SYNGENTA

Syngenta

 
 
serbia.corporate@syngenta.com
 
  • PROIZVODNJA SREDSTAVA ZA ZAŠTITU BILJA
 
                   
 
  • Od osnivanja 2000. godine, integracijom delova kompanija Zeneca i Novartis, koji su se bavili inovacijama i proizvodnjom sredstava za zaštitu bilja, Syngenta je danas postala najveći proizvođač sredstava za zaštitu bilja u svetu, i uopšte u agrobiznisu, jer poseduje i značajan udeo na tržištu semena ratarskih useva, povrća i cveća.
 
  • Sa preko 60 registrovanih preparata za različite namene u zaštiti bilja i javnoj higijeni, Syngenta je značajan partner poljoprivrede u Srbiji. Svima koji to žele na raspolaganju su i kvalitetni i viskoko rodni hibridi kukuruza, suncokreta, šećerne repe, uljane repice, povrća i cveća.
 
  • Naša sredstva za zaštitu bilja su proizvodi visoke tehnologije i visoke efikasnosti, pri čemu u isto vreme zadovoljavaju i najstrožije standarde u oblasti zaštite zdravlja ljudi i životne sredine.
 
  • Svi preparati koji dolaze i do srpskog seljaka, nalaze se u rukama evropskih i američkih farmera. Ne postoje naši proizvodi za manje ili više značajna tržišta, za male i velike zemlje.
 
 
 
Milentija Popovića 5a - Beograd - Novi Beograd
011 3129981; 011 3129982;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Novi Beograd Milentija Popovića 5a
    +381 11 3129981; +381 11 3129982;

Poruku prima: Syngenta

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA