SEZAMPRO

Sezampro

 
 
 
Pojedinci:
 • Dial-up pristup
 • AD[S]L pristup
 • Web prezentacije
 • Registracija domena
 
Firme:
 • Dial-up pristup
 • AD[S]L pristup
 • Stalni pristup
 • Web prezentacije
 • Registracija domena
 
 
Sezampro          Sezampro
 
 

SezamPro je dostupan iz čitave Srbije po ceni lokalnog telefonskog poziva, ali ima i dodatne pristupne tačke u više gradova, što je posebno pogodno za korisnike zainteresovane za stalni pristup Internetu (iznajmljena linija). SezamPro je dobro integrisan u globalnu Internet mrežu - njegovi višestruki linkovi omogućavaju da u svakom trenutku pristupite bilo kom sajtu i da prenosite podatke sa njega punom brzinom koju podržava vaš modem odnosno terminal adapter. SezamPro je direktno povezan sa većinom domaćih Internet provajdera, što omogućava veoma efikasnu razmenu domaćeg sadržaja. Da bi korisnicima pružio dodatnu sigurnost na Internetu, Sezam poseduje sigurnosni režim rada u kome štiti vaš računar od neželjenih posetilaca sa globalne Mreže.

 
 
Sezampro
 
 

Sezam je nastao 1989. godine, kao jedan od prvih BBS-ova u Jugoslaviji. Zahvaljujući originalnoj koncepciji, kvalitetnom softveru koji su napisali Zoran Životić (osnovni program) i Dejan Ristanović (eksterne aplikacije), profesionalnom održavanju i podršci uglednog časopisa "Računari", Sezam je brzo stekao veliku popularnost da bi već 1990. prešao na komercijalni rad, postavši najveći BBS u Jugoslaviji, pa i u širem okruženju. Glavni adut Sezama bile su konferencije, u kojima su hiljade korisnika razmenjivale mišljenja o stručnim i opštim temama. U godinama krize Sezam je bio jedan od retkih oaza slobodne misli, ali i važan prozor u svet.

Sredinom devedesetih postalo je jasno da dolazi vreme Interneta - Sezam je stigao do limita okruženja u kome se nalazio, pa su Zoran Životić, Dejan Ristanović, Danko Jevtović i Nenad Jovanović osnovali SezamPro, oslanjajući se na Sezamovu tradiciju ali unoseći važne novine vezane pre svega za kvalitetnu vezu sa svetom. SezamPro je u septembru 1996. godine među prvima ponudio pun pristup Internetu, a već sledeće godine i ISDN pristup. Stalno primenjujući najnovije tehnologije i prateći potrebe korisnika, SezamPro je izrastao u najveći on-line sistem u Srbiji i jednog od najvećih Internet provajdera. Snažan Internet link, tačke prisustva u svim krajevima Srbije, atraktivne cene, kvalitetna usluga, [S] kartice i dobra podrška čine važne adute kojima SezamPro opravdava visok renome koji uživa među korisnicima Interneta.

 
 
Sezampro     Sezampro
 
 

KONTAKT:

Kralja Petra 20
11000 Beograd
tel      011-30-81-818
fax      011-30-81-811

Centar Novi Sad
Zmaj Jovina 28
21000 Novi Sad
tel      021-47-25-888
          021-47-23-736

Centar Niš
Strahinjića Bana bb
Poslovni centar Ambasador
18000 Niš
tel      018-51-37-14

pretplata@sezampro.yu
podrska@sezampro.yu
webmaster@sezampro.yu

 
 
 
 
 
 
 
 
Kralja Petra 20 - Beograd - Savski Venac
011 3081818;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Savski Venac Kralja Petra 20
  +381 11 3081818;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Sezampro

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA