TASK

Task

 
 
 task@sbb.rs
 
 • PRODAJA
  Kolica i pribor
  Profesionalni usisivači
  Kombinovane mašine za pranje sa usisavanjem
  Čistači
  Industrijski usisivači
  Insektomati
  Sterilizatori
  Profesionalna hemija za pranje i zaštitu podova
 
    
 
 • Prodaja profesionalne opreme za održavanje higijene (mašina za pranje podova i tepiha, usisivača, ručnog pribora, hemijskih sredstava); inustrijskih usisivača, opreme za sterilizaciju ruku, nogu i noževa; uređaja za suzbijanje insekata u prehrambenoj industriji
 
 • Servis svih uređaja iz naše ponude, kako u garantnom tako i van garantnog roka
 
 • Pružanje usluge profesionalnog održavanja čistoće objekata
 
    
 
 • TASK postoji od 1984. godine i samo zahvaljujući svom kvalitetu i stalnim inovacijama, školovanjem u inostranstvu i unapređenjem tehnologije uspešno opstaje na tržištu.
  Firma u svom poslovanju primenjuje sistem mendžmenta kvaliteta u skladu sa standardima SRPS ISO 9001 i sistem zaštite životne sredine u skladu sa standardima SRPS ISO 14001. Takođe, firma poseduje sertifikate kompanije TASKI koji se odnose na tehničko održavanje uređaja i tehnologiju načina održavanja higijene prema HACCP.
 
 • Veliki  vozni park, a time i sigurnost (garanciju) isporuke  potrošnog materijala, servisa i intervencija.
  Nadamo se da ćete se pridružiti našim zadovoljnim kupcima, a mi ćemo se potruditi opravdati vaše poverenje.
 • Za sve dodatne informacije Vam stojimo na raspolaganju.
 
 
 
 • Dnevno održavanje poslovnog prostora
 • Iz naše delatnosti možemo da ponudimo uslugu tekućeg održavanja higijene poslovnog prostora što podrazumeva kompletno održavanje unutrašnjosti i spoljnog prostora oko poslovne zgrade.
  Prednost angažovanja naše firme se ogleda u tome što naša firma preuzima kompletno organizovanje što podrazumeva obezbeđenje radne snage, nabavku potrebnog materijala, opreme i kontrolu rada uz primenu velikog stečenog iskustva čime korisnik usluga ne mora više da misli i kontroliše kvalitet pruženih usluga, da brine o zamenama radnika za godišnji odmor i sličnim problemima.
  U radu koristimo opremu iz našeg zastupničkog programa kao i hemijska sredstva proverenih domaćih proizvođača.
 
 • Čišćenje, održavanje i zaštita podova
 • Preduzeće TASK poseduje veliko i dugogodišnje iskustvo u održavanju podova koje podrazumeva optimalno rešenje održavanja svih vrsta podnih obloga koje se koriste kako u poslovnom prostoru, tako i u industrijskim postrojenjima. Takođe, u okviru firme je zaposleno lice sa velikim iskustvom polaganja podova čime je naša podrška prilikom izbora vrste podova i načina održavanja podignuta na najviši mogući nivo.
  Iz tog razloga, poverenje nam je poklonilo veliki broj podoplagačkih firmi  i prodavaca podnih obloga jer znaju da će svi poslovi koje smo preuzeli biti urađeni u postavljenom roku i vrhunski kvalitetno te da ne moraju da brinu o eventualnim primedbama.
 
 • Građevinsko čišćenje
 • Preduzeće TASK je do sada izvelo velik broj poslova građevinskog i generalnog čišćenja objekata i poseduje veliko iskustvo u ovoj oblasti. Upravo na osnovu iskustva možemo da ponudimo izuzetno korektne cene za vrhunsko čišćenje.
  Pod građevinskim čišćenjem se podrazumeva kompletno uređenje objekta po završetku građevinskih radova: iznošenje otpada, pranje staklenih površina spolja i iznutra,  usisavanje velike količine prašine, pranje podova, usisavanje i čišćenje podignutih podova, generalno čišćenje sanitarnih čvorova, stepeništa, holova i mnogo toga drugog.
  Naročito napominjemo da  u radu koristimo adekvatnu hemiju koja ne oštećuje nijednu površinu u objektu.
 
 
 
Bulevar despota Stefana 118 - Beograd - Palilula
011 2751088; 011 2763004;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Palilula Bulevar despota Stefana 118
  +381 11 2751088; +381 11 2763004;

Poruku prima: Task

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA