SPORTSKI CENTAR STIBO

Sportski centar stibo

 
 
 • Program za žene
  Intezivni kružni trening podrazumeva kombinaciju kardio treninga snage koji predstavlja idealan trening za korisnike bez obzira na stepen iskustva. U poređenju sa vežbanjem u klasičnim teretanama ovaj vid sagoreva više kalorija a održava viši srčani puls tokom čitavog treninga.
  Neke od prednosti kombinovanog treninga su: povećana snaga, mršavo-zgodno telo, poboljšanje držanja tela, izbalansirani mišići, povećana gustina kostiju, niži krvni pritisak, smanjen rizik od srčanog oboljenja. Ovako intezivan trening je moguć samo sa novom generacijom "Life Fitness Circuit Series" mašina. Težine se podešavaju pritiskom na dugme a ostale komponente mašina su anatomski fabrički podešene da odgovaraju svakom korisniku. Gubitak vremena pri promeni mašina je minimalan a intezitet treninga maksimalan.
  "Life Fitness Circuit Series" mašine su poslednja generacija rekreativne teretane od vodećeg svetskog proizvođača fitnes opreme. Početnici kao i osobe sa bogatim iskustvom u vežbanju na spravama će naći da su "Life Fitness Circuit Series" mašine izazovne, lako se koriste i motivišu pa se lako stiče i održava navika redovnog vežbanja.
  Svako može da se posveti vežbanju ne gubeći vreme oko podešavanja sprava pri svakoj promeni.
 
 
 • Program za decu
  Stibo program za decu ima za cilj da kod dece uzrasta od 4 do 12 godina razvije individualne lokomotorne sposobnosti do maksimuma. Osamdesetih godina je fitnes za odrasle doživeo veliku ekspanziju dok su fizičke aktivnosti i sport za malu decu spali ispod svakog minimuma koji je potreban za pravilan razvoj deteta.
  Redovno bavljenje sportom od sasvim ranog životnog doba razvija zdrave navike i znatno smanjuje zdravstvene rizike koje nosi nezdrav način života. Dobre i zdrave navike takođe povećavaju produktivnost a time i samopouzdanje.
  Deca treba da se bave sportom zato što to žele, a ne zato što njihovi roditelji smatraju da tako treba.
  Stibo program za decu je osmišljen tako da deci bude zabavno, odnosno da deca nisu svesna da ozbiljno vežbaju - treniraju.
  Ukoliko trening nije zanimljiv ili interesantan, deca brzo gube interesovanje te ne žele više da se bave sportom. Stoga je bitno da program vežbanja bude ne samo zanimljiv već i primeren uzrastu. Ukoliko dete nije u mogućnosti da izvede zadate vežbe javlja se frustracija i deca ubrzo odbijaju da idu na treninge.
  Oprema koja se koristi je od vrhunskog svetskog proizvođača Erhard. Svi Erhard proizvodi su prošli rigorozne kontrole i zadovoljavalju sve standarde i propise koje se tiču opreme za decu.
  Podloge u prostorijama gde se odvijaju aktivnosti za decu su od antistatik materijala sa toplotnom izolacijom. Posebno je vođeno računa da podloge imaju potrebnu elastičnost. Tvrdoća podloge je potrebna radi sportskih aktivnosti, ali je pritom izrađena tako da apsorbuje jače udarce radi umanjivanja rizika od povreda. Fiksni deo opreme je od vrhunskih materijala i obrade sa posebnim naglaskom na bezbednost sprava.
 
 
 
Milenka Vesnića 3 - Beograd - Dedinje, Senjak
011 2668133; 069 8610210; 069 8610220;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Dedinje, Senjak Milenka Vesnića 3
  +381 11 2668133; +381 69 8610210; +381 69 8610220;

Poruku prima: Sportski centar stibo

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA