TEHNOSTAR

Tehnostar

 
 
 tehnostorm_doo@yahoo.com
 
 
 • Agregati    
   - Agregati jačine 1 - 10 kva,
      pogonjeni HONDA
      benzinskim motorima snage 4 - 20 ks
   - Agregati jačine 5 - 10 kva,
      pogonjeni YANMAR
      benzinskim motorima snage 7 - 20 ks 
   -  Silent agregati jačine 1 -400 kva 
   -  HUNDAI agregati jačine 1.3 kva pogonjen dvotaktnim motorom snage     3 ks                 
 • Generatori
 • Industrijski motori
 • Kompresori ABAC zapremine 6 - 1000 litara
 • Servisiranje
 • Iznajmljivanje
 • Vodene pumpe 
   -  Pumpe za vodu pogonjene
      benzinskim HONDA
      ili YANMAR
      motorima, protok od 300 - 1600 litara/min
 • Motorne testere
 • Kosilice
 • Delovi    
   - Rezervni delovi za agregate, pumpe, kompresore, male poljoprivredne i
     građevinske mašine, kao i  kompletni motori,   generatori, radna kola  
     pumpi za vodu i automatski paneli za agregate   

O Honda motorima

Kao pogonski izvor energije Honda četvorotaktni motor korišćen je u mnogim aplikacijama, odluka da se motori ponude svetski renomiranim proizvođačima kako profesionalne tako i opreme za kućnu upotrebu u područjima primene, građevinarstva, poljoprivrede, industrije, sporta dovela je do neočekivanog povećanja proizvodnje i prodaje Honda motora.

Danas se proizvodnja odvija u 109 fabrika i 29 država u svetu, stvarajući Honda motore u 36 modela sa više od 400 varijacija, postavljajući standarde o kvalitetu proizvodnje te izuzetnim naglaskom na zaštitu okoline.

Hondin četvorotaktni benzinski motor je pouzdan, jak, dugotrajan, štedljiv, lako primenljiv, savršen je za višenamensku upotrebu kako u industriji, profesionalnoj građevinskoj opremi, tako i u poljoprivrednoj i komunalnoj mehanizaciji. Hondini motori mogu se koristiti pri svim uglovima nagiba.

Benzinski motori su jačine od 1, 1 KS do 24 KS i veoma su lake konstrukcije. Dizel motori namenjeni su profesionalnoj upotrebi, robusne konstrukcije sa dvostepenim ubrizgavanjem i lakim pokretanjem sa jedinstvenim Hondinim dekompresionim sistemom i zadovoljavaju sve Evropske norme o zaštiti životne sredine.

 
                                            
 
 
                                            
 

Honda agregati

Honda je najveća u industriji kada su u pitanju agregati nove generacije. Danas, Honda agregate nalazimo širom sveta, od ekvatorskih prašuma do istraživačkih stanica na Severnom polu.

U preko 30 godina razvoja Honda Power Equipment, Hondini stručnjaci su razvili široku liniju agregata koji su spremni osigurati energiju pri svim klimatskim uslovima i zahtevima primene.

Poslednji modeli su manji, lakši i tiši nego ikada pre i mnogi Honda agregati osiguravaju energiju koja je konstantna i bez prekida u odnosu na komercijalne izvore energije. Bez obzira da li su vaše potrebe skromnije ili krajnje zahtevne i poslovno orjentisane, tu su Honda agregati sa vrhunskim svojstvima.

Energetski izvori EU-serije u svojoj klasi učinka predstavljaju apsolutni novitet: bez ograničenja su primenljivi u apsolutno svakoj svrsi. U modelima EU-serije u službi je izrazito brzi višepolni generator sa spoljnim rotorom koji stepen zakrivljenosti motora čini bespotrebnim, a to dozvoljava ekstremno kompaktni način izrade koji uštedi do 50% volumena i mase. Nestabilnosti frekvencija rede su nego u javnoj mreži. Bitno obeležje novih energetskih izvora je u opterećenju zavistan broj okretaja motora.

Upravljač motora broj okretaja automatski prilagođava uklonjenom učinku, napon i frekvencija pri tome ostaju konstantni. Sistem ublažavanja jačine zvuka čini tako tihim da nose oznaku "gotovo da ne stvaraju buku".

 
            
 
 
 
Tošin bunar 188a - Beograd - Novi Beograd
011 2123165; 062 222622;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Novi Beograd Tošin bunar 188a
  +381 11 2123165; +381 62 222622;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Tehnostar

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA