VINOGRADI I VINARIJA MILETIĆ

Vinogradi i vinarija miletić

 
 
info@podrummiletic.com
 
     
 
 • PROIZVODNjA VINA
 
        
 
 
 
 • "Vinogradi i vinarija Miletić" se nalazi u Opariću koji je smešten podno Blagotina na samoj granici sa opštinom Varvarin i Trstenik i pripada opštini Rekovac.

  U neposrednoj blizini vinarije nalazi se manastir Preradovac, jedan od najstarijih kulturno - istorijskih spomenika na teritoriji Levča.
 
                              
 
 • "Vinogradi i vinarija Miletić" za preradu grožđa i proizvodnju vina poseduju vinski podrum koji se nalazi u naselju Oparić. Podrum se sastoji iz nadzemnog dela sa potrebnim prostorijama za poslove oko primarne prerade grožđa, za izvođenje alkoholnog vrenja šire i kljuka, za čuvanje i negu vina kao i dela koji se nalazi pod zemljom.

  Podrum raspolaže sa potrebnim vinskim sudovima, opremom za primarnu preradu grožđa, opremom za obradu šire, kljuka i vina kao i opremom za finalizaciju vina.

  Vinarija raspolaže sa jednim tehnologom koji rukovodi preradom grožđa i obradom vina.
 
          
 
 
 
 • RAJNSKI RIZLING
  Vino je slamnato žute boje, izrazitog aromatičnog mirisa i snažnog punog ukusa koji se dugo zadržava u ustima sa prijatnim sadržajem kiseline koje vinu daju svežinu i izbalansiran ukus. Sklad mirisa i ukusa nejbolje ćete osetiti ako se služi rashlađeno na temperaturi od 8-10C
 • MERLOT
  Vino je tamno crvene boje, sortnog mirisa, punog, zaokruženog i elegantnog ukusa sa lepim mekim taninima. Vrhunski kvalitet i specifičnost ovog vina dolazi do izražaja ukoliko se služi rashlađeno na temperaturi od 16-18C
 
                                                            
 
 
 
Levač bb - Oparić -
035 722586; 064 2535631;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Oparić Levač bb
  +381 35 722586; +381 64 2535631;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Vinogradi i vinarija miletić

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA