Turističke agencije - Putovanja Niš

Turističke agencije Niš
LUI TRAVEL - ZA KILOMETAR ISPRED SVIH PROVOZ AUTOBUSIMA TURISTIČKI ARANŽMANI LETOVANJA ZIMOVANJA ĐAČKE EKSKURZIJE JEDNODNEVNI IZLETI OBILAZAK BANJA PLANINE GRADSKI i TURISTIČKI PREVOZ Agencija Lui Travel poseduje 25 gradskih i 15 turističkih autobusa visoke klase Kao što možda već znate, turistički autobusi voznog parka Lui Travel se mogu iznajmiti, a trenutno u ponudi imamo 4 nova autobusa proizvodnje 2008: Hdh Setra 59+2 mesta za sedenje Hdh Setra 59+2 mesta za sedenje Volvo Mega Liner 91+3 mesta za sedenje Volvo Mega Liner 91+3 mesta za sedenje Najnoviji autobus u ponudi je: Doubldecker Setra 431 DT 80+2 mesta za sedenje Turistička agencija "LUI TRAVEL" posluje od 08.03.2002. godine sa sedištem u Beogradu. Od 18.02.2006. poseduje licencu A br.132 Ministarstva trgovine, turizma i usluga. Agencija se uspešno bavi organizacijom: đačkih ekskurzija (u zemlji i inostranstvu), jednodnevnih, dvodnevnih i trodnevnih izleta, obilazaka banja, planina kao i letnjih turističkih aranžmana: Turska –Kušadasi, Bugarska - Sunčev breg, Nesebar, Grčka-Paralia, Stavros, Tasos, Egipat, Tunis, Dubai. Tu su destinacije koje su najčešće Italija, Francuska, Španija, Austrija… Svi aranžmani su rađeni u celokupnoj organizaciji agencije (smeštaj + prevoz) EKSKURZIJE JEDNODNEVNE DVODNEVNE TRODNEVNE Firma LUI TRAVEL poseduje 15 visokoturističkih autobusa koje agencija koristi u sopstvene svrhe, a isto tako vrši i iznajmljivanje istih za potrebe drugih agencija. U poslovnom planu agencije za sezonu 2009 god. je proširenje ponude na destinacije koje pružaju užitak u karnevalima, gostoprimstvo za kongrese i razne druge manifestacije. Ukoliko su Vam se dopale naše ponude, ne oklevajte, pozovite nas ili dođite lično Ljubazno osoblje će Vas dočekati i odgovoriti na sva Vaša pitanja TREKING RAFTING PADOBRANSTVO PARAGLAJDING HVALA VAM NA POSETI!
ZIMA LETO SRBIJA NA DLANU AVIO KARTE PUTOVANjA PO ŽELjI KONGRESI SEMINARI EVROPSKI GRADOVI
Naša kompanija posluje punih 55 godina na opšte zadovoljstvo svih koji cene dobar odmor, dobru uslugu i poštovanje dogovorenog i pristupačne cene. Na raspolaganju Vam stoji 9 hotela u našem vlasništvu sa obiljem rekreativnih sadržaja (sportski tereni, bazeni, odmarališta, obilasci kulturnih znamenja) "RECREATOURS" je članica YUTA od prvog dana a inače u okviru YUTA član je i grupacije za DEČJI i OMLADINSKI TURIZAM. Samim tim agencija je verifikovana, specijalizovana i ovlašćena za izradu i realizaciju programa pomenutih oblasti

Turistička agencija Grand Tours

Niš, PC Kalča -II sprat lok. AII-3/3 018 257825 |
018 259063 |
Zimovanja Putovanja Nova Godina Đačke ekskurzije Studentska putovanja Letovanje Zimovanja Turistička agencija "GRAND TOURS" postoji i uspešno radi 15 godina. Tokom dosadašnjeg rada agencija se specijalizovala za grupna turistička putovanja. Navedena putovanja organizujemo u zemlji i inostranstvu. Agencija je članica "Yuta" udruženja. U svom vlasništvu posedujemo sedam visokopodnih turističkih autobusa. Agencija radi tokom cele godine i pored navedenih putovanja organizujemo: letovanja, zimovanja, kongrese, individualne rezervacije u zemlji i inostranstvu, prodaju avio karata i najam sopstvenih autobusa. Posetite nas jer želimo da Vam predstavimo programe koji pružaju mogućnost da se upoznate sa najinteresantnijim regijama i gradovima Evrope.
KURSEVI STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK NORVEŠKI JEZIK

Nisa Travel

Niš, Trg kralja Milana 11 018 511090
Turistička agencija
Aranžmani Avio karte
Turističika agencija SALUS-MEDITERAN TOURS osnovana je 1996. god. od kada radi kao veliki touroperator. Delatnosti kojima se agencija bavi su: - Inicijatvni i receptivni turizam - Turizam velikih gradova - Letovanja, zimovanja, ekskurzije - Individualni turizam i turizam grupa - Decji i omladinski turizam - Kongresi, sajmovi, simpozijumi… - Rezervacija i prodaja avio karata svih avio kompanija Agencija MEDITERAN TOURS Agencija koja garantuje kvalitet.
TURISTIČKA AGENCIJA
LETO ZIMA Turistička agencija "Ski & Sun Travel" je osnovana 24. juna 2008. godine, kao posebno privredno društvo u okviru Ski kluba "Niš". Ponuda Ski & Sun Travela sadržati izuzetno atraktivne turistički aranžmane, sportsko – rekreativnog i kulturnog karaktera, koji zadovoljavaju širok spektar potreba turističke klijentele. Ski & Sun Travel nudi individualna i grupna putovanja pojedincima i organizovanim grupama turista. Našim klijentima su na raspolaganju paket aranžmani, usluge rezervacije smeštaja, savetovanja i planiranja putovanja, usluge turističkih vodiča i profesionalnih instruktora (trenera) kao i kompletna organizacija kulturnih i sportskih manifestacija.

Orion Tours

Niš, Obilićev venac 32a 018 521661 |
063 422411 |
Sve vrste turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu: letovanje, zimovanje, ekskurzije. Letovanja: Grčka, Bugarska, Kipar, Španija, Crna Gora Zimovanja: Kopaonik, Jahorina, Slovenija, Bugarska, Slovačka, Austrija, Italija, Francuska

Tramp

Niš, Vazduhoplovaca BB 018 583628
Turistička agencija

Panoptikum

Niš, Nade Tomić 16/1 018 512328
Turistička agencija

Jović Travel

Niš, Poslovni Centar Gorča BB 018 524830
Turistička agencija

Gara Travel

Niš, Poslovni Centar Gorča lok 2 018 292777
Turistička agencija

Saputnik

Niš, Trg kralja Milana 7 018 519077 |
018 519076 |
Turistička agencija

Guliver

Niš, Vožda Karađorđa 20 018 514952
Turistička agencija

Gaga Export

Niš, 21. maja 29 018 321926
Turistička agencija
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA