SOFT SYSTEM NOVI SAD

Soft system novi sad

 
 
softsystem@sbb.rs
 
 • SOFTVER
 • HARDVER
 • MREŽE
 • BESPLATNI PROGRAMI
 • KURSEVI
 
 • FISKALNI UREĐAJI
 
 • Misija firme SoftSystem je da svojim korisnicima omogući stvaranje informacionih sistema koji će biti osnov za donošenje najboljih poslovnih odluka, dugoročno poslovanje i stvaranje uspešne i sigurne poslovne budućnosti.
 
           
 
 • SOFTWARE by SoftSystem
  Dobrodošli u SoftSystem, jednog od vodećih proizođača za poslovni softver..
  Otkrijte Software by SoftSystem
  Pronađite knjigovodstveni program da poboljšate vaše poslovne evidencije i obračune. Upoznajte poslovni softver za trgovinska, proizvodna kao i preduzeća i radnje čija je osnovna delatnost maloprodaja...
  Specijalizovani smo za:.
  Baze podataka
  Informacioni sistemi
  Računari, POS sistemi, fiskalni štampači
 
 • Gotova programska rešenja
  (najveći broj za poslovne evidencije) koja su stabilna, visoko istestirana, gde korisnik u roku od 1 dana može krenuti sa radom, sa obezbeđenim uputstvima za korišćenje..
 
 • RAČUNARI
  Računari svih tipova su standardni program naše firme već skoro dve decenije. Serveri, radne stanice, Lap top računari, računarska oprema,... uvek će biti izabrani prema Vašim potrebama i uvek po principu najbolja cena za odgovarajući kvalitet.
  Preporučujemo vrlo povoljne Laptop računare, odlične po odnosu kvalitet - cena.
 
 • MREŽE
  Svi proizvodi Software by SoftSystem podržavaju rad u mrežnom okruženju i rade na svim tipovima mreža koje koriste TCP/IP protokol (Internet/Intranet).
  Nudimo Vam usluge projektovanja, implementacije i konsaltinga u realizaciji svih tipova računarskih mreža.
  Za instalaciju FILE, MAIL ili nekog drugog servera slobodno nas pozovite. Naši stručnjaci će brzo i profesionalno isprojektovati mrežu i ceo sistem postaviti da bude pozudan i brz.
  Takođe pored lokalne računarske mreže često se ukazuje potreba za računarskim povezivanjem dislociranih objekata. U skladu sa potrebama i ovu mogućnost Vam možemo obezbediti u našoj ponudi.
 
 • KURSEVE

  Organizujemo kurseve:
  za projektante informacionih sistema
  za projektante baze podataka
  za administratore baza podataka
  napredne kurseve projektovanja poslovnih aplikacija  Kursevi se organizuju za minimum 3 polaznika u prostorijama SoftSystem-a ili na lokaciji polaznika.

  Neophodan nivo znanja polaznika je poznavanje barem jednog savremenog proceduralnog programskog jezika.
 
 • Projektovanje informacionih sistema – za poznatog kupca po zahtevu i potrebama, uključujući sve specifičnosti njegovog poslovanja. Rezultat ovog metoda je informacioni sistem po meri korisnika, mada zahteva vreme za realizaciju svih faza (snimanje stanja, projektovanje baze, programiranje, uvođenje...) i predstavlja najbolje moguće rešenje za specifičnog korisnika.
 
 
 
 • Firma je osnovana 1991. godine u Novom Sadu. Već dugi niz godina uspešno osvajamo nove tehnologije, proširujemo proizvodni program i referenc listu novih korisnika. Stručni tim naše firme čine stručnjaci iz raznih oblasti: projektovanja informacionih sistema, programiranja i knjigovodstva, komercijale, menadžmenta.
 • Naš visoko stručni tim svakodnevno radi na projektovanju novih informacionih sistema, koristeći najnovije tehnologije. Pored informacionih sistema možemo trenutno odgovoriti na zahteve za knjigovodstvenim i poslovnim, kao i svim obračunskim evidencijama, projektovanju i realizaciji računarskih mreža, zahtevu za specijalizovanim računarima i računarskom opremom, fiskalnim uređajima i opremi. Takođe obezbeđujemo našim korisnicima stalnu podršku održavanjem sistema, obukom za rad na programima, kursevima o programiranju...
 • Korisnici naših usluga su u središtu poslovne filozifije firme. Zato im pružamo stalnu podršku, sigurnost u radu, negujemo dugoročnu poslovnu saradnju i uzajamno poverenje. Mi konstantno radimo na usaglašavanju programskih rešenja sa zakonskim propisima, obogaćujemo ih novim funkcijama i ulažemo u nova znanja i tehnologije, kako bi svojim klijentima obezbedili podršku i osnovu za njihov razvoj.
 • Članovi smo udruženja Proizvođača Softvera Srbije.
 
 • Pozovite nas - zajedno ćemo odgovoriti zahtevima uspešnog poslovanje i vremena koje dolazi.
 
 
 
Šekspirova 5 - Novi Sad -
021 422897; 021 421562;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Novi Sad Šekspirova 5
  +381 21 422897; +381 21 421562;

Poruku prima: Soft system novi sad

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA