VELUR HEMIJSKA ČISTIONA I FARBARA

Velur hemijska čistiona i farbara

 
 
velur@vektor.net
 
 • Perionica VELUR III osnovana je 1959.g. i sadašnji vlasnik firme je treća generacija. To je prva ekološko-hemijska čistiona i praona veša u Vojvodini sa sertifikatom od 2001.g.
 • Našu vodeću poziciju u struci osigurava znanje, pouzdanost, iskustvo, tradicija, inovativnost i praćenja svetskih dostignuća.
 
 • Porodična tradicija hemijskog čišćenja i bojenja odeće duga je više od pet decenija!
 
 • Vršimo usluge hemijskog čišćenja i pranja odeće od svih vrsta tekstila, kože i krzna. U procesu hemijskog čišćenja koristimo najsavremenije svetske metode. Sva roba se obrađuje protiv neugodnih mirisa (znoj, urin i sl.) i podvrgava mikrobiološkoj zaštiti. Vaša odeća se nakon čišćenja pažljivo slaže i pakuje u odgovarajuću zaštitu. Hemijska čistiona i perionica VELUR pruža usluge pranja, peglanja i dostave veša na teritoriji cele Bačke pa i šire.
 
 • Ovo je najveća privatna hemijska čistiona u Vojvodini sa najmodernijim mašinama za pranje kapaciteta 130 kg veša na sat, sa parnim sistemom i sopstvenom fabrikom vode.
 • U radu koristimo najsavremenija sredstva koja ispunjavaju ISO 9001, 14001 standarde. Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenih i savremena oprema, garancija su kvaliteta naših usluga.
 
 • NAŠE USLUGE SU
  - hemijsko čišćenje i pranje odeće od tekstila i kože
  - pranje i peglanje veša, posteljine, stoljnjaka, zavesa, peškira, presvlaka, jastuka, ćebadi itd.
  - bojenje odeće od tekstila i glatke kože
  - krojačke usluge prepravke i popravke odeće i šivenje novih
  - štrikanje, pakovanje itd.
 
 • BOJENjE ODEĆE
  Vršimo usluge bojenja Vaših pamučnih odevnih predmeta i bojenje vunenih komada odeće ( uz poseban zahtev mušterije nakon provere u radionici). Bojenje kože Kožne predmete hemijski čistimo i bojimo glatku kožu. Velur koži vraćamo stari sjaj i impregniramo je. Svi predmeti od glatke kože koji se hemijski očiste mogu se odmah nakon obrade obojiti prema vašoj želji. Napominjemo da nije moguće obojiti u crno iz beloga i sl. nego samo u boju za nijansu-dve tamniju od postojeće. Bojenje tekstila Stari izbledeli odevni predmeti, pretežno pamučnog sastava, ponovnim bojenjem dobijaju novi sjaj. Korišćene boje su postojane i ne ostavljaju tragove na drugoj odeći. Boje koje se koriste za ove zahvate su crna, smeđa i tamno plava. Nudimo usluge profesionalnog pranja i peglanja garderobe, posteljine, zavesa i ostalog po najvišim standardima. Istovremeno vršimo i profesionalno peglanje već čistog rublja odnosno odevnih predmeta. Besplatno preuzimanje Da bi smo vam što više olakšali korištenje naših usluga nudimo mogućnost besplatnog preuzimanja i dostave odeće na vašoj adresi u zavisnosti po dogovoru i vremenu isporuke.
 
 • Naše redovne mušterije su domovi zdravlja, hoteli, restorani, industrijski giganti kao što su šećerane, uljare itd.
 
 • PLAĆANjE USLUGA MOGUĆE JE
  - gotovinom
  - čekovima građana
  - virmanski (za firme)
  - platnim karticama
 
 • Perionica VELUR III zahvaljuje se na ukazanom poverenju i bili bi smo veoma zadovoljni da nas posetite i uverite se u kapacitete i jedinstvenu savremenu tehnologiju sa parnim sistemom. Nadamo se da ćete biti zadovoljni našim uslugama.
 
 
 
Zmaj Jovina 4 - Novi Sad -
021 6612502; 064 2998065;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Novi Sad Zmaj Jovina 4
  +381 21 6612502; +381 64 2998065;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Velur hemijska čistiona i farbara

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA