LAJSNE U našoj ponudi se nalaze aluminijumske, ali i dekorativne stripor lajsne. Očekujemo vas u našim prodajnim objektima!

Fer shop

Beograd, Savski Venac, Karađorđeva 15 011 3285101
OKOVI ZA NAMEŠTAJ PLOČASTI MATERIJALI KUHINjSKA GALANTERIJA RASVETA SUDOPERE i SLAVINE ALATI

Magnat

Beograd, Savski Venac, Sarajevska 52 011 2688244 |
011 2688066 |
PRODAJA ALATA i OPREME NA VELIKO i MALO Alati UNIOR BOSCH električni alati SKIL električni alati ROTHENBERGER specijalni alati VARSTROJ varilička oprema ALPOS merdevine TOVARNA MERIL KOVINE merni alati Magnat je firma koja se bavi uvozom i prodajom profesionalnih alata i opreme renomiranih proizvođača - ručni alati Stahlwille i Unior, električni alati Fein, Femi, Bosch, Skil, Dremel, agregati Genmac, kompresori Fiac.

Tredonna

Beograd, Savski Venac, Gavrila Principa 21 011 3287364
Rezni alati Merni alati Brusni alati Ručni električni alati
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA