TOTAL

Total

 
 
                                                          
 
 • Ma šta Vi zahtevali od automobila - atraktivan izgled, osmišljenu i lepu unutrašnjost, izuzetnu aktivnu i pasivnu bezbednost, ili samo čisto uživanje u vožnji - OPEL-ova i CHEVROLET-ova vrhunska tehnologija to omogućuje.
 • Čak i pre nego što uđete u automobil, najsavremeniji sistemi zaštite već su tu da sačuvaju i njega i Vaše stvari od krađe. Startujte motor i osetite kako poslednja generacija ECOTEC-a znači manje napora, manje buke, više snage i efikasniji rad motora.
 
 • Primećujete kako je sve podređeno Vašoj udobnosti.

  Osetićete kako Vas sistem za ventilaciju i kontrola temperature u kabini osvežavaju i održavaju Vašu koncentraciju, i kako su Vam sve komande tu, pod rukom. To je skriveno lice visoke tehnologije.


  Kod snažnijih modela osetićete apsolutnu bezbednost u vožnji koju omogućava dobro osmišljena šasija u sprezi sa elektronskom kontrolom proklizavanja i ABS-om.

  Koji god model da Vam zapadne zaoko, možete se pouzdati u njegov kvalitet, konstrukciju i bezbednost.

  1990. godine sklopili smo ugovor sa OPEL-om. Od nastanka, naša firma se stalno razvija kako na polju prodaje, tako i u servisnim uslugama. 2004. godine potpisan je ugovor i sa CHEVROLET-om.
 
 
 • Prosperitet firme i dokaz kvalitetnog poslovanja je krunisan i novom poslovnom jedinicom otvorenom 2004. godine u Subotici
 • PRODAJA VOZILA

  Na više od 700 kvadratnih metara u našim salonima možete pronaći kompletan izbor svih tipova novih putničkih vozila. Stručno obučeni kadar Vam pomaže da odaberete tip i opremu auta koji Vama najviše odgovara.

  Uz to, pružamo Vam i sledece usluge:

    -Obavezno osiguranje i Casco osiguranje
    -Krediti putem banaka
    -Procena vozila 

  Osim gotovih automobila, Total kupcima na tržištu Srbije i Crne Gore obezbeđuje kompletnu uslugu na jednom mestu -  
  servis i prodaju rezervnih delova.

  Servisiranje nudi i mogućnost ugradnje alarma, punjenje klima-uredaja (za sve tipove automobila), kao i ugradnju originalnih rezervnih delova koji se nabavljaju direktno od Opela.Nazovite nas ili nas posetite u ulici Filipa Kljajića bb u Somboru, odnosno u ulici Blaška Rajića 31 u Subotici.

Biće nam zadovoljstvo da sarađujemo sa Vama!

 
 
 
 
 
Filipa Kljajića bb - Sombor -
025 433570; 025 433650;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Sombor Filipa Kljajića bb
  +381 25 433570; +381 25 433650;
  Lokacija
 2. Subotica Blaška Rajića 31
  +381 24 671110; +381 24 671220;

Poruku prima: Total

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA