SVETI KUZMAN I DAMJAN - INTERNISTIČKO KARDILOLOŠKA ORDINACIJA

Sveti kuzman i damjan - internističko kardilološka ordinacija

 

sgajic126@gmail.com 

 
                  
 
 • PREGLEDI
  Internistički pregledi
  Kardilološki pregledi
  Zaključci za operaciju
 
 • PREGLEDI SA KORIŠĆENJEM APARATA
  EKG
  Ehokardiografija-ultrazvuk srca
  Ergometrija-test opterećanja
  Holter EKG
 
 • LEČENJE
  Kardiološka oboljenja
  Internistička oboljenja
 
 • OSTALE USLUGE
  Kućne posete
  Uključivanje infuzija
 
 • Internističko kardilološka ordinacija "Sveti Kuzman i Damjan" osnovana je 2007. godine sa sedištem u Zemunu. Naša ordinacija pruža širok spektar usluga iz oblasti dijagnostike i terapije kardiovaskularnih bolesti.
 
 • Primenjujući vrhunske dijagnostičke i terapijske procedure naša ordinacija postiže vidne rezultate u terapiji pacijenata sa kardiovaskularnim i internističkim bolestima. Ordinacijom rukovodi i daje smernice u radu kardiolog Mr sci med dr Slobodan Gajić sa velikim praktičnim iskustvom i teorijskim znanjem.
 
 • Dr. Gajić nakon završenog fakulteta u Beogradu radio je na Vojno Medicinskoj Akademiji kao oficir. Sva usavršavanja, specijalizaciju iz interne medicine, subspecijalizaciju iz kardiologije i magistraturu iz kardiologije završio je na VMA. Tokom dugogodišnjeg rada na Klinici za kardiologiju VMA dr Gajić stekao je veliko iskustvo kako iz neinvazivne kardiološke dijagnostike tako i iz invazivnih kardioloških procedura kao što su koronarografije, ugradnja stentova, ugradnja pace mackera i praćenje bolesnika nakon kardiohirurških intervencija. Dr. Gajić učesnik je više domaćih i stranih kongresa i ima više od 40 objavljenih stručnih radova.
 
 • Najsavremenija iskustva i znanja iz oblasti dijagnostike i terapije kardiovaskularnih bolesti dr Gajić primenjuje u terapiji pacijenata što dovodi do visokog stepena terapiskog uspeha zbog čega je ordinacija Sveti Kuzman i Damjan i poznata i prihvaćena od mnogobrojnih pacijenata ne samo iz Beograda, već i iz cele Srbije i dijaspore.
 
 • U prijatnoj atmosferi i uz veliku ljubaznost osoblja pacijent dobija vrhunsku uslugu i kvalitet u dijagnostici i lečenju.
 
 
 
Gornjogradska 7i - Beograd - Zemun
063 320820;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Zemun Gornjogradska 7i
  +381 63 320820;
Pitaj Ordinaciju

Poruku prima: Sveti kuzman i damjan - internističko kardilološka ordinacija

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA