TEC UNIVERSITY

Tec university

 
 
 
Obuka kadrova:
 • Microsoft CTEC
 • CISCO Systems obuka
 • Sylvan Prometric test centar
 
TEC
 
 

TEC University nudi veliki izbor trening kurseva koji vam pomažu u sticanju neophodnih znanja da bi ste uspešno prošli ispite za sertifikate. Kod nas se možete obučiti i polagati testove za sledeća zvanja:

 
 • Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA)
 • Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE)
 • Microsoft Certified Database Administrator (MCDBA)
 • Microsoft Certified Solution Developer (MCSD)
 
 

TEC     TEC     TEC

 
 

Kao pojedinac sticanjem sertifikata dokazujete svoju stručnost u radu sa Microsoft proizvodima i tehnologijama. IT industrija, poslodavci, korisnici i kolege prepoznaće vaše MCP zvanje kao dokaz veštine i znanja stecenih iskustvom i obukom. Microsoft Sertifikati ukazuju na to da ste sposobni da uspešno implementirate Microsoft poslovne solucije za vašu orgranizaciju i korisnike.

 
 

 TEC  TEC  TEC  TEC

 
 

Kursevi se održavaju u našem školskom centru, ali po dogovoru se mogu održati i kod korisnika. Kursevi se održavaju u dobro opremljenim učionicama a za pauzu je predvidjen naš kafić u kome slučaoci kurseva dobijaju osvežavajuća pića i užinu. Svi polaznici dobijaju štampane materijale za kurs, sveske i pribor za pisanje. Školski centar se nalazi na drugom spratu u zgradi Informatike, Jevrejska 32.

 

ŠKOLA:

Jevrejska 32
11000 Beograd
tel      011-32-15-292
          011-32-15-111
school@informatika.com

 
 

 TEC          TEC

 
 

TEC University je ovlašćeni Microsoft tehnički obrazovni centar, za obuku IT (Information Technology) profesionalaca po zvaničnim Microsoft programima sa zvaničnim MOC Microsoft Official curriculum udžbenicima i materijalima. Namenjen je obuci zaposlenih i profesionalcima, zaduženim za kreiranje i održavanje računarskih mreža u okviru preduzeća, za kreiranje i održavanje baza podataka i/ili za projektovanje, dizajn i razvoj softverskih rešenja. Kod nas možete pohadjati potrebne kurseve i polagati testove za sticanje zvanja profesionalca.

 
 
 
 
Jevrejska 32 - Beograd - Savski Venac
011 3215292; 011 3215111;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Savski Venac Jevrejska 32
  +381 11 3215292; +381 11 3215111;

Poruku prima: Tec university

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA