TOM - FERR JUG

Tom - ferr jug

 
 
cernik@tomferr.rs
 
BEŠAVNE ČELIČNE CEVI
 
 • EN - ČELIČNE CEVI
  Bešavne čelične cevi za konstrukcije
  Bešavne čelične cevi za sudove pod pritiskom. Nelegirane i legirane čelične cevi sa garantovanim osobinama na povećanim temperaturama.
  Bešavne, hladno vučene čelične cevi
 • DIN - ČELIČNE CEVI
  Toplovaljane bešavne čelične cevi za opštu upotrebu.( gasne cevi, ili crne cevi)
  Toplovaljane čelične cevi-kotlovske cevi (za energetska postrojenja, i izmenjivače)
  Bešavne hladno oblikovane precizne čelične cevi
 
                                                           
 
                                                        
 

KVALITET, POUZDANOST, ELASTIČNOST, UMERENE CENE

TOM-FERR JUG DOO bavi se prometom proizvoda crne metalurgije, u okviru toga prevashodno prometom čeličnih bešavnih cevi. Promet proizvoda podrazumeva nabavku i veleprodaju na domaćem i inostranom tržištu.

Preduzeće je registrovano u januaru 2006 godine sa 100% inostranim kapitalom. Osnivač društva je TOM-FERR Zrt iz Madjarske sa sedištem u Budimpešti. Više detalja o matičnoj firmi možete saznati na sajtu www.tomferr.hu

Snabdevanje robom vršimo direktno iz fabrika iz Slovačke i Rusije. Takodje nam je na raspolaganju veliki asortiman čeličnih cevi sa centralnog skladišta u Budimpešti. Dopremanje robe sa centralnog skladišta u Suboticu vršimo desetodnevno, a po potrebi i češće. Lger u Budimpešti čini 300 tona bešavnih cevi kao i 2500 tona ostalih čeličnih cevi

Cevi držimo u zatvorenom skladištu od 1000m2 koji se opslužuje mostnim kranom.

Lako nas možete pronaći pošto smo udaljeni 4 km od auto puta u južnoj industrijskoj zoni Subotice u naselju Aleksandrovo.
Od navedenih standarda EN MSZ, DIN vršimo prodaju i distribuciju različitih dimenzija koje možete pogledati u tabelema .

U centralnom skladištu u Budimpešti instalisano je  efikasno regalno skladište za precizno vučene cevi kapaciteta 1500 t, koju osigurava nemačka oprema, integrisana poluautomatskim kranom za opsluživanje.

Sa investicijama paralelno se u našim halama instaliraju savremeni elektromagnetski kranovi opremljeni sa digitalnim mernim vagama, koji obezbeđuju brzu i efikasnu manipulaciju teretom.

Pouzdan i nesmetani rad zahteva kontinualno održavanje opreme. Trudimo se da u tom pravcu iz godine u godinu povećavamo ulaganja u investiciono održavanje.

U cilju pružanja celovitih usluga, naša firma organizuje I distribuciju robe prema želji kupaca. Logističkom podrškom naših partnera koji vrše distribuciju robe, obezbeđujemo da se naši proizvodi na vreme I na jednostavan način isporuče Vama.

Zahvaljujemo se sadašnjim i budućim Partnerima na ukazanom poverenju!

 
 
 
Vrbaški put bb - Kula -
025 729089;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Kula Vrbaški put bb
  +381 25 729089;

Poruku prima: Tom - ferr jug

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA