VINARIJA VINIK

Vinarija vinik

 
 
 info@serbianwine.com
 
...vina iz banatske ravnice, sa vršačkog brega...
 
                         
 
 
 
 • Dobrodošli u našu porodičnu vinariju

  Iako se već godinama bavimo proizvodnjom ograničenih količina dobog vina sve do nedavno tu dragocenu tajnu smo vredno čuvali u krugu naše porodice i odabranih prijatelja.

  Svake godine odabiramo samo najkvalitetnije grožđe koje uz ljubav, znanje i po staroj porodičnoj recepturi odnegujemo u najbolje vino.

  Kod nas se uvek pilo dobro vino -
  Pozivamo Vas da zajedno nastavimo tradiciju...
 
                          
 
 • "Vržole" - nastalo je pre pet godina kao rezultat tradicije i modernih naučnih dostignuća. To je danas u svetu vina kod nas brend koji označava vino koje je proizvedeno u prvoj registrovanoj vinariji u Vršcu
 • Poznavaoci vina prepoznaju naziv "Vržole" kao asocijaciju čuvenog francuskog vina "Božole" iz istoimene oblasti u Francuskoj
 • "Vržole" crveni i "Vržole" beli mogu kvalitetom da se porede sa mnogim čuvenim francuskim i drugim vinima - što je potrvrđeno od strane posetilaca i stručnjaka na mnogim međunarodnim festivalima vina
 • Vina "Vržole" beli i "Vržole" crveni kao i naša lozova rakija "Cabinet" već dve godine za redom osvajaju zlatne medalje na domaćim i međunarodnim takmičenjima
 
                                                                           
 
 
 
 • Vinarija "Vinik" je smeštena u centru grada Vršca. Raspolažemo sa podrumom koji smo nedavno, u jednom svom delu, preuredili i za vinski turizam.

  Ideja je proistekla iz naše želje da svim ljubiteljima vina dočaramo autentičan ambijent vinskog podruma gde sedeći za hrastovim stolovima i okruženi buradima i balonima sa vinom možete uživati u degustaciji naših najboljih vina.

  Priču o vinu čućete od viteza vina, Velikog Majstora banatskog vinskog reda "Sveti Teodor" g-dina Nikole Cuculja koji će u originalnoj odori viteza vinskog reda zajedno sa Vama izvršiti degustaciju vina i provesti Vas kroz tajne spravljanja ovog božanskog pića.

  Da bi ugođaj bio potpun posetiocima je na raspolaganju akustična gitara a po dogovoru možemo obezbediti i muziku-tamburaše i zakusku.
 
 
 
Novosadska 1 - Vršac -
013 836721; 063 8503474;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Vršac Novosadska 1
  +381 13 836721; +381 63 8503474;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Vinarija vinik

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA