TERMOVENT KOMERC

Termovent komerc

 
 
info@termovent-komerc.com
 
 • TVORAC VAŠE POZITIVNE KLIME
 
 • Termovent Komerc je porodično preduzeće osnovano 1992 godine specijalizovano za oblasti projektovanja, proizvodnje i montaže HVAC opreme i procesnih sistema.
 
 • Termovent Komerc trenutno zapošljava preko 60 zaposlenih lica, raznih specijalnosti i nivoa stručnosti. Posebno smo ponosni velikim potencijalom našeg preduzeća koji se ogleda kroz velik broj diplomiranih mašinskih inženjera, tehnologa, ekonomista sa bogatim iskustvom stečenim na projektima koje je naše preduzeće realizovalo. Većina tehničkog kadra poseduje licence za projketovanje i izvođenje, kao i značajni broj sertifikata o stručnoj osposobljenosti za izradu validacione dokumentacije, sprovođenje instalacione i operacione kvalifikacije kako HVAC tako i procesnih sistema. Kvalifikaciona struktura proizvodnog dela preduzeća Termovent Komerc je na zavidnom nivou, što je i verifikovano velikim brojem zadovoljnih klijenata, kvalitetom naše opreme kao i kvalitetom montaže.
 
 • Termovent Komerc raspolaže modernim proizvodnim kapacitetima, ukupne površine 2.120 m2, sa mašinskim parkom i alatima za obavljanje kvalitetne proizvodnje u asortimanu koji je definisan kroz proizvodni program preduzeća. Raspolažemo sopstvenim linijom za izradu čelicnih lamelnih izmenjivača toplote, linijom za plastifikaciju kapaciteta koji zadovoljava fizički obim proizvodnje. Trenutno smo u pripremi gradnje značajnog proizvodnog kapaciteta, na novoj kupljenoj i infrastrukturno obezbeđenoj lokaciji, ukupne površine cca 4.600 m2.
 
 • Termovent Komerc je svoju verifikaciju znanja, kvaliteta, profesionalne organizacije na poslovima izvođenja radova i montaže opreme, u pravoj meri dokazao na poslovima na prostorima EU, gde je prisutan od 2005 godine. U konkurenciji vodećih Evropskih proizvođača i organizacija za poslove montaže i validacije HVAC sistema, Termovent Komerc je zauzeo bitno mesto i do današnjeg dana je realizovao veliki broj projekata, uključujući i prisustvo u sistemima poput: Pfizer, Tube Souples, SMB.
 
 • Realizacijom svojih ugovornih obaveza, a sa ciljem postizanja maksimalnog kvaliteta u proizvodnji, montaži i konačnoj funkciji objekta, Termovent Komerc je potpisao više partnerskih ugovora, postigao odlične rezultate u pogledu ispunjenja rokova i termina isporuka. Veliku profesionalnost u saradnji potvrđuju i naši stalni partneri: SIEMENS, TROX, BELIMO, BELGIUM VENTIL, IA TECHNIC i drugi. Veliki obim prometa, kontinuirane isporuke i standardni kvalitet firmi sa kojima Termovent Komerc ima dugogodišnju saradnju, su nastavak projektovanog cilja i razvoja našeg preduzeća.
 
 • Šesnaest godina iskustva, besprekoran kadrovski potencijal za sve faze od projektovanja do realizacije projekata, opravdano poverenje kako domaćih tako i evropskih klijenata svrstava Termovent Komerc među lidere u svojoj oblasti i predstavlja jaku preporuku za naš angažman na Vašim projektima.
 
 
 
Subotička 23 - Beograd - Zvezdara
011 3087966; 011 3087967; 011 3087372;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Zvezdara Subotička 23
  +381 11 3087966; +381 11 3087967; +381 11 3087372; +381 11 3087404;
  Lokacija
 2. Kladovo Slobodana Penezića 13
  +381 19 801056;

Poruku prima: Termovent komerc

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA