TERRA PANNONICA

Terra pannonica

 
 
info@terrapannonica.rs
 
 

TERRA PANNONICA je specijalizovana samostalna radnja sa sedištem u Zrenjaninu, Miroslava Antića 14, koja se bavi isključivo proizvodnjom kamina, roštilja, pizza peći i pratećom opremom od kovanog gvožđa.

         
             
             

Pored toga, pružamo usluge projektovanja enterijera uopšte, a posebno kamina, sušara za meso, voće, povrće, lekovite i ukrasne biljke, roštilja u aranžmanu sa česmom, fontanama, radnom površinom i pratećom opremom uopšte.

Vršimo, po dogovoru, montažu kamina koje kupac poseduje, bez obzira na vrstu i tip kamina, a kamine koji „ne vuku“ servisiramo.

         
             
             

Mada smo novoosnovana radnja, ovom vrstom posla bavimo se od 1992. godine i iza sebe imamo veliki broj uspešno urađenih poslova.

Osnovne crte u strategiji razvoja su: kvalitet bez kompromisa i visoka specijalizacija u poslu.

Da je to zaista tako, možete se uveriti na bilo kojoj adresi, na kojoj su naši proizvodi.

         
             
             


Termički uređaj u celini urađen od vatrostalnog betona (izdržljivosti do 1150C), a zatim kvalitetno izolovan do temperature max. 40C.

Ovakva pogodnost omogućava njeno postavljanje u kuhinji i završno oblaganje drvetom, kao i bilo koji drugi kuhinjski element. Neophodno je priključenje na dimnjak prečnika 200mm.

         
             
             


Na prednjoj strani nalaze se metalna vrata sa vizirom i termometrom, a brzina sagorevanja u peći i trajanje postignute temperature, mogu se kontrolisati leptirom u čeličnom dimnjaku.

Težina peći je 360Kg, a unutrašnje dimenzije su: 120 x 66 i visina 44cm.

Obično, prilikom ugradnje u kuhinji, peć se kombinuje sa roštiljem ili kaminom, tako da na jedan dimnjak priključujemo dva potrošaca naizmenično.

         
             
             

Estetski, oblogom se postiže efekat stare *seljačke* peći, koja ima perfektnu funkciju i izuzetnu dekorativnost u stambenom prostoru. Naravno, PIZZA PEĆ FORNO može se postaviti i na otvorenom prostoru, u sklopu sa roštiljem i sušarom za meso, voće ili povrće.

         
             
             

 

         
Miroslava Antića 14 - Zrenjanin -
023 524960; 064 1447475;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Zrenjanin Miroslava Antića 14
    +381 23 524960; +381 64 1447475;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Terra pannonica

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA