ZVEZDA CITY OAZA

Zvezda city oaza

 
 
 info@zvezda-ada.rs
 
             
 
 • Teretana
  Teretana je opremljena spravama renomiranog svetskog proizvođača Panatta i pripadaju linijama Fit Evo i X-Pression. Paleta sprava omogućava tretiranje svake mišićne grupe posebno. Anatomska sedišta pružaju komforan, siguran i efikasan rad. Svaki pokret na njima je lak, udoban i biomehanički ispravan. Ove sprave izuzetnog dizajna, priuštiće Vam prijatan trening i razbiti tabu da u teretanu odlaze samo snagatori.
 • Cardio linija
  Kardio zona je opremljena trenažerima firmi Life Fitness, Vision i Concept... Tu se nalaze trake za trčanje, bicikli (recline, spin, bike), veslački ergometri, crosstrainer-i. Sve sprave su opremljene senzorima za kontrolu pulsa, testiranje fizičkih sposobnosti i svih drugih parametara neophodih za pravilan i kontrolisan rad. Sala poseduje video monitore kako Vam se rad ne bi činio monotonim.
 • Sala za posebne programe
  Sadrži opremu (švajcarske lopte, steperi, bućice, prostirke, džakovi id.) za izvođenje različitih fitness programa. Prijatan prostor i vrhunski treneri, biće Vam na raspolaganju i ponudiće mnoge rekreativne forme: pilates, Step Aerobic, Fit Ball...
 • Veslanje - takmičarsko i rekreativno
  Veslanje je nešto čime retko koji klub može da se pohvali. Vama se pruža mogućnost da u autentičnom veslačkom klubu koji je dao mnogo veslača svetskog ranga, bavite pravim sportskim veslanjem. Imate mogućnost da u skifu, dvojcu, četvercu ili osmercu zaveslate Dunavom i Savom uz nadzor profesionalnih trenera veslanja. Reka, sunce i lagani vetrić pružiće Vam neviđen doživljaj, a pri tome i izuzetan aerobni trening pri čemu angažujete skoro sve mišićne grupe. Ne propustite tu privilegiju koju su do sada imali samo retki klubovi u svetu, i naslutite draž tradicionalne veslačke borbe između Oksforda i Kembridža.
 • Open Air
  Open air je trenažni proces koji se odvija van prostorija kluba. U uređenom prirodnom okruženju kluba, na prostoru Ade Ciganlije izvode se delovi ili celokupni aerobni treninzi koji sadrže brzo hodanje, trčanje i korektivno razvojne vežbe primerene starosnoj dobi i stepenu fizičke spreme vežbača. Priroda, čist vazduh i zelenilo delovaće osvežavajuće na Vas i zasigurno izmamiti dobro raspoloženje i smeh, i relaksirati od gradske gužve i stresa.
 • Hidromasažni bazen
  Opremljen je savremenim sistemom za cirkulaciju i prečišćavanje vode pa možete plivati bez obzira na dimenzije bazena. Takođe bazen poseduje i pumpe za hidro masažu te možete osetiti blagotvorno dejstvo vode a da ste pri tom izloženi blagoj hidro masaži. Gotovo da je nemoguće naći bolju stvar za opuštanje posle napornog dana ili jakog treninga. Ko to nije osetio ima za čim da žudi.
 • Suva i vlažna sauna
  Finska i ruska sauna pružiće Vam prijatnu ugodnost i pročišćenje. Usled povišene temperature i vlažnosti dolazi do intenzivnog zdravog znojenja . Mišići i organi se stimulišu na veću aktivnost. Pri tome se toplota pomoću krvnih sudova i limfnih struja vodi ka unutrašnjosti organizma. Znojenje je posledica povećanja unutrašnje telesne temperature. Ubrzana cirkulacija dovodi do razgradnje štetnih materija (masti, toksične materije, celulit, ...) i izbacivanje kroz kožu.
 • Tepidarium
  Tepidarium je mesto gde će te provesti najlepše trenutke uz priču sa prijateljima. Izum koji datira iz rimskih vremena predstavlja anatomske kamene ležaljke koje se zagrevaju i izuzetno relaksaciono deluju na telo.
 
 
 
Ada Ciganlija 5 - Beograd - Čukarica, Čukarička Padina
011 3554652;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Čukarica, Čukarička Padina Ada Ciganlija 5
  +381 11 3554652;

Poruku prima: Zvezda city oaza

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA