SINALCO SRBIJA

Sinalco Srbija

 
 
office@sinalcosrbija.com
 
 • Si&Si Grupa je sistem koji proizvodi i plasira osvežavajuće bezalkoholne napitke – Sinalco asortiman
  Proizvodi Si&Si Grupe su za kratko vreme osvojili tržište, postali prepoznatljivi i prihvaćeni od potrošača. Svojim kvalitetom i originalnim dizajnom postavljaju visoke standarde za proizvode na tržištu kao i za one  koji će se tek pojaviti.
 
 
 • SINALCO 
  Sinalco je bezalkoholni napitak spravljen na bazi prirodnih ukusa. Proizvodi se još od 1902. godine. Si&Si Group dobija licencu za proizvodnju Sinalca 10. aprila 1997. godine. Proizvodi se u 46 zemalja sveta, a konzumira u 85!
  Od maja 2006. godine, kvalitet Sinalcovih napitaka je unapredjen korišćenjem prirodne izvorske vode VODA VODA u proizvodnji. 
  Zahvaljujući toj činjenici, potrošači Sinalca proizvedenog u fabrici u Banji Vrujci konzumiraju najkvalitetnije napitke iz Sinalco porodice u svetu.
 
 
 • SINALCO ORANGE 
  Sinalco Orange je najpopularniji Sinalco ukus.
  Proizvodi se od prirodne izvorske vode VODA VODA i baze narandže, aromatizovan je prirodnom aromom, obojen prirodnom bojom
  Osnovni sastojci su voda VODA VODA, šećer i prirodna baza narandže
 
 
 • SINALCO ROSSO
  Sinalco Rosso je najnoviji Sinalco osvežavajući bezalkoholni napitak sa ukusom crvene narandže. I u proizvodnji ovog Sinalco napitka koristi se prirodna izvorska voda VODA VODA
 
 
 • SINALCO COLA
  Sinalco Cola je najstarija evropska kola.
  Visokog je kvaliteta i izuzetnog ukusa. Proizvodi se od prirodne izvorske vode VODA VODA i baze od biljnih ekstrakata. Aromatizovana je prirodnom aromom – karamelom, obojena prirodnom bojom.
 
 
 
 
Gornja Toplica bb - Gornja Toplica -
014 60048;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Gornja Toplica Gornja Toplica bb
  +381 14 60048;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Sinalco Srbija

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA