Veleprodaja auto delova Niš

Veleprodaja auto delova Niš
VELEPRODAJA AUTO DELOVA - EUROAUTO Auto delovi isključivo visokog kvaliteta, kojima konstantno snabdevamo naše tržište, je osnova politike kompanije EuroAuto. Taj cilj je uspešno ostvaren kroz direktnu i dugoročnu saradnju sa najpoznatijim svetskim proizvođačima.
VELEPRODAJA i MALOPRODAJA - ZA SVA EVROPSKA, JAPANSKA i KOREJSKA VOZILA - KAROSERIJSKIH ELEMENATA - SVETLOSNE OPREME

Delmax

Niš, Pantelejska 75a 018 4583383
VELEPRODAJA i MALOPRODAJA REZERVNIH DELOVA, GUMA, ULjA i OSTALE OPREME ZA VOZILA OPREMA ZA SERVISE Delmax je specijalizovano preduzeće koje se bavi prodajom: rezervnih delova za sva vozila motornih ulja guma akumulatora autoopreme autokozmetike alata opreme za servise U svrhu ostvarenja strateškog cilja da preko svojih poslovnih partnera kompletira uslugu serviserima na jednom mestu, Delmax obezbeđuje i neophodne softvere i tehničku podršku za njihov rad.
Firma ZUM commerce se od svog osnivanja bavi velikoprodajom autodelova, a poslednjih godina primat poslovanja preuzela je trgovina automobilima Automobili koje nudi firma ZUM commerce su pouzdani i sigurni. Svi automobili poseduju ispravne papire, kao i servisne knjižice Takođe postoji mogućnost naručivanja željenog modela, ukoliko se takav trenutno ne nalazi u ponudi
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA