TEHNOPLAST

Tehnoplast

 
 
 
 office@tehno-plast.com
 
  • TEHNOPLAST - fabrika elektro proizvoda
 
                              
 

Kompanija TEHNOPLAST osnovana je 1970 godine u Zemunu. Tradicija nadgrađena savremenom tehnologijom bila je vodilja koja je osigurala prepoznatljivost i kvalitet.

Na površini od 2500 m2 poslovno-magacinskog prostora raspoređene su službe prodaje, nabavke, knjigovodstva administrativne službe kao i naš dizajnersko-konstruktorski tim, moderna alatnica, proizvodni pogon za brizganje plastike. Budući da postoji kompletan tehnološki ciklus, naša kompanija je u mogućnosti da u kratkom vremenu odgovori na zahteve tražnje kako u proizvodnji postojećih artikala tako i u razvoju potpuno novih proizvoda.

Kvalitet i "sigurnost kućnih instalacija" garantuju mnogi domaći i svetski standardi koje smo već usvojili: znak kvaliteta EPS-a, IEC, DIN, JUS i VDE.

Nastojimo da naši kupci budu korak ispred drugih. Najbolji odnos: cena-kvalitet-dizajn koji nudimo nas izdvaja u sam vrh u odnosu na konkurentske proizvođače. Višegodišnje iskustvo, rad našeh tima i potpuna posvećenost svakom detalju, predupređenje svake prepreke pre njenog nastanka kao i brzo rešavanje svakog problema, naša je smernica.

Prisutni smo na tržištu Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i Nemačke.

 
 
 
 
 
 
 
Zdravka Jekića 119 - Stari Banovci -
022 351223; 022 351983;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Stari Banovci Zdravka Jekića 119
    +381 22 351223; +381 22 351983;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Tehnoplast

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA