TRIDENS RENT A CAR

Tridens rent a car

 
 
 office@tridens.rs
 
 • TRIDENS Rent-a-Car se nalazi u Beogradu i posluje u okviru preduzeća TRIDENS DOO koja je osnovana 2007. godine. Osnovna delatnost TRIDENS Rent-a-Car-a je pružanje rent a car usluga.
 • Želimo da budemo Vaš Rent a Car partner koji će biti pouzdan našim klijentima, koji će konstantno unapređivati nivo usluge i težiti najvišim standardima i sa željom da udovolje klijentima kvalitetnom uslugom i povoljnim cenama.
 • Naša vozila su pogodna kako za gradsku,tako i za vožnju van grada.Vozila su nova pouzdana komforna i klimatizovana.
 • Naša misija je upotpuniti iznajmljivanje vozila sa širenjem rent-a-car ponude dodatnim vozilima i dodatnom opremom i to pružiti našim klijentima kako bi zadovoljili njihove potrebe. Želja nam je da proširitmo svoje poslovanje i otvorimo nove rent-a-car poslovnice kako bi stvorili kompaniju za rent-a-car usluge koja će preći lokalne okvire i biti prepoznatljiva u celoj regiji.
 • U rent-a-car - u poslujemo isključivo s novim vozilima, nudimo uslugu besplatne dostave rent-a-car vozila i preuzimanja vozila na području Beograda. Imamo i posebne povoljnosti za dugoročne najmove automobila, kao i specijalne usluge.
 • Rezervacija vozila mora biti poslata i potvrđena najmanje 48 sati pre preuzimanja željenog vozila. U izuzetnim slučajevima moguće je odbijanje potvrđenosti rezervacije zbog popunjenosti kapaciteta.
 • Nazovite nas ili nas kontaktrajte putem formulara na stranici Kontakt i rezervisite vozilo za najudobniju i najjeftiniju vožnju!
 
 
 
 
 
 
Gandijeva 115a - Beograd - Novi Beograd
065 3163623;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Novi Beograd Gandijeva 115a
  +381 65 3163623;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Tridens rent a car

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA