Sigurnosna vrata Voždovac

Sigurnosna vrata Voždovac

Sigurnosna vrata Talaris

Sigurnosna vrata Talaris logo
Beograd, Voždovac, Ustanička 244 011 3476900 |
065 2393557 |
Sigurnosna vrata Talaris logo
SIGURNOSNA VRATA - TALARIS Jedno smo od vodećih preduzeća na našem tržištu na tom polju, a sama konstatacija da smo na našem tržištu preko 15 godina i da se iza nas nalazi na hiljade zadovoljnih klijenata širom naše zemlje su sam dokaz o našem kvalitetu i našoj profesionalnosti. Na lokaciji Beograd se nalaze tri maloprodajna objekta, tako da smo kupcima što je moguće više približili naše proizvode pa tako skoro u svakom kraju grada imamo po neki prodajni salon ili nekog od distributera kod koga možete kupiti naša sigurnosna vrata.

Primavera

Beograd, Voždovac, Milunke Savić 7 011 3972236 |
060 3333590 |
TUŠ KABINE HIDROMASAŽNE KABINE KADE i HIDROMASAŽNE KADE KUPATILSKI NAMEŠTAJ SANITARIJE BATERIJE i HIDROMASAŽERI ELEKTRIČNI RADIJATORI ULAZNA SIGURNOSNA VRATA PROTIVPOŽARNA VRATA MEDIJAPANSKA SOBNA VRATA ELEKTRONSKE BRAVE ZA HOTELE Primavera je ovlašćeni zastupnik brendova Waver i First Sanitary, kojima oprema Vaša kupatila više od 15 godina. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu postali smo prepoznatljivi po prodaji ulaznih sigurnosnih vrata, sobnih vrata, tuš kabina, kada, sanitarija i električnih radijatora. Usled stalnog praćenja zahteva tržišta i težnje za inovacijom, kao i konstantnom kontrolom kvaliteta, Primavera zauzima, sa brendovima Mexican Doors i Waver koje zastupa, jednu od liderskih pozicija na tržištu. Dok zadovoljni kupci zapravo predstavljuju našu najveću preporuku. Dijapazon cena naših proizvoda je izuzetno širok, tako da su oni pristupačni svima. Jeftinije varijante zadovoljavaju osnovne kriterijume kupaca, i donose najbolji odnos cene i kvaliteta, dok luksuznije varijante po kvalitetu stoje rame uz rame sa proizvodima najvećih evropskih proizvođača. TUŠ KABINE Tuš kabine su kombinacija kaljenog stakla, aluminijuma i akrila. Vrata poseduju magnete pa se perfektno zatvaraju. Točkići po kojima klize su visokokvalitetni sa lagerima od prohroma. Nema rđanja, propadanja, ni deformacija. Kadica je izrađena od čistog akrila, nema promene boje, niti štetnih uticaja po zdravlje. Nosači na kojima kadica stoji su od nerđajućeg čelika. Svi modeli tuš kabina poseduju svetski priznate sertifikate uključujući i atest Kvaliteta Niš za RSO i Sigurnost. HIDROMASAŽNE KABINE Hidromasažne tuš kabine predstavljaju visokokvalitetne tuš kabine obogaćene hidromasažerima kao i dodatnim funkcijama. Svi modeli poseduju ručni tuš, plafonski tuš i leđ ne mlaznice. Staklo je kaljeno, vrata poseduju magnete pa se perfektno zatvaraju. Točkići po kojima klize poseduju prohromske lagere. Kadica je izrađena od čistog akrila, nema promene boje, niti štetnih uticaja po zdravlje. Nosači kadice su od nerđ ajućeg čelika. Od dodatnih opcija tu su kompjuterski panel, radio, ventilacija, svetlo, dekorativno svetlo, tursko kupatilo. Svi modeli hidromasažnih tuš kabina

Mond Line Pro

Mond Line Pro logo
Beograd, Voždovac, Mokroluška 34 011 2887460 |
063 555023 |
Mond Line Pro logo
SIGURNOSNA VRATA - MOND LINE PRO PVC vrata su značajno teža za obiti od drvenih ili starih gvozdenih vrata, što znači da će vam dom biti zaštićen od kriminalaca, a ako vam je potrebna veća sigurnost.

One touch lock - Doormax

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 383 063 244375
SIGURNOSNA VRATA

Finder klass

Beograd, Voždovac, Ozrenska 20 011 3475162
SIGURNOSNA VRATA

Pro mont

Beograd, Voždovac, Veselina Masleše 19 011 2852109 |
061 2362295 |
PVC i ALU STOLARIJA SIGURNOSNA VRATA GARAŽNA VRATA

Alu mont plus

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 121d 065 5459621 |
060 6393769 |
SIGURNOSNA VRATA ALU i PVC STOLARIJA
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA