Stomatoloske ordinacije

Stomatološke ordinacije Beograd

Dental Implant

Dental Implant logo
Beograd, Stari Grad, Bulevar Despota Stefana 13 011 7246995 |
065 5680060 |
Dental Implant logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - DENTAL IMPLANT Dental implant tim je usko specijalizovan za pružanje usluga iz domena zubne implantologije i oralne hirurgije. Centar za savremenu stomatologiju i implantologiju Dental Implant vodi stomatolog dr Ivan Stojanović-implantolog, sa svojim stručnim timom koji se uspešno bavi implantologijom i oralnom hirurgijom.

Dental oral centar Milošević

Dental oral centar Milošević logo
Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Trstenjakova 3 011 2662577 |
064 2662577 |
Dental oral centar Milošević logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - DENTAL ORAL CENTAR MILOŠEVIĆ Zadovoljan pacijent je imperativ u radu celokupnog osoblja naše poliklinike.Ogromno iskustvo sa pacijentima iz celog sveta kao i tehnologija i materijali koje upotrebljavamo omogućavaju da našim pacijentima dajemo odlične garancije na naše radove i ugradjeni materijal.Na primer firma Nobel Biocare, čije imlantate koristimo za ugradnju, daje doživotnu garanciju na njihove titanijumske implantate.Svojim klijentima pružamo stomatološku uslugu po svetskim standardima.Iz tog razloga stojimo iza svojih radova i za njih u potpunosti garantujemo.
Stomatološka klinika Kosovčević logo
STOMATOLOŠKA KLINIKA KOSOVČEVIĆ ISKUSTVO Stomatološka klinika Kosovčević poseduje dugu tradiciju, veliko znanje i dragoceno iskustvo u prevenciji i lečenju svih vrsta oboljenja i problema u stomatologiji kod dece i odraslih. Osnovana je daleke 1954. godine u Beogradu od strane Profesora Miodraga Kosovčevića. Pedesetopetogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih pacijenata garancija su našeg kvaliteta. STRUČNOST Vrhunski tim stručnjaka pokriva sve oblasti stomatološke prakse. Uz primenu najmodernijih tehnika i metoda u mogućnosti smo da u svakom trenutku brzo i kvalitetno odgovorimo Vašem zahtevu. Naš tim stomatologa poseduje veliko znanje i iskustvo stečeno višegodišnjim radom na Stomatološkom fakultetu, kao i dugogodišnjim usavršavanjima na domaćim i međunarodnim kongresima i simpozijumima. TIM STRUČNjAKA ČINE Dr sci Mr sci, Dr Zoran Kosovčević , spec. bolesti usta i zuba Prof Dr sci, Dr Miodrag Kosovčević , spec. stomatološke protetike Prof Dr sci, Dr Ankica Jakovljević , spec. bolesti usta i zuba Prof Dr sci, Dr Momir Carević , spec. dečije i preventivne stomatologije Mr sci, Dr Branislava Jovanović–Stanojević ŠIROK SPEKTAR USLUGA Klinika Kosovčević pruža sve vrste stomatoloških usluga, te na taj način rešenje za sve vaše stomatološke probleme mozete naći na jednom mestu. Od brojnih usluga navešćemo samo neke Nadoknade izgubljenih zuba Oralno-hiruške intervencije Lečenje parodontologije hiruškom i konzervativnom metodom Protetsko zbrinjavanje zuba visokokvalitetnim keramičkim krunicama i mostovima Totalne i parcijalne proteze Preventivna i dečija stomatologija Primarna i sekundarna profilaksa Ortodontsko ispravljanje zuba kod dece i odraslih Estetska stomatologija: beljenje zuba, estetski ispuni, zubni nakit SAVREMENA OPREMA Od aprila 2009. godine, Stomatološka ordinacija Kosovčevićse nalazi u novom, moderanom prostoru u ulici Smiljanićeva 35. U prijatnoj atmosferi savremeno uređenog prostora možete dobiti sve vrste usluga stomatologa primarne stomatološke profilakse i sve vidove lečenja oboljenja usta i zuba (hiruške i konzervatine) uz primenu najsavremenije opreme i najmodernijih tehnika. Naš princip rada zasniva se na poverenju, a prvi korak

Belville Dental Centar

Belville Dental Centar logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 14N - lokal 2 011 6300955 |
011 6300956 |
Belville Dental Centar logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - BELVILLE DENTAL CENTAR Naš stručni tim Vam pruža sve vrste usluga iz oblasti stomatologije na jednom mestu. Naša briga o Vašim zubima počinje u veoma prijatnom okruženju, u savremeno opremljenim prostorijama u okviru Univerzitetskog naselja Belville, smeštenog tik uz šoping centar Delta City.

Stomatološka ordinacija Adent

Stomatološka ordinacija Adent logo
Beograd, Vračar, Mutapova 13 011 2439416 |
011 3445355 |
Stomatološka ordinacija Adent logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - ADENT Stomatološka ordinacija AdenT nalazi se u širem centru starog Beograda, na Vračaru u ulici Cara Nikolaja II broj 33, I sprat.Do nas možete doći trolejbusima br.: 19, 21, 22 i 29; autobusom br 83, ili laganom šetnjom od Hrama Svetog Save u trajanju od 7 do 10 minuta

Tim Dent Živanović

TIM Dent Živanović logo
Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 307 011 3096525 |
065 8000444 |
TIM Dent Živanović logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD TIM DENT ŽIVANOVIĆ
Stomatološka ordinacija dr Ognjen Stankov logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - DR OGNJEN STANKOV Stomatološka ordinacija Dr Ognjen Stankov osnovana je 1998. godine i nalazi se u Beogradskom naselju Borča. Naša moderno opremljena stomatološka ordinacija raspolaže sa 6 stomatoloških stolica. Posedujemo i dentalni rendgen aparat koji se nalazi u sklopu ordinacije.

Stomatološka ordinacija dr Kujačić

Stomatološka ordinacija dr Kujačić logo
Beograd, Stari Grad, Džordža Vašingtona 50 011 3038612 |
063 316810 |
Stomatološka ordinacija dr Kujačić logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR KUJAČIĆ Osnivači i vlasnici ordinacije Dr Kujačić je stručni stomatološki specijalistički tim koji čine Dr Ana Kujačić i Dr Neven Kujačić.Stomatološka sestra Nataša Žebeljan i zubni tehničaru su naš saradnički tim Specijalistički tim lekara i saradnika - sestra, zubni tehničari od tog perioda rade u nepromenjenom sastavu dugi niz godina.Nudimo visokostručne i savremene stomatološke intervencije po povoljnim cenama.
CDEI - Centar za Dentalnu estetiku i Implantologiju logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - CDEI CDEI je mesto gde se tim stalno usavršava kroz kontinuiranu edukciju na globalno priznatim institucijama. Zadovoljstvo nam je što naš rad i filozofiju našeg Centra možemo da kroz predavanja prenesemo kolegama širom sveta.U CDEI se kroz kurseve i radionice stomatolozi iz zemlje i regiona edukuju u različitim oblastima estetske stomatologije i implantologije.
Dental studio Savić & Team logo
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA STOMATOLOŠKA PROTETIKA ORALNA HIRURGIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA IMPLANTOLOGIJA DENTALNI TURIZAM PARADONTOLOGIJA DEČIJA STOMATOLOGIJA ORTODONCIJA LEČENjE ZUBA Dental Studio Savić & Team čini tim stručnjaka iz oblasti stomatologije sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem zadovoljnih pacijenata. Ordinacija je od 2006. do 2015. godine uspešno radila u Gospodar Jevremovoj ulici, a od februara 2016. poslujemo u većem i savremeno opremljenom prostoru u Birčaninovoj ulici. Pružamo sve usluge iz oblasti savremene stomatologije sa najsavremenijom aparaturom i materijalom. Pratimo svetske trendove i u mogućnosti smo da odgovorimo na sve izazove. ESTETSKA STOMATOLOGIJA Današnja populacija sve više brine o svom izgledu, pa tako i o lepoti svojih zuba i osmeha. To i ne čudi, jer mnoga istraživanja pokazuju da naši sagovornici na nama prvo primete lep osmeh. Beli i blistavi zubi daju sliku o zdravlju celog organizma. Takva spoljašnost svakako doprinosi i povećanju samopouzdanja i kvalitetnijoj komunikaciji. Dentalne procedure koje koristi estetska stomatologija uključuju: estetske „bele plombe“, izbeljivanje zuba, ispravljanje zuba, izradu krunica, keramičkih faseta za zube, mostova, implantata, parodontološke intervencije poput produženja krune zuba ili prekrivanja eksponiranog korena zuba. IMPLANTOLOGIJA Savremeni zubni implant je titanijumski šraf koji se uvrće u kost vilice i srasta sa njom, a služi kao zamena za koren izgubljenog ili nedostajućeg zuba. Zubni implanti su idealna opcija za pacijente sa dobrom oralnom higijenom kod kojih je došlo do gubitka zuba usled parodontopatije, neuspešnog lečenja zuba, traume ili bilo kog drugog razloga. Zubni implanti su apsolutno biokompatibilni sa okolnim tkivom i u potpunosti se vezuju za vašu kost. Alergijske reakcije su svedene na minimum kao i mogućnost odbacivanja implanta od strane vašeg organizma. Ugradnjom zubnih implanata izbegava se brušenje susednih zuba koje je neophodno pri izradi mostova , te je na taj način fiziološki i funkcionalno opravdanije korišćenje ove savremene metode nadoknađivanja izgubljenih zuba, a kod terminalne bezubosti, tj.

Stomatološka ordinacija Smile Esthetics

Stomatološka ordinacija Smile Esthetics logo
Beograd, Stari Grad, Dragoslava Jovanovića 13 011 3238128 |
060 0557701 |
Stomatološka ordinacija Smile Esthetics logo
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ORALNA HIRURGIJA BELjENjE ZUBA ESTETSKA STOMATOLOGIJA ZUBNA PROTETIKA ANTI AGING ESTETIKA U FUNKCIJI ZDRAVLjA, NE NAUŠTRB - Naš tim brine o vašem zdravom i lepom osmehu. - Savremenim, naučno potvrđenim procedurama, pažljivo odabranim materijalima i neinvazivnim tretmanima postižemo dugoročnu i prirodnu estetiku vašeg osmeha. ZDRAVLjE PRE SVEGA Posvećeni smo korišćenju isključivo dokazanih materijala i kliničkih procedura koje obezbeđuju vrhunski kvalitet uz obavezno poštovanje biologije tkiva. INDIVIDUALNI PRISTUP - Primarni cilj našeg profesionalnog tima je unapređenje vašeg oralnog zdravlja i lepote osmeha. Naučno i kliničko znanje koristimo u odabiru najpodesnije, i za zvakog pacijenta individualno izbalansirane terapije. U dogovoru sa vama, predložićemo najdelotvorniju terapiju koja poštuje vaše zdravlje i obezbeđuje dugoročni rezultat. INTERDISCIPLINARNOST Verujemo u timski rad i zajedničko rešavanje problema, jer tek združenim delovanjem više specijalnosti mogu se postići izuzetni rezultati, čak i kod najkomplikovanijh sličajeva. U TOKU S VREMENOM Kontinuirana edukacija i potraga za znanjem odlikuje naš tim. Članovi smo brojnih profesionalnih udruženja (European Association for Esthetic Dentistry, International Team for Implantology, European Association of Endodontists, American Association of Orthodontists...) aktivni na svetskim i evropskim kongresima, publikujemo naučne i stručne radove, a organizujemo i edukativne seminare i kurseve u našem centru. ODGOVORNOST Verujemo u humani pristup stomatologiji, ne nužno komercijalni. Svesni čestih zloupotreba, u našem centru ćete dobiti predlog samo one terapije koja je neophodna za zdravlje i lepotu vašeg osmeha, bez nagovora ka onim terapijama koje su štetne ili samo finansijski motivisane. Takođe, trudimo se da cene naših usluga, i pored najskupljih materijala koje koristimo, budu vrlo prihvatljive i pristupačne. ULEPŠAVANJE OSMEHA - Estetske krunice - Wax up - Viniri - keramičke fasete (ljuspice) - Beljenje zuba - Produžavanje kruna tzv. (gummy smile) - Estetske plombe - Podizanje zagrižaja HIRURŠKA TERAPIJA - Vađenje neizniklih zuba i umnjaka - Hirurško lečenje korena zuba - Korekcije koštanog
Implant centar Stojanović logo
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA IMPLANTOLOGIJA ORALNA HIRURGIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA PARODONTOLOGIJA ZUBNA PROTETIKA KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA DENTALNI TURIZAM Stomatološku ordinaciju Dr Branislav Stojanović osniva 1992. godine sa sedištem u Beogradu. Ordinacija je počela sa radom kao centar za zubnu protetiku i estetsku stomatologiju, a od 1997. godine počinje intenzivno sa oralno hirurškim i implantološkim intervencijama. Specijalizaciju iz oralne hirurgije završio je 2000-te godine na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Prim. Dr Branislav Stojanović je jedan od utemeljivača implantologije u Srbiji. U periodu kada je počeo da se intenzivno bavi implantologiju mnogi stomatolozi su tvrdili da je to rizična disciplina i da organizam ima tendenciju da odbacuje zubne implante Verovali smo u uspeh, a i pacijenti su nam verovali tako da su rezultati bili vidljivi posle određenog vremena. Našim stručnim radovima smo dokazali uspešnost zubnih implantata, a stalnim prisustvom na stručnim skupovima smo prikazivali svoje rezultate koji su ubedljivo demantovali skepsu kod pojedinih kolega. Za razliku od perioda pre 10-15 godina, kada se implantologijom bavio mali broj entuzijasta, danas imamo suprotnu tendenciju... dr Dejan Stojanović doktor stomatologije najmlađi sin primarijusa dr Stojanovića koji uspešno nastavlja dugogodišnju tradiciju Implant Centra Stojanović Karakteristika vrhunskog rada u implantologiji je uraditi dobru dijagnostiku i procenu trajanja rada što zahteva veliku stručnost, iskustvo i dugoročno praćenje. Prve stručne radove iz oblasti implantologije, Prim. Dr Branislav Stojanović je počeo da objavljuje od 2000. godine na domaćim i inostranim kongresima, kao i u stručnim časopisima. Dr Branislav Stojanović je svojim stručnim i naučnim radovima iz oblasti implantologije dobio zvanje primarijusa odlukom ministarstva zdravlja broj 153-07-612/2009-02 od 27.05.2009. godine. IMPLANTOLOGIJA Dentalna implantologija obuhvata hirurške procedure koje imaju za cilj funkcionalnu rehabilitaciju pacijenata upotrebom zubnih implantata, odnosno metalnih elemenata koji se hirurški ugrađuju u gornju i donju vilicu. Zubni implanti mogu da imaju različiti oblik, mogu da se ugrade u različitim pozicijama i
Stomatološka ordinacija Dental Clinic logo
ESTETSKA STOMATOLOGIJA PROTETIKA IMPLANTOLOGIJA ORALNA HIRURGIJA PARODONTOLOGIJA CAD/CAM TERAPIJA LASEROM ORTODONCIJA Stomatološka ordinacija Dental Clinic osnovana je 1998, a za gotovo dve decenije postojanja postala je sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga. Osnivač Dental Clinic je dr Vesna Lazić, specijalista stomatološke protetike sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa bezmetalnom keramikom, protetikom na implantatima i sanaciji svih vrsta poremećaja zagrižaja, stručnjak u estetskoj restaurativnoj stomatologiji i primeni CAD/CAM tehnologije. U vrsnom timu ove stomatoloske ordinacije jeste oralni hirurg-implantolog, profesor dr Zoran Lazić, specijalista oralne hirurgije od 1993, redovni profesor na predmetu oralna hirurgija na Vojnomedicinskoj akademiji od 2010, zvanični predavač za Nobel Biocare, Zimmer Dental, Implant Direct i Sweden-Martina implantatne sisteme, ambasador za Srbiju International Congress of Oral Implantologists, profesor na predmetu oralna hirurgija i oralna implantologija na Medicinskom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici, predavač po pozivu za Kontinuiranu medicinsku edukaciju u Kosovskoj Mitrovici i predavač na poslediplomskoj nastavi VMA, gde je i načelnik Klinike za stomatologiju, te autor više od 150 radova iz oblasti implantologija, maksilofacijalne i oralne hirurgije. U izuzetnom timu su i dr Svetlana Radonjić, specijalista stomatološke protetike, dr Marko Magić, dolazeća nova snaga dr Gorana Lazić, stomatološka sestra Mirjana Ranković, koja je u ordinaciji zadužena za celokupnu organizaciju poslovanja, kaoi stomatološki tehničar Elmir Kratović. U ordinaciji Dental Clinic možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga, koje su u dosluhu sa svim najsavremenijim svetskim metodama u ovoj medicinskoj oblasti i uz korišćenje najboljih stomatoloških alata i materijala. Prvi pregled je besplatan, na kojem ćete saznati sve o svom stomatološkom problemu, istovremeno i dobiti informaciju o metodama i načinima kako se on može rešiti i to na što efikasniji i bezbolniji način. Terapija laserom, estetski ispuni, beljenje zuba, CAD/CAM, fasete, implantologija, oralna hirurgija, protetika, parodontologija, ortodoncija i endodoncija. Sve ovo je na “meniju” ordinacije Dental

Tim stomatologija Jurišić

TiM stomatologija Jurišić logo
Beograd, Voždovac, Žikice Jovanovića 8 069 2095151 |
011 3912666 |
TiM stomatologija Jurišić logo
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA - TIM STOMATOLOGIJA JURIŠIĆ TiM stomatologija Jurišić postoji od 1987 godine i njegov tim svojim velikim iskustvom u praksi kao i konstatnom edukacijom omogućavaju pacijentima najsavremeniju terapiju u oblasti implantologije i estetske stomatologije.
Specijalistička stomatološka ordinacija Fabrika osmeha logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA FABRIKA OSMEHA U radu primenjujemo visokokvalitetne materijale renomiranih proizvođača, digitalnu tehnologiju i savremeni pristup, a sve sa ciljem da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i trajno rešenim problemima. Svakog pacijenta smatramo članom naše dental porodice, pa su prijateljski, opušten odnos, uz visoku stručnost kompletnog stomatološkog tima osnova naše poslovne filozofije.
Stomatološka ordinacija Timo Dent logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA TIMO DENT U našoj ordinaciji, svaki pacijent dobija profesionalan i kvalitetan pristup. Spoj našeg iskustva i korišćenje kvalitetne, moderne stomatološke opreme garantuju vam brz i uspešan put do zdravog i lepog osmeha.
Stomatološka ordinacija Crown Dental logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - CROWN DENTAL IzmeniO NAMA Centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju stomatoloska ordinacija Crown Dental pruža sve stomatološke usluge na jednom mestu. Najsavremenije tehnologije, najbolji materijali i stručno osoblje našim pacijentima vraćaju osmeh na lice od 1988.
Gala Dent stomatološka ordinacija logo
BELjENjE ZUBA PROTETIKA ESTETSKA STOMATOLOGIJA PARADONTOLOGIJA IMPLANTOLOGIJA ORTODONCIJA DEČIJA STOMATOLOGIJA DODATNE USLUGE Mesotherapy Anti age program (foto rejuvenacija kože lica) Trajna šminka GALA DENT STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Imamo iskustvo, osećaj za skladno i lepo, strpljenje, želje da menjamo dozvoljeno. Imamo harizmu, duh metropole, puno zadovoljnih pacijenata koji govore o nama. Iza nas je petnaest uspešnih godina, a pred nama je budućnost, koju želimo da kreiramo zajedno sa Vama, i bojimo Vaš i naš svet zadovoljstvom, pouzdanošću i kvalitetom. Posetite nas i osetite energiju i lakoću Gala stila, koja je u osnovi brendova Gala Dent i Gala Art, sa kojom zajedno osmišljavamo, kreiramo i gradimo, novi osmeh za nove godine, novi izgled za nove životne sadržaje. Osmesi ne liče jedni na druge – svaki osmeh je svojstven samo osobi koja ga nosi. Osmesi unikatni, osmesi pažljivo dizajnirani, osmesi birani prema Vama, postaće Vaš zaštitni znak. Kada jednom postanete pacijent Gala Denta, zauvek ćete postati član te velike porodice osmeha. IZBELjIVANjE ZUBA ZOOM-om Beljenje Zoom-om mozete vratititi sjaj Vašim zubima za samo 45 minuta! ZOOM WHITENING - aparat sa najdugoročnijim efektom - bez negativnih efekata po vitalne zube - beljenje devitalizovanih zuba - efekat trajanja od 1 do 3 godine Ordinacijsko beljenje 38% vodonik peroksidom uz kontrolu stomatologa postiže se efekat svetlijih zuba za 7 do 9 nijansi. Kućno beljenje 10%, 15% i 20% vodonik peroksidom i karboksi peroksidom. ZUBNA PROTETIKA Nadoknada izgublejnih zuba, korekcija izgleda položaja pojedinih zuba, estetski savršeno i udobno. Sve vrste mobilni protetskih radova (proteza). Metalokeramičke krunice i mostovi (VITA, SHOFU) Bezmetalne krunice i mostovi - fasete, veniri (ZIRCONIA, ALUMINA i PROCERA) Dentalna bezmetalna keramika podrazumeva hipoalergijske materijale koji u poređenju s krunicama i mostovima iz metalokeramike, ne oksidiraju i ne otpuštaju metalne jone u usnu šupljinu. PARODONTOLOGIJA Bolest mekog tkiva (desni, gingive) koje se prenosi na čvrsta

Stomatološka ordinacija Dental N Plus

Stomatološka ordinacija Dental N Plus logo
Beograd, Stari Grad, Palmotićeva 18/5 064 4745158 |
011 3221157 |
Stomatološka ordinacija Dental N Plus logo
ordinacija.dental.n.@gmail.com STOMATOLOŠKA ORDINACIJA KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA ZUBNA PROTETIKA ORALNA HIRURGIJA PARADONTOLOGIJA DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA ORTOPEDIJA VILICA IMPLANTOLOGIJA DENTALNI TURIZAM DENTAL N, smeštena u samom centru Beograda, nudi vam sve vrste stomatoloških usluga po veoma povoljnim cenama. Tim sastavljen od iskusnih i mladih stručnjaka garantuje da ce vaš problem biti rešen brzo,efikasno i kvalitetno. Stotine zadovoljnih pacijenata od nas odlazi sa osmehom na licu. Proverite da li je tako! Pregled i konsultacije se ne naplaćuju! Naš tim: - Prof. Dr sci. Novak Stamatović spec. parodontologije i implantolog Načelnik odeljenja za implantologiju Klinike za stomatologiju - Dr Luka Stamatović doktor stomatologije KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA i ENDODONCIJA - Uklanjanje zubnog kamenca sa poliranjem zuba - Plombiranje zuba - jednopovršinsko (bela plomba) - Plombiranje zuba - dvopovršinsko (bela plomba) - Plombiranje zuba - tropovršinsko (bela plomba) - Plombiranje zuba (crna plomba) - Lečenje kanala korena zuba (po kanalu) Endodontska terapija se odnosi na tretman unutrašnjosti zuba, tj. na deo zuba u kome je smeštena zubna pulpa. Većini ljudi zubna pulpa je poznata kao “zubni živac”, međutim u njoj se pored nerava nalaze krvni i limfni sudovi, vezivno tkivo i mnoge ćelije. ZUBNA PROTETIKA - Izrada metalokeramičkih krunica (po zubu) - Izrada bezmetalnih cirkonijum krunica (po zubu) - Izrada Wizil proteze - Izrada akrilatne parcijalne proteze - Izrada totalne proteze - Izrada frezovanih krunica (po zubu) ORALNA HIRURGIJA - Rutinsko vađenje zuba - Hirurško vadjenje zaostalih korenova - Hirurška operacija cista na zubima - Resekcija korena zuba - Hirurško vadjenje zaostalih umnjaka - Hirurško uklanjanje hireplazija i drugih izraslina PARODONTOLOGIJA - Gingivektomija (po zubu) - Kiretaza parodontalnih džepova (po zubu) - Lokalna aplikacija leka u parodontalni džep (po zubu) - Režanj operacija (po zubu) - Lečenje parodontopatije upotrebom veštačke kosti - Lečenje parodontopatije upotrebom membrane DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA - Uklanjanje mekih naslaga i instrukcije
Stomatološka ordinacija Smile Dent logo
TRETMANI DIODINIM LASEROM DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA ORTOPEDIJA VILICA PROTETIKA ORALNA HIRURGIJA i IMPLANTOLOGIJA PARADONTOLOGIJA i LASERSKA TERAPIJA BELjENjE ZUBA ESTETSKA STOMATOLOGIJA i CAD CAM Pozivamo vas da nas posetite i da na jednom mestu dobijete vrhunsku uslugu po povoljnim cenama. U ordinaciji "Smile Dent" garantovano će vam biti vraćen OSMEH. NAŠ TIM Dr Dragan Dimitrijević, vlasnik ordinacije “Smile Dent”. Spelijalizirao iz obalsti estetske stomatologije i upotrebe mekog i tvrdog lasera u stomatologiji. Prof. Dr Nebojša Jović Specijalista Maksilofacijalne hirurgije Dr Miloš Jovanović Specijalista ortodoncije Tanja Surla Stomatološka sestra Danica Milosavljević Stomatološka sestra Dušan Bošković Zubni tehničar OPREMA LCD ekran instaliran na stomatološku stolicu, na kome se uz pomoć intraoralne kamere pokazuju svi detalji u usnoj duplji i zubima. Digitalni rendgen aparat kojim je maksimalno redukovana doza zračenja. PROCERA tehnologija (Skener) nam omogućava da model protetske nadoknade skeniramo u Beogradu a nadoknada se izrađuje u specijalizovanom centru u Geteburgu (Švedska). Vita Shade, digitalni aparat za određivanje boje zuba. Diodni (tvrdi) laser - pruža mnogobrojne mogućnosti. Iradia LLLT (meki Laser) - služi za biostimulaciju. CAD CAM sistem Kompjuterski program Digital Designer Pro Specijalni aparati za mašinsku obradu kanala korena (protaper) Specijalnie Stomatološkie lupe Ultravac - presa uz pomoć koje možemo da pravimo zaštitne folije protiv bruksizma (stuganja zuba). CAD-cam sistem Najsavremeniji kompjuterski sistem 3D uzimanja otisaka, modelovanja zuba i izrada. ZUBNA PROTETIKA - Metalokeramičke krune i mostovi - Metalokeramičke krune i mostovi na leguri od zlata - Bezmetalna keramika i mostovi - Procera (najsavremeniji Švedski sistem) - Zirkonia, feldspatna Vita i leucitna Ivoclar (najsavremaniji Nemački sistemi za keramiku) - Keramičke nadogradnje za bezmetalne krunice - Fasete, takozvane ljuspice od keramike - Vizil parcijalne proteze sa atečmenima u kombinaciji sa keramikom ORTODONCIJA Stomatološka Ordinacija “SmileDent” u lečenju nepravilnosti vilice i zuba koristi fiksne (metalne, keramičke , providne) i pokretne aparate. PARODONTOLOGIJA
Stomatološka ordinacija Adriadent logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ADRIADENT U opuštajućem ambijentu specijalističke stomatoloske ordinacije Adriadent možete dobti usluge iz olasti:- Ortodoncije: korekcije nepravilnosti položaja zuba i zagrižaju uz primenu mobilnih, funkcionalnih i fiksnih estetskih i neestetskih aparata od materijala renomiranih proizvođača (AMERICAN ORTHODONTICS, ORTOCLASSIC, ORMCO, FORESTADENT, ORTHOTEHNOLOGY, GAC), preprotetska i prehiruška priprema - Rekonstruktivne stomatologije: konzervativna (plombiranja) i protetska rekonstrukcija zuba - Endodoncije: sanacija obolelih zuba - Parodontologije: sanacija obolelih potpornih tkiva zuba - Estetske stomatologije: izbeljivanje zuba, keramičke fasete
BOLESTI ZUBA PROTETIKA ORALNA MEDICINA i PARADONTOLOGIJA ORALNA HIRURGIJA i IMPLANTOLOGIJA DEČIJA i PREVETIVNA STOMATOLOGIJA ORTODONCIJA Ordinacija MEDENTA stomatološkom praksom bavi se više od 25 godina, zahvaljujući poverenju više od 5000 registrovanih, stalnih pacijenta. Važno je podvući da uspešnu i brzu estetsku sanaciju pomoću savremene dijagnostike sprovodi uigran tim u saradnji s eminentnim stručnjacima za pojedine oblasti (ortodoncija vilice, implantologija, oralna hirurgija...). Posvećenost svojoj profesiji u stomatologiji podrazumeva: stalnu edukaciju i stalno ulaganje u novu aparaturu kao i nove, ili usavršene postojeće materijale. NAŠ TIM Trudeći se da odgovori svim tim zahtevima Dr Tatjana Savić - osnivač ordinacije MeDENTA, član Komore privatnih doktora stomatologa Srbije od 1990. godine kao i član Akademije za estetsku stomatologiju, ističe da je: ''Estetska stomatologija imperativ ordinacije'' . Od 1974. do 1981. studira i uspešno završava Stomatološki Fakultet u Beogradu, čime dobija zvanje Doktora Stomatologije. U periodu od 1982. – 1990. godine, radno iskustvo stiče u Domu zdravlja Zvezdara, Vojno Medicinskoj Akademiji VMA, Domu zdravlja Smederevo, ambulanta pri VMA, polivalentni rad iz svih oblasti stomatologije. U svojoj praksi završava mnogobrojna usavršavanja iz oblasti protetike. Dr. Khalil Ibrahim Papageorgiou Zeineddine , rođen u Libanu - studira i diplomira na Stomatološkom Fakultetu u Beogradu. Pohađa specijalizaciju i stiče zvanje Specijaliste Maksilofacijalne Hirurgije, takođe na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Osnovao je svoju privatnu kliniku u Grčkoj (Halkida), gde se uglavnom bavi oralnom hirurgijom i implantologijom. Takođe radi u Eurobolnici u Atini. Dr Tatjana Pantović Marković - Stomatološki fakultet u Beogradu završila 2003.godine. Od 2004. godine bavi se kliničkom stomatologijom. U ordinaciji Medenta radi od 2006. Posvećena endodontologiji, kao i estetskoj i rekonstruktivnoj stomatologiji. Usvaršava svoja znanja na domaćim i svetskim kongresima, simpozijumima i radionicama. Filip dr Savić - Upisao Stomatološki fakultet u Beogradu 2004. godine i završio 2010. god. Od 2011. godine je u stalnom radnom odnosu
Cvetić Dent stomatološka ordinacija logo
BOLESTI ZUBA PROTETIKA TERAPIJA PARADONTOPATIJE ORALNA HIRURGIJA DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA ORTODONCIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA BOLESTI ZUBA Lečenje obolele pulpe i popravka zuba upotrebom savremenih i estetskih materijala. ZUBNA PROTETIKA Izrada svih vrsta protetskih nadoknada: krunice i mostovi od metal-keramike, bezmetalne krunice i mostovi, totalne i parcijalne proteze, skeletirane proteze i izrada krunica implantatima. TERAPIJA PARADONTOPATIJE Čišćenje zubnog kamenca, kiretiranje gingivalnih džepova, hirurške intervencije sa ugradnjom veštačke kosti. ORALNA HIRURGIJA Vađenje zuba, ugradnja implantata i sve hirurške intervencije u usnoj duplji. DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA Uklanjanje mekih naslaga, uputstva o održavanju higijene usta i zuba, zalivanje fisura, popravka i vađenje mlečnih zuba. ORTODONCIJA Fiksne i mobilne proteze za korekciju položaja zuba. ESTETSKA STOMATOLOGIJA Beljenje zuba, poliranje zuba, ukrasi (nakit) za zube. Pregledi i konsultacije u ordinaciji su besplatni. Ako ste zainteresovani za bilo koju od ovih usluga, možete pozvati našu ordinaciju za više informacija ili zakazati termin kako bismo porazgovarali o vašem slučaju. Rad CVETIĆ Dent temelji se na jedinstvenom sistemu za očuvanje zdravlja usta i zuba, kako kod najmlađih, tako i kod najstarijih pacijenata. U prijatnom ambijentu, kroz savremene programe i široku lepezu stomatoloških usluga, posvećujemo se pacijentima. Primenjujemo nove generacije materijala i nove metode lečenja, kako bismo našim pacijentima omogućili nivo usluge prema evropskim standardima. Opremljeni smo za sveobuhvatan i celovit pristup pacijentu, omogućujući im sve stomatološke usluge na jednom mestu. Želimo da se u našoj ordinaciji osećate prijatno i bezbedno. Hoćemo da ispunimo vaša očekivanja i pružimo vam najkvalitetniju uslugu. Naš cilj je da pacijenti sa osmehom dolaze i sa osmehom napuštaju stomatološku ordinaciju. Pored naših stalnih lekara saradnika iz svih oblasti stomatologije, ordinacija ima i sopstvenu laboratoriju specijalizovanu za izradu svih vrsta protetskih nadoknada.
Grey Dental stomatološka ordinacija logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - GREY DENTAL Postojimo od 1996. godine i kroz našu ordinaciju je prošao veliki broj pacijenta, a svake godine obavimo oko 2000 intervencija i pregleda.Svaki pacijent ima pravo na pregled i preciznu analizu zdravlja svojih usta i zuba. Tom prilikom se izrađuje plan terapije koji je, kao i pregled besplatan.
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - MRSE DENT Stomatološka ordinacija Mrse Dent je porodična ordinacija koja postoji i uspešno radi od 2012. godine. U prijatnom i moderno opremljenom ambijentu, u samom centru Beograda, dočekaće Vas stručan tim stomatologa koji nastoji da pronađe najbolje rešenje za svaki Vaš problem sa zubima.

Stomatološka ordinacija Orthodent

Beograd, Stari Grad, Strahinjića bana 33 011 2188327
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE ORDINACIJA ORTHODENT
Stomatološka ordinacija Savadent logo
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SAVADENT ENDODONCIJA i KONZERVATIVA lečenje obolele pulpe jednokorenih i višekorenih zuba plombiranje zuba uz primenu najsavremenijih materijala. ESTETSKA STOMATOLOGIJA beljenje zubne gleđi bezmetalne porcelanske krunice porcelanske fasete dekoracije za zube (cirkon) PARADONTOLOGIJA čišćenje zubnog kamenca duboka kiretaža gingivalnih džepova gingivektomija režanj operacija uz pripremu veštačke kosti ORTODONCIJA mobilni ortodonski aparati fiksna ortodoncija PROTETIKA sve vrste fiksnih nadoknada (metal-porcelanske krunice i mostovi, bezmetalne porecelanske krunice) totalne proteze (klasične i sa metalnom bazom) parcijalne skeletirane proteze paricjalne skeletirane proteze sa atecmenima teleskop krune DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA lečenje i plombiranje mlečnih i stalnih zuba zalivanje fisura ekstrakcija zuba ORALNA HIRURGIJA ekstrakcija zuba resekcija zuba preprotetska hirurgija implantodologija RADNO VREME ponedeljak - petak 12 - 19č subotom i nedeljom ne radimo

Stomatološka ordinacija Merkur Markom

Stomatološka ordinacija Merkur Markom logo
Beograd, Stari Grad, Skadarska 20 011 7234895 |
063 277682 |
Stomatološka ordinacija Merkur Markom logo
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ZUBNA PROTETIKA IMPLATOLOGIJA ORTODONCIJA PARODONTOLOGIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA ORALNA HIRURGIJA DENTALNI TURIZAM Stomatološka ordinacija Merkur & Markom se nalazi u najstrožem centru grada u Skadarskoj ulici, do koje se lako dolazi. Stručni tim lekara specijalista, upotrebom najsavremenijih metoda i materijala, Vam pruža usluge iz svih oblasti stomatologije. Naš tim: - dr Sanja Vlajković specijalista bolesti usta i zuba - dr Nikola Vlajković specijalista zubne protetike - dr Lara Vodlan doktor stomatologije PROTETIKA Metalokeramičke krunice i mostovi Bezmetalne krunice i mostovi Kombinovani protetski radovi Parcijalne proteze Totalne proteze Protetika na implantima Reparature ORTODONCIJA Mobilni aparati Fiksni aparati PARODONTOLOGIJA Lečenje parodontopatije konzervativnim i hirurškim metodama ORALNA HIRURGIJA Rutinsko vađenje zuba Hirurško vađenje zaostalih korenova Hirurška operacija cista na zubima Resekcija korena zuba Hirurško vađenje zaostalih umnjaka IMPLANTOLOGIJA Ugradnja implanata Straumman i Biohorizons Ugradnja mini implantata za retenciju proteze ESTETSKA STOMATOLOGIJA Izbeljivanje zuba Uklanjanje kamenca i naslaga Fasete i Viniri Inleji i Onleji DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA Zalivanje fisura Fluorizacija zuba Vađenje mlečnih zuba Pravilna oralna higijena KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA i ENDODONCIJA Plombiranje zuba Lečenje obolelih kanala korena zuba Vađenje zibnog živca Uklanjanje zubnog kamenca Poliranje zuba Peskiranje zuba Lečenje gangrene DENTALNI TURIZAM Zašto je Srbija popularna destinacija za dentalni turizam? Niske cene stomatoloških usluga Visok kvalitet usluga Najsavremenija tehnika i materijali Stručan kadar specijalizovan za sve vrste stomatoloških usluga Usluge pružene u kratkom vremenskom periodu

Stomatološka ordinacija Dentina

Stomatološka ordinacija Dentina logo
Beograd, Novi Beograd, Mileve Marić Ajnštajn 26 062 497237
Stomatološka ordinacija Dentina logo
KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA PARODONTOLOGIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA DEČIJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA IMPLANTOLOGIJA BOLESTI ZUBA i ENDODONCIJA STOMATOLOŠKA PROTETIKA ORALNA HIRURGIJA ORTODONCIJA Mi brinemo za Vaš savršen osmeh U stomatološkoj ordinaciji Dentina možete dobiti kompletnu dijagnostiku i potpunu stomatološku zaštitu. Mi smo moderna i savremeno opremljena stomatoloske ordinacija koja drži visoke standarde u privatnoj praksi. Kod nas možete rešiti probleme iz svih oblasti stomatologije: konzervativne stomatologije i endodoncije, preventivne i dečije stomatologije, protetike, oralne hirurgije, ortodoncije i naravno ESTETSKE stomatologije koja je nezaobilazna u 21. veku! KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA Karijes je najčesće oboljenje kod ljudi modernog doba zbog sve češće upotrebe kašaste i neabrazivne hrane. Konzervativna stomatologija rešava probleme zuba zahvaćenih karijesom ili oštećenih traumom. Endodoncija se bavi tretiranjem kanala korena zuba. Kada je karijes toliko napredovao i zahvatio i živac zuba, dolazi do upale živca. Takav zub treba devitalizovati da se upala ne bi širila i zahvatila okolno tkivo. PARODONTOLOGIJA - Bolest tkiva zuba Parodontopatija je hronično inflamatorno oboljenje potpornog aparata zuba, dela tkiva koje okružuje zub i daje mu čvrstinu i stabilnost.. Bolest prolazi kroz četiri faze, a na kraju dolazi do klaćenja i gubitka zuba. Čvrste zubne naslage (kamenac i konkrementi), neadekvatno urađeni ispuni i protetske nadoknade, traumatski kontakti i karijes doprinose nastanku i razvoju parodontopatije. ESTETSKA STOMATOLOGIJA Prelep osmeh je važan utisak koji ostavljamo na ljude! Koristeći umetničke veštine i tehnološki napredak, omogućićemo vam lepši, mladalački osmeh i više samopouzdanja. Zajedno sa vama dolazimo do najboljeg rešenja za vaš novi izgled , boju, oblik veličinu i položaj zuba. Kompozitne fasete Prednosti faseta za zube su brojne iz zdravstvenih i estetskih razloga. Zahvat je izuzetno je nežan za zubno meso, jer u našoj ordinaciji koristimo najsavremenije biokompatibilne materijale sa vašim zubima. Takođe, zahvat zahteva minimalno ili nikakvo brušenje zubnog mesa i u potpunosti je bezbolan. Fasete za zube sprečavaju prirodno

Stomatološka ordinacija Sveti Antipa

Stomatološka ordinacija Sveti Antipa logo
Beograd, Novi Beograd, Antifašističke borbe 24 065 3131024
Stomatološka ordinacija Sveti Antipa logo
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Dečija i preventivna stomatologija Ortodoncija Konverzativna stomatologija Protetika Oralna hirurgija Paradontologija Estetska stomatologija Naša stomatološka ordinacija je počela sa radom 1.12.2004., na čelu sa vlasnicom doktorkom Mašom Popović koja je diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2000. godine. Od tada ona svakog dana dobija nove pacijente, usavršava svoj stručni kadar, pruža maksimalnu uslugu od kvaliteta preko cene pa sve do prijatnog razgovora i korisnih saveta. Time i opravdava svoj naziv Sv. Antipa (svetitelj, iscelitelj zubnih bolesti, zaštitnik stomatologa). U našoj praksi se koriste najsavremenije mašine i aparati kao i savremeni materijali. Ono što je naš cilj, jeste da iz naše ordinacije izađete nasmejani, zadovoljni i sa željom da nam budete još dugo, dugo pacijenti. STRUČNI KONSULTANTI : -Dr Siniša Anđelić, Oralni hirurg - Dr Nataša Hinić, Specijalista ortodoncije - Dr Mirijana Tanasković, Stomatolog DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA Zalivanje fisura Vađenje mlečnih i stalnih zuba Plombiranje mlečnih i stalnih zuba Fluorizacija zuba Obuka o pravilnoj higijeni usta Impregnacija zuba pastama natrijum-fluorida Uklanjanje mekih naslaga, plaka i zubnog kamenca ORTODONCIJA Ortodontski specijalistički pregled Izrada mobilnih aparata Izrada fiksnih aparata Pomoć u protetici KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA Plombiranje zuba savremenim kompozitnim materijalima Plombiranje zuba amalgamom Lečenje kanala korena Punjenje kanala korena Uklanjanje kanalnog punjenja Retencija pulparnim kočićem PROTETIKA Izrade parcijalnih akrilatnih proteza Izrada totalnih akrilatnih proteza Izrada vizil proteza Ugradnja atečmena Teleskop krunica Izrada livenih nadogradnji Izrada metalokeramičkih krunica i mostova Izrada bezmetalnih krunica Izrada nadoknada nad implantima ORALNA HIRURGIJA Hirurško i obično vađenje zuba Vađenje impaktiranih zuba Operacija ciste i granuloma Nivelacija grebena Produbljivanje forniksa Uklanjanje plika i frenuluma Vađenje zalomljenih korena Ugradnja implanata Zatvaranje sinusa Terapija alveolita PARADONTOLOGIJA Ultrazvučno uklanjanje kamenaca Uklanjanje mekih naslaga Terapija parodontalnih džepova Paradontalne operacije ESTETSKA STOMATOLOGIJA Izbeljivanje zuba Zubni ukrasi IMPLANTOLOGIJA Prednosti implanata su višestruke : - Ugradnja implanata na mestu gde nedostaje zub, ne
Stomatološka ordinacija dr Maja Cvetković logo
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SNIMANjE ZUBA - DIGITALNI ORTOPAN PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA PROGRAM ZA PODMLAĐIVANjE LICA PROTETIKA HIRURGIJA ORTOPEDIJA VILICA PARODONTOLOGIJA KVANTNA MEDICINA U STOMATOLOGIJI DENTALNI TURIZAM Stomatološka ordinacija se nalazi u Beogradu, u ulici Dragoslava Srejovića 72p, na granici opština Karaburma i Mirijevo. Savremeno opremljena ordinacija sa timom iskusnih doktora stomatologije pružiće vam kvalitetne stomatološke usluge po pristupačnim cenama. Zadovoljni pacijenti jesu i uvek će biti naš primarni cilj. Posebnu pažnju posvećujemo izboru materijala visokog kvaliteta, kao i higijeni zubarske ordinacije i stomatoloških instrumenata. Zubarsku ordinaciju vodi stomatolog dr Maja Cvetković, koja ima višegodišnje iskustvo u pružanju stomatolških usluga. USLUGE Preventiva (uklanjanje mekih naslaga, ultrzvučno uklanjanje zubnog kamenca, fluorizacija zuba, zalivanje fisura) Konzervativa (kompozitne-bele i amalgamske plombe, leČenje kanala korena zuba...) Estetska stomatologija (izbeljivanje zuba, hijaluronski fileri - peglanje bora) Program za podmladjivanje lica - korigovanje bora hijaluronskom kiselinom (Hijaluronski fileri predstavljaju sterilne, biorazgradive, visokoelastične, transparentne, istotonične, homogene injekcione implante. Efikasan način korigovanja bora. Efekat se postiže nakon jednog tretmana) Protetika (krunice i mostovi, parcijalne skletirane i akrilatne proteze, totalne akrilatne proteze, totalne akrilatne proteze sa skeletiranom bazom, ugradnja atečmena u proteze (proteze sa kopčama, bez vidljivih kukica...) Hirurgija (vadjenje zuba, vadjenje impaktiranih i poluimpaktiranih zuba (umnjaka), apikotomija, implanti) Ortopedija vilica (fiksni i mobilni ortodonski aparati) Parodontologija (obrada parodontalnih džepova, parodontalna hirurgija, gingivektomija, frenektomija) Kvantna medicina u stomatologiji (lečenje hroničnih oboljenja, umanjenje bolnih stanja, neuralgija trigeminusa, belova paraliza ...) KVANTNA MEDICINA Kvantna medicna je nova naučna grana medicine koja objedinjuje modernu i tradicionalnu medicinu u jedno. Kvantna medicina podrazumeva primenu principa kvantne fizike i kvantne teorije u medicinske svrhe. Ona je u Briselu 1989 godine proglašena za medicinu trećeg milenijuma. Kod nas je registrovana od strane Ministarstva zdravlja kao alternativna medicina. Kvantni pristup lečenja se zasniva u činjenici da je svaki živi organizam izvor elektromagnetnog zračenja i
Stomatološka poliklinika Zepter Dental logo
MI VERUJEMO DA JE KVALITET NAJVAŽNIJI Naše osnovne usluge obuhvataju celokupnu problematiku usta i zuba: Preventivna stomatologija Bolesti zuba i endodoncija Parodontologija Oralna medicina Protetika Oralna hirurgija Implantologija Ortodoncija Stomatološka Poliklinika ZEPTER DENTAL predstavlja nov pristup prevenciji i lečenju u stomatologiji. Osmišljena je tako da na jednom mestu omogući kompletnu dijagnostiku i tretman stomatoloških oboljenja. Četiri stomatološke ordinacije namenjene tretmanu svih vrsta stomatoloških oboljenja Potpuno opremljen RTG kabinet Sterilizacioni blok Svi prateći sadržaji po aktuelnim svetskim standardima omogućavaju izbor odgovarajućeg tretmana bilo kojeg stomatološkog problema. Palata Zepter, arhitektonski simbol Beograda devedesetih, predstavlja i funkcionalno i stilski idealan ambijent za Stomatološku polikliniku ZEPTER DENTAL. Efektno dizajniran enterijer stvara poslovnu, diskretnu i opuštajuću atmosferu, sugerišući da poseta stomatologu ne treba da predstavlja neprijatno iskustvo. Tim Stomatološke Poliklinike ZEPTER DENTAL formiran je tako da u stručnom i organizacionom pogledu ispuni visoke zepter standarde koje obezbeđujemo najmodernijom opremom. Sposoban je da uz stalni konsultantski tim eksperata iz različitih oblasti stomatološke problematike, profesora stomatološkog fakulteta u Beogradu, pruži usluge na očekivanom nivou. Stomatološka poliklinika ZEPTER DENTAL omogućava savremeno lečenje Paradontalnih tkiva Sve vrste hirurških intervencija iz domena oralne hirurgije Zbrinjavanje pacijenata sa delimičnom ili totalnom bezubosti (ugradnja implantata) Korekcija različitih nepravilnosti vilica koju pruža savremena ortodoncija Kao i lečenje i rekonstrukcija oštećenih zuba Poliklinika je namenjena tretmanu svih vrsta stomatoloških oboljenja. Potpuno opremljen RTG kabinet, sterilizacioni blok kao i svi prateći sadržaji po aktuelnim svetskim standardima, omogućavaju izbor odgovarajućeg tretmana bilo kojeg stomatološkog problema. Upotrebom intraoralne kamere na ovoj poliklinici omogućava se uvid u stanje struktura usne duplje na mnogo preciyniji način, kao i uvid u stanje određenog stomatološkog problema pre i posle intervencije.

Duka Dent Orto Centar

Duka Dent Orto Centar logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106 011 3190338 |
063 7405777 |
Duka Dent Orto Centar logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - DUKA DENT ORTO CENTAR Virtuoznost dentalne medicine pokazuje broj onih koji zdravlje svojih zuba, osmeh od kojeg se ne stidi, poveravaju i stiču u stomatološkoj ordinaciji ’’DUKA DENT’’, čija je vlasnica dr Maja Bjelica.
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DEČIJA STOMATOLOGIJA RESTAURATIVNA STOMATOLOGIJA PROTETIKA ORALNA HIRURGIJA PARADONTOLOGIJA ESTETSKA HIRURGIJA ORTODONCIJA IMPLANTI Stomatološka ordinacija Marinac Dental Studio nalazi se u ulici Prve Pruge 4, na teritoriji opštine Zemun u Beogradu,na samoj granici Zemuna i Novog Beograda, preko puta Zemunskog keja, u široj okolini hotela Jugoslavija. Nudimo Vam sve vrste usluga opšteg tipa stomatologije i potpuno zbrinjavanje na jednom mestu. U prijatnom ambijentu naše ordinacije, nastojimo da se svi pacijenti osećaju opušteno i sigurno. Jedinstven i lični pristup svakom pacijentu, sa željom da ih oslobodimo straha od same intervencije je ono čemu ordinacija Marinac Dental Studio teži. Višegodišnje iskustvo našeg stručnog kadra rešiće sve Vaše nevolje koje se tiču zdravlja Vaših zuba, brzo i kvalitetno, uz garanciju vrhunskog kvaliteta usluga. Pored pregleda lekara, u stomatološkoj ordinaciji možete dobiti i sve neophodne savete o pravilnoj higijeni Vaših zuba. Domen naših usluga obuhvata: - stomatološke preglede i konsultacije - bolesti zuba (popravka i lečenje zuba), nadogradnja zuba - bezbolno vadjenje zuba, hirursko vadjenje zuba, vadjenje korena zuba - stomatološka protetika (mobilna,fiksna i kombinovani radovi) - dečija i preventivna stomatologija - parodontologija - oralna hirurgija - ortopedija vilica - implantologija (implanti i protetika na implantima) - izbeljivanje zuba Budući da lep osmeh prvenstveno zavisi od zdravlja zuba pojedinca, nastojimo da našim predanim radom uz detaljan pregled i konsultacije sa Vama, pronađemo najbolje rešenje za sve probleme koje imate sa Vašim zubima. Naš cilj je da Vam omogućimo da se osmehnete sa samopouzdanjem, ponosni na lepotu Vaših zuba. Posebnu pažnju obraćamo na edukaciju i rad sa decom, jer smatramo da je veoma važno da deca od najranijeg doba steknu naviku da održavaju svoje zube i bez straha posećuju stomatologa. Nastojimo da u prijatnom ambijentu naše ordinacije podignemo njihovu i svest njihovih roditelja o tome koliko je higijena zuba važna, kao i blagovremena
dr RADOMIR LjUBISAVLjEVIĆ specijalista oralne hirurgije STOMATOLOŠKA ORDINACIJA STOMATOLOŠKA PROTETIKA ORALNA HIRURGIJA IMPLANTOLOGIJA BOLESTI ZUBA i ENDONDONCIJA PARADONTOLOGIJA i ORALNA MEDICINA NALAZIMO SE U CENTRU GRADA. ORDINACIJA JE OSNOVANA 1993. GODINE. LEKARI KOJI RADE U ORDINACIJI STALNO SE STRUČNO USAVRŠAVAJU i PRIMENJUJU NAJSAVREMENIJA TEHNOLOŠKA DOSTIGNUĆA U SVETU STOMATOLOGIJE. Naš radni prostor sadrži tri ordinacije, sa savremenom opremom koja nam omogućuje da svojim uslugama idemo u korak sa vremenom i odgovorimo na sve potrebe naših pacijenata. KONZERVATIVA i ENDODONCIJA Karijes je najčešće oboljenje koje zahvata zubna tkiva. Lečenje karijesa zavisi od njegove progresije. Manja oštećenja zubnih tkiva – gleđi i dentina nadomeštaju se zubnim ispunima – plombama. Veća oštećenja rezultuju zubnim bolom i/ili otokom, pa je terapija većih karijesnih destukcija složenija tj. potrebno je lečenje kanala korena zuba. Moderne metode lečenja ovih oboljenja podrazumevaju upotrebu najsavremenijih materijala za zubne ispune, a upotrebu nikl-titanijumskih instrumenata, apeks lokatora i digitalnih snimaka za adekvatno lečenje kanala korena zuba. ORALNA HIRURGIJA U našoj ordinaciji obavljamo sve oralnohirurške intervencije od rutinskog vadjenja zuba do složenih hirurških zahvata. ZUBNA PROTETIKA Za izgubljene zube izradjujemo sve vreste nadoknada, od mobilnih-proteza, do fiksnih, na zubima i implantima. Fiksni radovi - krunice i mostovi izrađuju se od kombinacije metala i keramike, cirkonijuma i keramike i pune keramike. Dizajn i izrada krunica su kompjuterski vođeni. PARODONTOLOGIJA Parodontopatija je bolest koja zahvata potporna tkiva zuba a uglavnom je posledica dejstva bakterija koje se nalaze u zubnim naslagama. Ona zahvata kost, zube, desni i pripojni ligament zuba, pa terapija podrazumeva tretman istih. Terapija uključuje niz procedura od uklanjanja naslaga do primene laserskog fotodinamskog sistema i hirurškog tretmana uz korišćenje zamenika za kost, proteina gleđnog matriksa, transplantata vezivnog tkiva... IMPLANTOLOGIJA Implantologija je hirurška grana u stomatologiji koja nadoknađuje narušena i oštećena oralna tkiva (zube, kost). U tu svrhu se koriste proizvodi svetski renomiranih
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR PREDRAG KOSTIĆ Stomatološka ordinacija dr Predrag Kostić pruža Vam kompletnu stomatološku uslugu, a naš rad se zasniva na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu ponaosob. Ordinacija dr Predrag Kostić je osnovana 2003.godine.Ordinacija ima u svom sastavu kompletno opremljenu zubotehničku laboratoriju sa svim neophodnim aparatima, pa stoga ne zavisi od drugih laboratorija već isključivo sama diktira tempo izrade radova.

Stomatološka ordinacija dudental

Beograd, Žarkovo, Cerak, Trgovačka 18 011 2504789 |
064 6829444 |
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA PROTETIKA IMPLANTOLOGIJA DEČJA STOMATOLOGIJA ORTOPEDIJA VILICA PARODONTOLOGIJA ORALNA HIRURGIJA Dobrodošli u ORDINACIJU OPŠTE STOMATOLOGIJE DUDENTAL Lokalizovana u Trgovačkoj 18, u samom centru Žarkova, ordinacija pruža ugodan ambijent, kao i sve vrste stomatoloških usluga. Naša poslovna politika je praćenje savremenih trendova iz sveta stomatologije, kao i upotreba najsavremenijih i najkvalitetnijih materijala. Insistiramo na prijateljskoj atmosferi, kako bi sam boravak kod nas bio što prijatniji. Naše osoblje će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja u vezi metoda, koje koristimo u našoj ordinaciji. Biće nam izuzetno zadovoljstvo da brinemo o Vašem i o oralnom zdravlju Vaših najdražih. KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA Kompozitni ispuni - Opšte poznati kao „bele plombe“ su nadoknade koje se izradjuju direktno na zubima. Bojom, transparencijom i drugim optičkim svojstvima prate izgled preostalog zubnog tkiva. Inlay, onlay, overlay - Ove nadokanade ili „keramičke plombe“ su upravo to, nadoknade izradjene od posebnih vrsta keramike, posebnim procesima izrade u zubnoj tehnici. Njih preporučujemo pacijentima kod kojih je zubni kvar prevelik, da bi se ispunio „belom plombom“. Endodoncija - „Lečenje zuba, vadjenje živca“ je rutinska intervencija koja podrazumeva uklanjanje infektivnog sadržaja iz zuba. Trajnost ovako izlečenog zuba uz upotrebu mašinskih instrumenata je neograničena. Izbeljivanje zuba - Mnoge navike mogu dovesti do promene boje zuba Vaših zuba i dovesti do toga da potamne i požute. Izbeljivanjem zuba je moguće vratiti prirodnu belinu Vaših zuba. PROTETIKA Fiksna stomatološka protetika - Bezmatalne keramičke krunice - Metalo-keramičke krunice - Zubni mostovi Mobilna protetika - Totalna proteza - Parcijalna proteza - Parcijalna skeletirana proteza - Wisil IMPLANTOLOGIJA Implantologija predstavlja vrhunac stomatološke prakse. Podrazumeva ugradnju zubnih implantata u gornju i donju vilicu. Odaberite implantat sa potvrdom kvaliteta, priloženim rezultatima kliničkih istraživanja i pisanom garancijom koja ne bi smela biti manja od 10 godina. Koji imaju visoku stopu uspešnosti implantata i visoku stopu preživljavanja implantata. Danas je
SVE VRSTE STOMATOLOŠKIH USLUGA ESTETSKA STOMATOLOGIJA ORTODONCIJA ORALNA HIRURGIJA ZUBNA PROTETIKA IMPLANTOOGIJA PARODONTOLOGIJA DENTALNI TURIZAM Stomatološku ordinaciu Ars Dentis karakeriše prjatan ambijent u kome pružamo kvalitetne i bezbolne stomatološke usuge iz svih stomatoloških obasti. Naš tim, koji čine iskusni i posvećeni stomatolozi, je tu da Vam pomogne i predoči sva moguća rešenja za Vaše oralno zdravlje. Mi smo tu da Vam, između ostalog, garantujemo i kvalitet našeg rada. KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA Krajnji cilj konzervativne stomatologije su zdravi, lepi i funkcionalni zubi. Konzervativna stomatologija je temelj stomatologije i bazira se na dijagnostici, prevenciji i lečenju karijesa. ORTODONCIJA - Moblni ortodonski aparati - Fiksni ortodonski aparati ORALNA HIRURGIJA - Vađenje neizniklih zuba i umnjaka - Hirurško lečenje korena zuba - Korekcije koštanog i mekog tkiva ZUBNA PROTETIKA - Savremena zubna protetika - Bezmetalne krunice i mostovi - Metalokeraičke krunice i mostovi - Proteze IMPLANTOLOGIJA Implantati su veštačke nadoknade, koje zamenjuju koren zuba koji nedostaje. Koriste se kao nosači za krunice i mostove. ESTETSKA STOMATOLOGIJA Iz estetske stomatologije izdvajamo: - Izbejivanje zuba (kućno i lasersko) - Fasete i viniri - Inej i Onlej DEČIJA STOMATOLOGIJA - Uklanjanje mekih naslaga - Instrukcija oralne higijene - Zalivanje fisura - Ekstrakcija mlečnog zuba - Florizacija zuba NAŠ TIM mr.sci dr Dragica Arnautović - Specijalista opšte stomatologije Dr Milana Štrbac - Doktor stomatologije Jovana Jovanović - Stomatološka sestra DENTALNI TURIZAM Srbija postaje sve atraktivnija za medicinski turizam a posebno dentalni turizam. Razlog je izuzetan kvalitet usluga pruženih od strane vrhunskih stručnjaka čija su imena poznata u svetu medju naučnim krugovima i nesrazmerno niske cene. Srbija je zemlja sa najmanjim cenama u regionu.
ESTETSKA STOMATOLOGIJA UGRADNjA IMPLANATA STOMATOLOŠKA PROTETIKA ORALNA HIRURGIJA PARODONTOLOGIJA ORTODONCIJA BELjENjE ZUBA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Od momenta kada prvi put pređete naš prag budite sigurni da se ste na putu potpunog oporavka i trajnog rešavanja svih zubnih problema. Stomatološka ordinacija Cvejanović je jedna od prvih privatnih zubnih ordinacija u Beogradu (1981) i veliko iskustvo stečeno tokom više od tri decenije iskoristili smo da usavršimo neke od najsloženijih zubarskih procedura, poput hirurgije i protetike. Obavljamo sve stomatološke usluge, uključujući i najsavremenije metode koje su još uvek retke u našoj zemlji. Zašto da izaberete nas? - Z ato što imamo 30 godina iskustva - Zato što ste nam Vi najvažniji - Zato što se naš tim konstantno usavršava i unapredjuje svoje znanje - Zato što koristimo najsavremenije materijale i sarađujemo sa najboljim tehničarima - Zato što dajemo garanciju na sve naše radove - Zato što nudimo najbolji odnos cena-kvalitet - Zato što su svi naši pacijenti zadovoljni ZUBNI IMPLANTI Zubni implanti se u današnje vreme nameću kao najbolje rešenje u slučaju nedostatka jednog ili više zuba, uključujući nedostatak svih zuba u vilici. Implanti se ugrađuju u viličnu kost i smatraju se veštačkim korenovima koji će nositi buduće zubne krunice. Veštački zub je zbirni naziv za šraf koji se postavlja u kost, abatment koji je veza između šrafa i krunice i same krunice, koja je jedini vidljivi deo implanta. Ugradnja zubnih implanata danas je rutinska operacija sa preko 96% uspeha. Sinus Lift Stomatolozi i njihovi pacijenti veoma često se suočavaju sa situacijom kada nakon gubitka zuba u bočnim regijama u vilici više nema dovoljno kosti da bi se ugradili implanti. Iako su mogući i drugi slučajevi, nedostatak kosti najčešće se ispoljava kroz uvećavanje sinusne šupljine, što se dešava zbog gubitka zuba. U tom slučaju ne može se pristupiti ugradnji implanata jer bi zubni
Stomatološka ordinacija Dr Boris Prokić logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DE BORIS PROKIĆ U prijatnom ambijentu učinićemo Vašu posetu stomatologu manje stresnom, sa ciljem da iz ordinacije izađete relaksirani uz blistav osmeh kakav i zaslužujete.

Stomatološka ordinacija Maxim Dent

Stomatološka ordinacija Maxim Dent logo
Beograd, Novi Beograd, Narodnih heroja 25 011 6600137
Stomatološka ordinacija Maxim Dent logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - MAXIM DENT rdinacija se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Narodnih heroja br.25.Do nje se stiže autobusima 65 i 74. Takođe za pacijente koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je prostrani parking.
Dobrodošli u stomatološku ordinaciju DENTAL HYGIA Ordinacija je posvećena primeni najsavremenijih tehnika, materijala i instrumenata u cilju postizanja i održavanja zdravlja Vaših usta i zuba. Verujemo da se vrhunski tretman kojem težimo postiže integracijom moderne tehnologije i svakodnevnog napretka u nauci Naš cilj je jednostavan: da Vam omogućimo najbolji mogući stomatološki tretman. Naša filozofija u kojoj nema mesta za komromis na račun kvaliteta rada nas pozicionira među vodeće ordinacije u državi Paleta usluga ordinacije DENTAL HYGIA pokriva sve grane stomatologije, u skladu sa najsavremenijim svetskim trendovima PROTETIKA - keramičke krunice i mostovi izrađeni CAD/CAM tehnologijom - inleji i onleji od keramike, kompozita ili livenog metala - metalokeramičke krunice i mostovi - teleskop krunice - parcijalne skeletirane proteze sa atečmenima - totalne proteze - nadoknade na implantatima ENDODONCIJA - endodontski tretman zuba čija je pulpa („živac“) inficirana ili upaljena - revizija neuspešnog endodontskog tremana - uklanjanje zalomljenih endodontskih instrumenata - zatvaranje perforacija kanala korena - endodontska terapija zuba sa nezavršenim rastom korena - sve procedure se izvode uz korišćenje koferdama, binokulranih lupa, apeks lokatora, rotirajućih Ni-Ti instrumenata i ostalih savremenih instrumenata i materijala u skladu sa standardima Američkog udruženja endodonata i Evropskog endodontskog društva. ESTETSKA STOMATOLOGIJA - izbeljivanje vitalnih i avitalnih zuba - keramičke i kompozitne fasete - kompozitni ispuni ORTODONCIJA - fiksni i mobilni ortodontski aparati za decu i odrasle PARODONTOLOGIJA - nehirurška i hirurška terapija parodontopatije ORALNA HIRURGIJA - nekomplikovano i komplikovano vađenje zuba - vađenje neizraslih (impaktiranih) zuba - hemisekcija, bisekcija, amputacija korena - hirurška priprema za protetsku rehabilitaciju PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA - obuka u pravilnom održavanju oralne higijene - fluorizacija - zalivanje fisura IMPLANTOLOGIJA - ugradnja implantata - protetski radovi na implantatitima Radno vreme ordinacije je od 9:00 – 19:00 časova svakog radnog dana Subotom i nedeljom ne radimo Stomatološka ordinacija DENTAL HYGIA se nalazi u centru
KOMPLETNE STOMATOLOŠKE USLUGE ESTETSKA STOMATOLOGIJA DEČIJA i PEVENTIVNA STOMATOLOGIJA ORTODONCIJA PARODNTOLOGIJA ORALNA HIRURGIJA IMPLANTOLOGIJA ZUBNA PROTETIKA DENTALNI TURIZAM HIJALURONSKI FILERI Zem Dent ordinacija smešena je u najlepšoj ulci u Zemunu u izuzetno prijatnom ambijentu. 20 godina unazad pružamo svojim pacijentima valitetne stomatolške usluge. Dr Gordana Vukasović svojim dugogodišnjim iskustvom, preciznom dijagnostikom i adekvatnom terapijom brine o oralnom zdravlju svojih pacijenata. Kvalitetnu uslugu upotpunjuju konstantni edukativni razgovori na temu higijene usne duplje, prilagođene svakom pacijentu ponaosob. Brojnim edukacijama, praćenjem svetskih kongresa kontinuirano radimo na usavršavanju i poboljšanju naših usluga. U našem radu odabiramo najbolje metode i materijale. Pripadnost brojnim stomatološkim i estetskim asocijacijama omogućava nam pristup najnovijim informacijama tako da naši pacijenti konstantno dobijaju visok kvalitet usluge. ESTETSKA STOMATOLOGIJA Možemo da korigujemo gotovo svaki problem vezan za estetiku. Bele plombe Izbeljivanje zuba Viniri Žuti zubi, krivi zubi, oštećeni ili nepravilni zubi, uz pomoć najmodernijih metoda koje nudi estetska stomatologija, za čas mogu postati sjajni, lepo oblikovani, pravilni i perfektno beli zubi. DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA Dečiji stomatolog ima značajnu ulogu u tome kakav će odnos dete imati prema zdravlju zuba i posetama zubaru. Zato dobar dečiji stomatolog mora da bude i dobar pedagog i da uspostavi odnos poverenja sa mališanima. Decu kod zubara treba dovoditi redovno, da bi se kontinuirano pratilo stanje zuba. Deca kod zubara mogu da nauče pravilnu tehniku pranja zuba. STOMATOLOŠKA PROTETIKA Savremena zubna protetika omogućava nam širok odabir materijala i tehničkih rešenja u izradi odgovarajuće protetske zubne nadoknade. Stomatološka protetika zahteva savršenstvo nežnosti i preciznosti koje ostvarujemo posebnom tehnikom i upotrebom najkvalitetnijih otisnih materijala. U zavisnosti od broja, rasporeda i stanja zuba u ustima protetske nadoknade, mogu biti fiksne, mobilne i kombinacija fiksnog i mobilnog rada. IMPLANTOLOGIJA Zahvaljujući višegodišnjim razvoju stomatološke industrije, dentalni implanti su postali opšteprihvaćen standard. Implantologija pruža rešenja za sve oblike bezubosti (od

Stomatološka ordinacija Dr Simić

Stomatološka ordinacija Dr Simić logo
Beograd, Vračar, Baba Višnjina 49 011 3449459 |
011 3447927 |
Stomatološka ordinacija Dr Simić logo
PREVETNIVNA STOMATOLOGIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA IMPLANTOLOGIJA ORALNA HIRURGIJA ORTOPEDIJA VILICE MOBILNA i FIKSNA PROTETIKA DEČIJA STOMATOLOGIJA Pregled, kao i sve vrste konsultacija u ordinaciji "Simić" su besplatni. Tokom pregleda ćete saznati: - na koje se sve načine može rešiti vaš problem - koji način je za Vas najbolji - dobićete i predračun svih mogućnosti PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA Fluorisanje zuba Zalivanje fisura Poliranje zuba Praćenje smene zuba Kontrole Specijalistička ordinacija "Simić" ima kompletan tretman u grani zaštite i prevencije karijesa, prevencije nastanka određenih nepravilnosti zuba i vilica, prvencije obolenja mekih tkiva. ESTETSKA STOMATOLOGIJA Beljenje zuba Estetski ispuni Polomljeni zubi Bezmetalna keramika Bezmetalne nadogradnje Bezmetalne fasete Ukrasi na zubima Danas je beljenje zuba postala priznata profesionalna procedura. Moguće je beleti sve prirodne zube vitalne i devitalizovane. U ordinaciji "Simić" primenjujemo različite tehnike beljenja zuba. IMPLANTOLOGIJA Implanti Mini implanti Oralna implantacija je hirurška ugradnja aloplastičnih materijala (metala, legura, keramike, polimera kao i njihova kombinacia) u meko i koštano tkivo gornje i donje vilice. U cilju poboljšanja funkcije žvakanja, estetike i fonacije u delimično ili potpuno bezubih pacijenata. Za uspeh implantacije od posebnog je znašaja materijal od koga je izrađen implantat, njegov oblik i veličina, izbor pacijenta, prava indikacija, primena ispravne hirurške tehnike i izrada funkcionalno i estetski zadovoljavajuće suprastrukture. Preoperativni postupak obuhvata potpunu sanaciju usta, uklanjanje mekih i čvrstih naslaga sa zuba i dobro zdravstveno stanje. U svetu je danas u upotrebi više od sto implantacijskih sistema. U ordinaciji "Simić"se upotrbljavaju savremeni implantacijski sistemi: Struman Imtec Ankylos ORALNA HIRURGIJA Vađenje neizraslih zuba Oslobađanje neizraslih zuba Resekcija Uklanjanje cista i ostalih patoloških procesa Modelovanje koštanih struktura Korektivna hirurgija mekih tkiva Hirurško lečenje parodontopatije Oralnom hirurgijom i implantologijom, u ordinaciji "Simić" bavi se njen vlasnik, a jedan od jugoslovenskih najpoznatijih hirurga, Dr. Nebojša Simić. Oralna hirurgija pored vađenja zuba (normalnog i hirurškog) sadrži lepezu usluga koje
Stomatološka ordinacija Eurodent logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - EURODENT Nakon dugogodišnjeg iskustva ponosni smo na veliki broj zadovoljnih pacijenata kojima smo sačuvali oralno zdravlje i vratili osmeh na lice. I dalje se trudimo da zadržimo stečenu reputaciju i poverenje naših pacijenata

Stomatološka ordinacija Dentana Pro

Stomatološka ordinacija Dentana Pro logo
Beograd, Žarkovo, Cerak, Republička 1a 011 2360421
Stomatološka ordinacija Dentana Pro logo
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA ZUBNA PROTETIKA ORALNA HIRURGIJA IMPLANTOLOGIJA PARODONTOLOGIJA DEČIJA STOMATOLOGIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA ORTODONCIJA NAŠ TIM DR ANA JARAKOVIĆ Vlasnik i osnivač stomatološke ordinacije Dentana Pro. Ana je diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2008. i od tada je dobitnik mnogobrojnih sertifikata iz oblasti stomatologije. Kao majka dvoje dece posebnu pažnju posvećuje dečjoj stomatologiji i praćenju najnovijih dostignuća iz ove oblasti. DR DANIJELA ĐUKIĆ Stručni staž zavrsila je na prestižnoj Vojnomedicinskoj akademiji i od tada je član stomatološke ordinacije Dentana Pro. Ekspert je za bolesti zuba i stomatološku protetiku, a posebno uživa u radu sa decom. ZUBNA PROTETIKA Krunice mogu biti metalokeramičke i bezmetalne, a upotrebljavaju se kada je zub oštećen toliko da se na njemu ne može postaviti plomba, kada ga karijes previše ošteti ili ukoliko je protetska nadoknada previše oštećena. Krunicama se mogu preoblikovati i zubi koji su nagnuti ili rotirani. Mostovi se izrađuju kada potpuno nedostaje neki zub ili kada postoji prazan prostor između zuba. Takođe mogu biti metalokeramički i bezmetalni, a postavljaju se ili na prirodne zube, ili na zubne implante Zahvaljujući protezama, funkcija zuba u usnoj duplji se nadomešćuje, ali i lep i prirodan izgled, a naši pacijenti su zadovoljni i ponovo nasmejani. Takođe postoje i takozvani kombinovani radovi, gde se kako sama reč kaže, koriste i krunice i mostovi i proteze. Oni se rade kod pacijenata koji imaju parcijalnu bezubost, gde se postojeći zubi stavljaju pod krunice ili mostove i tako se ojačavaju i služe kao nosioci parcijalnih proteza koje nadoknađuju bezuba polja. Takve proteze se mogu kačiti na postojeće zube atecmenima, nesto slicno drikerima, koje omogućavaju dobru stabilnost proteze u ustima. KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA i ENDODONCIJA Ako se karijes zapusti, dolazi do upale zubnog živca ili pulpitisa, a na kraju može nastati i proces na vrhu korena zuba (parodontalni granulom ili cista),
Stomatološka ordinacija Dent in Plus logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - DENT IN PLUS Stomatološka ordinacija Dent in Plus pruža kvalitetne stomatološke usluge.
Stomatološka ordinacija dr Djordjević logo
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - DR DJORDJEVIĆ U prijatnom ambijentu naše ordinacije, uigran tim, uz saradnju eminentnih stručnjaka iz oblasti implantologije, hirurgije, ortodoncije i ostalih oblasti pruža sve vrste stomatoloških usluga.
SVE VRSTE STOMATOLOŠKIH USLUGA ESTETSKA STOMATOLOGIJA Stručno osoblje naše stomatološke ordinacije svojim znanjem i umećem osposobljeno je da pruži najkvalitetniju uslugu estetske stomatologije i popravke zuba, savladavajući sa lakoćom i najzahtevnije estetske probleme. Budite slobodni i kontaktirajte nas za više informacija na koji način možemo Vama i Vašoj porodici podariti lep i zdrav osmeh koji traje večno. DR MARINA JANIĆ - doktor stomatologije STOMATOLOŠKI MATERIJALI i TEHNIKA Intraoralna stomatološka kamera - Mala kamera koju stomatolog koristi pri pregledu kako bi Vam što bolje predočio Vaše stanje u usnoj duplji. - Kamera omogućuje pacijentu da se informiše kakvo je njegovo stanje u usnoj duplji kao i da bude aktivni učesnik u stomatološkoj proceduri. - Stomatologu pomaže uvećavajući objekte na ekranu pri pregledu ili intervenciji. - Omogućava stomatologu da Vam pokaže rezultate,odnosno stanje pre intervencije i posle. Apex Locator - Reč je o aparatu koji koristimo pri endodontskom lečenju zuba (lečenje kanala korena zuba). - Omogućava nam precizno merenje dužine kanala kako bi bili pravilno obradjeni i na kraju definitivno napunjeni. - Time se sprečava mogućnost prebacivanja materijala van kanala i eventualne komplikacije koje mogu nastati. Digitalni rendgen snimanja zuba - Sa neznatnom dozom zračenja omogućava snimanje zuba i momentalni prikaz na ekranu izvrsnog kvaliteta. - Takođe skraćuje i period od snimanja do dobijanja slike. U našoj ordinaciji koriste se materijali renomiranih svetskih proizvođača poslednje generacije. Pratimo trendove na tržištu i uz kvalitetne materijale i kontinuiranu edukaciju kroz koju se naši stomatolozi redovno usavršavaju, osposobljeni smo da Vam pružimo najkvalitetniju stomatološku uslugu. Remineralizacija zubnog tkiva - U okviru preventivnog programa nudimo uslugu remineralizacije zubnog tkiva. Belo-kredaste mrlje na zubu u zavisnosti od stepena izraženosti možemo da ublažimo ili potpuno uklonimo - Takođe se ovaj tretman preporučuje kod osoba koje su izbeljivali zube, nosili ortodontske aparate,kao i kod onih sa većim stepenom
IMPLANTOLOGIJA ENDODONCIJA DEČIJA PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA STOMATOLOŠKA PROTETIKA ORALNA HIRURGIJA ORTODONCIJA i PARODONTOLOGIJA HIJALURONSKI FILERI Naša ordinacija je počela sa radom davne 1993. godine. Za ovih 25 godina profesionalnog rada, svoj osmeh i zdravlje nam je poverio preko 7000 pacijenata iz zemlje i inostranstva. U saradnji sa stručnim saradnicima, pružamo Vam modernu i funkcionalnu stomatologiju gde poseban akcenat stavljamo na visoku estetiku. Naš cilj je da uz modernu tehnologiju i vrhunski kvalitet rada u prijatnoj atmosferi svaki naš pacijent dobije kompletnu i savršenu uslugu. IMPLANTOLOGIJA Implanti su veštački korenovi, napravljeni od titanijuma, koji se ugradjuju u viličnu kost i koji nose buduće zubne krunice. U implant se ušrafljuje veštački zub koji se po vašoj želji može napraviti od metal keramike ili od bezmetalne keramike. Sama procedura ugradnje implantata je krajnje jednostavna i rutinska. U našoj specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji koja je opremljena po poslednjim svetskim standardima u oblasti stomatologije, srdačno će vas dočekati naš tim vrhunskih stomatologa specijalista sa višedecenijskim iskustvom, koji će vam pružiti najkvalitetniju uslugu! HOLLYWOOD SMILE U našoj specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji možete zakazati besplatan pregled i konsultaciju, kada ćemo sagledati celokupno stanje vaših zuba i detaljnom analizom izraditi vaš personalizovani koncept za dostizanje cilja – vašeg željenog osmeha. Nema nikakve potrebe za strahom ili zabrinutošću, naš iskusan tim specijalista stomatologa, kao i ostatak našeg osoblja, tu su da učine da se osećate prijatno i opušteno čim kročite u našu stomatološku ordinaciju. Do vašeg Hollywood Smile možemo doći sledećim tretmanima: - beljenjem zuba - porcelanskim fasetama (veneers) - bezmetalnom keramikom - protetikom na implantima FASETE / VINIRI Fasete ili viniri su izuzetno fine, tanke ljuspice koje se lepe na vaše zube i, u zavisnosti od vaše želje i potrebe, mogu im manje ili više promeniti boju i oblik. Mogu se izrađivati na dva načina: Prvi način je
ORALNA HIRURGIJA IMPLANTOLOGIJA ZUBNA PROTETIKA ESTETSKA STOMATOLOGIJA KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA i ENDODONCIJA PARODONTOLOGIJA ORTODONCIJA DEČIJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA DENTALNI TURIZAM ESTETSKA MEDICINA Savesno, odgovorno, bezbolno i s`ljubavlju prema vašim zubima. Ordinacija Dental Vortex je osnovana sa jednim ciljem, a to je da kreira nove osmehe. Osmehe kakvi naši pacijenti priželjkuju i zaslužuju. Naš tim čine: Dr Dubravka Jovanović - Specijalista oralne hirurgije - Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.Nakon osnovnih studija završila je sa najvišom ocenom specijalističke studije iz Oralne hirurgije.Član je međunarodnog udruženja implantologa (ITI – International team for Implantology) , Srpskog lekarskog drustva i Stomatološke komore. Dr Svetlana Ilić - Specijalista ortopedije vilica - Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu gde je i završila i specijalizaciju iz Ortopedije vilica. Usavršavala se učešćem na stomatološkim kursevima i kongresima u zemlji i inostranstvu. Dr Marija Baković - Doktorka opšte stomatologije - Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu,2009. godine. Nakon toga, od 2011.godine nastavlja rad u privatnoj praksi.U toku daljeg usavršavanja svoje profesionalno iskustvo unapređivala je učešćem na stomatološkim kongresima i kursevima iz oblasti stomatološke protetike, preventivne i profilaktičke stomatologije, restaurativne i estetske stomatologije kao i mezoterapije. UGRADNjA IMPLANATA Zubni implant (implantat) je titanijumski šraf koji se ugrađuje u viličnu kost i predstavlja veštački koren. Na njega se postavlja veštačka krunica uz pomoć abatmenta (veza između implanta i krunice) što je odlično rešenje ukoliko nedostaje jedan zub. Implantati za zube mogu takođe poslužiti i kao nosači za fiksni zubni rad (zubni most) ili zubne proteze ako je potrebno nadoknaditi više zuba. Sa čisto stomatološke strane, ugradnja implanta je najbolje rešenje. Ukoliko još uvek razmišljate da li su za vas najisplativiji zubni implanti cena ne bi trebalo da vas brine. Mi koristimo najbolje vrste implantata za zube što uz profesionalnu uslugu garantuje uspešnost. STOMATOLOŠKE USLUGE LASEROM Laserska tehnologija je u
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ORALNA HIRURGIJA ORTODONCIJA PARODONTOLOGIJA IMPLANTOLOGIJA DEČIJA i PREVENTIVA STOMATOLOGIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA ZUBNA PROTETIKA GUMMY SMILE Naš osnovni prioritet je Vaše oralno zdravlje. Pažljivo ćemo ispitati zdravlje Vaših zuba i desni i zajedno sa Vama prodiskutovati o svim raspoloživim tretmanima koji su najbolji u datoj situaciji. Naš vredan i ljubazan tim stomatologa će se pobrinuti da prevaziđete sve Vaše strahove i učiniti Vaš ordinacijski boravak komfornim i prijatnim iskustvom. Zahvaljujući stručnosti i mnogogodišnjem iskustvu, naši doktori će vratiti željeni osmeh na Vaše lice, i istovremeno pratiti i unapređivati zdravlje Vaših zuba i desni. Stotine ljudi koji su prošli kroz našu ordinaciju su unapredili svoje samopouzdanje zahvaljujući profesionalnosti i predusretljivosti našeg tima i njihova svedočenja nas ne mogu učiniti ponosnijim. Unapred se radujemo da i Vas upoznamo i brinemo o Vašem oralnom zdravlju! ESTETSKA STOMATOLOGIJA KOMPOZITNI ISPUNI - Plombe od kompozita – bele plombe se izrađuju namenski, odn. prema Vašoj boji zuba i tako stvaraju efekat prirodnosti. Minimalno su primetne, ili čak potpuno neprimetne, imitirajući morfologiju i boju zuba, u čemu naravno veliku ulogu ima i spretnost stomatologa. - Estetski momenat je odličan, mogu trajati i do 10 godina, iako nisu idealne za velike kavitete budući da se vremenom ‘’troše’’, a deo ili ivica se pod većim pritiskom mogu odlomiti ili okrnjiti, posebno na rubovima. Kafa,čaj ili konzumiranje cigareta dovode do promene boje ispuna, što zahteva povremene posete stomatologu, kako bi se plomba osvežila i ispolirala. KOMPOZITNE FASETE - Izrada kompozitnih faseta se izvodi direktno na zubima u jednoj poseti. Kompozitni materijali pružaju lep prirodan izgled, istovremeno čuvaju strukturu zuba i mogu potrajati i više od 5 godina. Ovom vrstom faseta se mogu popraviti neke manje nepravilnosti u obliku i položaju zuba, zatvoriti dijasteme (razmaci) ili maskirati promene u boji zuba. - Njihova glavna prednost, pored pristupačne cene, je

Stomatološka ordinacija m dent

Beograd, Stari Grad, Majke Jevrosime 40 011 3227438 |
063 251467 |
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ORALNA HIRURGIJA IMPLANTOLOGIJA ORTODONCIJA PARODONTOLOGIJA ZUBNA PROTETIKA ESTETSKA STOMATOLOGIJA Naš iskusni stomatološki tim, prilikom svog rada koristi najsavremeniju tehnologiju i materijale kako bi Vama pružio besprekornu uslugu i omogućio da imate zdrave i estetski lepe zube. Stručnim savetima za negu zuba, pomoći ćemoVam da sačuvate Vaše zube i sprečite moguće veće probleme sa njima. Dr Boris Marković - Doktor stomatologije Dr Dušan Živanović - Specijalista oralne hirurgije ORALNA HIRURGIJA Vađenje zuba Vađenje neizniklih zuba i umnjaka Korekcije koštanog i mekog tkiva Hirurška operacija ciste za zubima IMPLANTOLOGIJA Ugradnja implantata Implantno nošene proteze ORTOPEDIJA VILICA Mobilni ortodonski aparati Fiksni ortodonski aparati Providne folije (Invisalign) Estetske bravice Konvencionalne bravice PARODONTOLOGIJA Regenerativna terapija parodontopatije Pokrivanje recesija gingive (povlačenje desni) ZUBNA PROTETIKA Protetika na implantima Metalokeramičke krunice i mostovi Bezmetalne krunice i mostovi Kombinovani protetski radovi Parcijalne proteze Totalne proteze ESTETSKA STOMATOLOGIJA Beljenje zuba Fasete - Viniri Inleji i Onleji Estetske plombe Podizanje zagrižaja DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA Zalivanje fisura Fluorizacija zuba Uklanjanje kamenca Poliranje zuba Vađenje mlečnih zuba RADNO VREME radnim danima 11 - 20č
Stomatološka ordinacija C Dental Center logo
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DIJAGNOSTIKA ANALGOSEDACIJA PROTETIKA STOMATOLOŠKI ANTI-AGING KONZERVATIVNA i ESTETSKA STOMATOLOGIJA PARODONTOLOGIJA ORALNA HIRURGIJA, MAKSILO-FACIJALNA HIRURGIJA SA IMPLANTOLOGIJOM ORTODONCIJA DEČIJA STOMATOLOGIJA MI SMO PRVI DENTALNI CENTAR U SRBIJI KOJI U SVOM SASTAVU IMA SVE NA JEDNOM MESTU: 5 SAVREMENIH STOMATOLOŠKIH ORDINACIJA, NAJSAVREMENIJI 3D ORTOPAN SOREDEX CRANEX 3D I ZUBNO PROTETSKU LABORATORIJU KOJA JEDINA IMA SERTIFIKAT KVALITETA VITA MASTERLAB U JUGOISTOČNOJ EVROPI! C dental centar predstavlja spoj tri osnove koje čine dobru stomatološku praksu: dijagnostički centar, stomatološka ordinacija i protetska laboratorija. Jedini centar u Srbiji koji na jednom mestu omogućava kompletnu rehabilitaciju vašeg osmeha, u najkraćem roku, uz minimalan stres. U savremeno opremljenom prostoru pružamo mogućnost visokostručnog, posvećenog i individualnog stomatološkog tretmana! Rezultat našeg uspeha koji nas čini prepoznatljivima u Srbiji i inostranstvu je dugogodišnji kvalitetan rad, korišćenje najkvalitetnijih nemačkih materijala u izvođenju tretmana, digitalna zubotehnička laboratorija sa najmodernijom stomatološkom opremom, i naravno, stručno i ljubazno osoblje. C Dental Center svojim pacijentima daje garanciju na sve izvedene radove. DIJAGNOSTIKA Poštovani i dragi pacijenti, dobrodošli u C DENTAL CENTER. Jedinstvo između savremeno opremljenih ordinacija, zubotehničke laboratorije sa sertifikatom VITA MASTERLAB, BREDENT centra za Jugoistočnu Evropu i rendgen centra opremljenog najsavremenijim CRANEX 3D aparatom koji omogućuje celokupnu dijagnostiku i terapiju. ANALGOSEDACIJA Najveći broj potecijalno bolnih intervencija u stomatologiji se uspešno mogu rešiti uz primenu lokalne anestezije. Kod osoba sa velikim strahom od stomatoloških intervencija postoji mogućnost da se iste sprovedu u analgosedaciji. Interavenska analgosedacija je stanje pacijenta u kome se ne oseća strah i nema bola, sa očuvanim verbalnim kontaktom sa pacijentom, a postiže se pomoću farmakoloških sredstava i lokalne anestezije. Cilj je da se savlada strah i anksioznost pacijenata, i da se ostvari poverenje u stomatologa i njegov tretman. Pacijent je u potpunosti siguran i ne trpi bilo kakav bol. Anesteziolog prati disanje, rad srca (vitalne funkcije) i ponovlja primenu svojih
ORALNA HIRURGIJA ZUBNA PROTETIKA PARODONTOLOGIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA ORTODONCIJA
ORALNA HIRURGIJA ZUBNA PROTETIKA ORTODONCIJA

Stomoatološka ordinacija Kolović dent

Beograd, Novi Beograd, Tošin Bunar 123 066 9700800 |
064 1251635 |
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA ZUBNA PROTETIKA ORALNA HIRURGIJA ORTODONCIJA PARODONTOLOGIJA IMPLANTOLOGIJA Kolović dent godinama unazad stoji na raspolaganju svojim pacijentima. U našoj ordinaciji možete da dobijete sve usluge koje nude Najkvalitetnija oprema kao i materijali koje koristimo garancija su za vaše oralno zdravlje. PARODONTOLOGIJA & ORTODONCIJA Fiksni ortodonski aparati: - metalne bravice - keramičke bravice Mobilni ortodonski aparati Ortodonske folije Obrada parodontalnih džepova Kauzalna terapija po vilici ESTETSKA STOMATOLOGIJA je jedna od najdinamičnijih grana stomatologije. Cilj ove grane stomatologije je da vaš osmeh učini lepšim, zdravijim i blistavijim. Beljenje zuba Zubni nakit Bele plombe ZUBNA PROTETIKA je grana stomatologije kojom nadomeštamo izgubljene zube, estetski korigujemo postojeće, tj. poboljšavamo funkciju i estetski izgled zuba, a samim tim poboljšavamo kvalitet Vašeg života. Pri tome ne mislimo samo na ljepotu nego i zdravlje. Protetiku delimo na: - fiksnu protetiku (krunice, mostovi): keramičke, metalo keramičke - mobilnu protetiku (parcijalne i totalne proteze kao i proteze na implantatima) ORALNA HIRURGIJA Savremena stomatologija odgovarajućim hiruškim postupcima i primenom lokalne anestezije, omogućava bezbolne oralno-hiruške intervencije. Rutinsko vađenje zuba Hiruško vađenje zuba Resekcija korena zuba Ciste i cistektomija IMPLANTOLOGIJA Implantat je veštački koren koji se ugrađuje u kost. Najčešće se izrađuje od titanijuma i koristi se u stomatologiji za nošenje nadoknade jednog ili više zuba kako bi se zamenili izgubljeni pojedini zubi ili grupe zuba. Implanti su najbolje i najracionalnije rešenje za izgubljene zube. Oni pacijentima vraćaju osećaj prirodnih zuba, izgledaju prirodno i u potpunosti se uklapaju u vilicu sa preostalim zubima pacijenta. DEČIJA i KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA Dečja i preventivna stomatologija je grana stomatologije koja se bavi zdravljem zuba naših najmladjih pacijenata Još od malih nogu je važno naučiti kako se vodi briga o zdravlju zuba. Uklanjanje mekih i tvrdih naslaga Vađenje mlečnog zuba Zalivanje fisure zuba Drenaža mlečnog zuba RADNO VREME svim danima 10 - 19č

Mikodental

Šabac, Stojana Novakovića 19 015 345123 |
015 300261 |
STOMATOLOŠKI INSTRUMENTI, NAMEŠTAJ i MATERIJALI OPREMA, APARATI i MATERIJALI ZA ZUBNU TEHNIKU PRUŽANjE ZUBOTEHNIČKIH USLUGA SERVISIRANjE STOMATOLOŠKIH MAŠINA i DENTALNIH APARATA EDUKACIJA: KURSEVI i PREDAVANjA Pratite nas i preko Facebooka jednostavnim klikom OVDE Pogledajte na i na YOU TUBE -u jednostavnim klikom OVDE Firma MIKODENTAL osnovana 1987. Tokom više od 25 godina uspešnog poslovanja potvrdila je svoju poziciju pouzdanog partnera, opremivši veliki broj zubotehničkih laboratorija i stomatoloških ordinacija u regionu, aparatima i materijalima poslednje generacije. Naše filijale se nalaze u Beogradu, Šapcu i Sarajevu. MIKODENTAL Dental Depo je ekskluzivni zastupnik svetskih brendova iz dentalne struke: ZIRKONZAHN – najpouzdaniji otvoreni CAD/CAM sistemi na svetu koji nude i najviše opcija i softvera. Veliki izbor CAD/CAM sistema: M1, M2, M3, M4, M5 i M6! Vlasnik i izumitelj je zubni tehničar Enrico Steger NOVO – CAD/CAM M1 mašina. NOVO - Facehunter. NOVO - intraoralni skener. CIRKON BLOKOVI i sav potrošni materijal! MIKODENTAL je regionalni ZIRKONZAHN centar, od Slovenije do Makedonije. SHOFU – najpoznatija i najstarija firma za proizvodnju keramike u Japanu, osnovana 1922 godine: GlasIonomer cementi, BEAUTIFIL GIOMERI, ROTIRAJUĆI INSTRUMENTI (dijamanti, karbid freze i boreri), tehničke bezuljne TURBINE - 360000 O/min., POLIRERI i dokazano najbolja prva trodimenzionalna keramika na tržištu SHOFU VINTAGE HALO "KERAMIKA bez GRANICA". SHOFU VINTAGE Press, VINTAGE LF i bezmetalna keramika VINTAGE AL (aluminijum oksid) i VINTAGE ZR ( cirkon). Isto ćete moći videti u MIKODENTAL edukativnom centru u Šapcu. VINTAGE MP Uni-Layer je najnovija SHOFU keramika koja se nanosi samo u jednom sloju – tehničar samo sa jednom masom i jednim nanosom brzo i efikasno postiže zahtevnu estetiku. Odlično izbalansiran odnos svetlosnog rasipanja i bogatstvo boje daje dobitnu optičku kombinaciju dentina i gleđi u samo jednoj masi! IMPLANT DIRECT - je vodeća firma na svetu u online-ponudi kvalitetnih i visokovrednih inovativnih proizvoda za dentalnu implantologiju. Ponuda obuhvata implantat-rešenja za
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE ESTETSKA STOMATOLOGIJA ZUBNA PROTETIKA ORALNA HIRURGIJA IMPLANTOLOGIJA

Stomatološka ordinacija family dent

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Ratka Mitrovića 140 011 4200922 |
065 3555250 |
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA ESTETSKA STOMATOLOGIJA STOMATOLOŠKA PROTETIKA PARODONTOLOGIJA IMPLANTOLOGIJA ORALNA HIRURGIJA DEČJA STOMATOLOGIJA ORTODONCIJA HIJALURONSKI FILERI
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Banovo Polje
Stomatološke ordinacije Bele Vode
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Đurđevo
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Hrtkovci
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Kljajićevo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lađevci
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Mataruška Banja
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Banovci
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac Na Mlavi
Stomatološke ordinacije Petrovaradin
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Soko Banja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA