STILLES NAMEŠTAJ

Stilles nameštaj

 
 
             
 
IZ INSPIRACIJE PROŠLOSTI U IZAZOVE BUDUĆNOSTI

Unikatni proizvodi od drveta i drugih prirodnih materijala


Vrhunsko poznavanje istorijskih stilova i izazova savremenog dizajna, majstorska izkustva Stillesovih stručnjaka i nove poslovne vizije su garant za budućnost.
 
             
 
Preduzeće Stillos čini harmoniju između čoveka i nameštaja. Vrhunski rezultati preduzeća ogledaju se u velikom broju priznanja i pečata kvaliteta.

Najvažnije nagrade su dodeljenje preduzeću Stilles kao dokaz da proizvodi izuzetnog kvaliteta koji istovremeno zadovoljavaju i najzahtevinjeg kupca po pitanju funkcije, dizajna i kvaliteta
 
             
 
U Stilles so dobrodošli svi, koji su se odlučili ili se odlučuju za proizvode iz našeg proizvodno prodajnog programa.

Radujemo se i svim onima, koji žele da svojim idejama zajedno sa nama realiziraju kvalitetne, divne i unikatne proizvode.
 
                 
 
 
 
               
 

BAROK

Rezbarski dragulji i svetlucave draperije, veličanstvene kompozicije, glatke ravnine i vitki stubovi – veličanstveni barok. Svaki makar i najmanji detalj je odradjen sa posebnom pažnjom - za užitak, udobnost i razkoš.

Nameštaj programa Barok ima izrazitu moć i primeran je za opremanje kuća,poslovnih prostora i protokolarnih objekata. Raznoliki program i raznovrsna ponuda elemenata garantuju svestranu kompatibilnost i omogućavaju visok stepen individualnosti kod projektovanja.

Nameštaj programa Barok je izradjen iz masivnog drveta i furnira. Ručke su visokog kvaliteta. Nameštaj je površinski obradjen poliuretanskim lakom.

 
               
 

BIDERMAJER

Samosvest, razigranost i opuštenost. Novi oblici, lagane linije in dekorativni uzorci. 19. vek je na vidiku, radja se novi čovek. Sa novim čovekom dolazi nov, svež stil - bidermajer.

Senzibilni stil nameštaja sa korenom u 18. veku prožet je toplinom trešnje, sa prefinjeno projektovanim elementima dok prepletenost ravnih in nežno ukrivljenih linija daje prostoru toplinu i eleganciju.

Program se odlikuje velikim izborom elemenata, kompatibilnošću sa mogućnošću dorade i specifičnog projektovanja interijera svih vrsta. Nameštaj programa Bidermajer je izradjen od masivnog drveta i furnira. Koristimo visokokvalitetne okove. Nameštaj je površinski obradjen poliuretanskim lakom

 
               
 

EMPIRE

Procvat perioda Empire datira izmedju 1805 i 1815 godine, do vrhunca Napoleonove imperije. Radi se o periodu izmedju baroka i bidermajera; klasični stil, koji oduševljava sa kombinacijom strogoće i razkoši, brzo se je iz Pariza razširio po celoj Evropi.

Pri projektovanju programa, zadržali smo njegove stilske osobine i ujedno proizvodima dodali odgovarajuću funkcionalnost i odobnost, koju iziskuje savremeni život.

Nameštaj je patiniran. Nameštaj programa Empire je izradjen od masivnog drveta i furnira. Koristimo visokokvalitetne okove. Nameštaj je površinski obradjen poliuretanskim lakom.

 
                  
 

BAROCCO

Preplitanje razuma i osjećanja, prirode i vještine ljudskih ruku je glavna odlika veličanstvenog baroka.

Stilles je to preplitanje združio u osvježenom programu Barocco i na taj način genijalne linije povijesnog stila prenio na suvremeni namještaj vrhunske kakvoće, primjeran za opremanje ureda, doma ili protokolarnih objekata.

Za hedonističko uživanje u takvom prostoru brine i skrbno izabrano masivno orahovo drvo, vrhunska površinska obrada i funkcionalna osnova uhvaćena u graciozne oblike. Posebnu notu i duh baroka daju i dotjerani ručno rezbareni detalji, bogate intarzije i okovi visoke kakvoće.

 
                 
 

Za daljnji razvoj i napredak preduzeća, zaposleni u preduzeću usmeravaju sve aktivnosti u smeru prednosti pred konkurencijom, što se može postići samo sa kvalitetnim delovanjem i potpunim zadovoljenjem želja kupaca.

U tom smeru su uveli, prenovili i dogradili sistem kvaliteta, na osnovu zahteva i preporuka međunarodnog standarda ISO 9001:2000.

 
                
 
 
 
Koste Glavinića 2 - Beograd - Dedinje, Senjak
011 3692972; 011 3690096;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Dedinje, Senjak Koste Glavinića 2
  +381 11 3692972; +381 11 3690096;

Poruku prima: Stilles nameštaj

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA