YUNET INTERNATIONAL

Yunet international

 
 
 office@eunet.rs 
 
 • Kombinujući naprednu, pouzdanu i brzu Internet tehnologiju sa najkvalitetnijim kadrom, došli smo do recepta na osnovu koga već 15 godina potvrđujemo reputaciju kompanije sa najboljim rezultatima i rešenjima u oblasti Interneta na području Srbije.
 
 • Najbolji u regionu
  Imamo preko 300.000 personalnih i više od 25.000 zadovoljnih biznis klijenata i predstavništva u 6 gradova Srbije.

 
 • Sve na jednom mestu
  Od Internet konekcije na svim željenim lokacijama, preko pouzdane i zaštićene komunikacije, sigurnosti od neželjenih i malicioznih sadržaja sa Interneta, jednostavne i jeftine telefonske komunikacije sa inostranstvom i svim udaljenim delovima vašeg poslovanja, do rešenja za jeftinije i uspešnije poslovanje.

 
 • POVEZIVANjE
  EUnetADSL vam otvara vrata brzog Interneta u velikom stilu. Jednostavan za uvođenje, brz i kvalitetan, omogućava vam da stalno budete online, bez zauzimanja telefonske linije i troškova impulsa. Izborom EUnet ADSL servisa dobijate:
  - do 20 minuta besplatnog telefoniranja sa inostranstvom svakog meseca
  - besplatno uvođenje i realizaciju
  - besplatno korišćenje ADSL opreme
  - 3 e-mail naloga
  - anti-virus i anti-spam zaštitu
  - dinamičku IP adresu - opciono aktiviranje fiksne IP adrese po ceni od 590 din
  - besplatnu tehničku podršku 24/7
  - mogućnost parkiranja servisa kada ste na odmoru

 
 • Stalne veze obezbeđuju neprekidan pristup Vaše kompanije Internetu ili drugim udaljenim računarskim resursima. Nudimo Vam izbor nekoliko tipova povezivanja, koje ćemo prilagoditi Vašim željama i tehničkim zahtevima. Naš inženjerski tim stoji vam na raspolaganju oko izbora pravog rešenja.
 
 • EunetDial-Up servis omogućava jednostavan i pouzdan pristup Internetu sa bilo kog mesta gde postoji računar i telefonski priključak. 
 
 • EUnetVOIP servis omogućava i do 10 puta jeftinije telefonske razgovore sa inostranstvom u odnosu na standardno telefoniranje. EUnetPhone moguće je koristiti sa vašeg fiksnog ili mobilnog telefona, tako što okrenete 0800 19 20 2, a yatim broj u međunarodnom formatu.
 
 • Solutions-EUnet Security centar predstavlja sveobuhvatno bezbednosno rešenje koje štiti sve tipove računara od virusa trojanaca spajvera spayware zlonamernih korisnika štetnih sadržaja sa interneta i narastajuće neželjene pošte Spam. U sklopu EUnet Security centra mogu se dobiti sav potrebni konsalting, inženjering I stručnu pomoć. Poseban kuriozitet! je jedinstveni EUnetSecurtyLab sistem koji je namenjen svim administratorima i IT Menadžerima. 
 
 • Mrežni inženjering - Profesionalno uobličeni Internet servisi, upotreba tehnologija digitalnih linkova, uvođenje mail storage sistema, sve je to po prvi put realizovano u EUnetovim projektima. Veliki broj sertifikovanih inžinjera bogato višegodišnje iskustvo u kofigurisanju Internet i Intranet rešenja kao i zadovoljstvo naših klijenata najbolja su preporuka da ćemo i za Vas pronaći najbolje rešenje
 
 
 
Dubrovačka 35 - Beograd - Stari Grad
011 3305678;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Stari Grad Dubrovačka 35
  +381 11 3305678;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Yunet international

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA