Sale za svadbe - Sale za venčanje Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik

Sale za svadbe, venčanja Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik

Restoran bagi

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Miljakovačke staze 37 011 7589409 |
063 345067 |
RESTORAN DOMAĆE KUHINjE ORGANIZOVANjE PROSLAVA DOMAĆA KUHINjA i SPECIJALITETI SA ROŠTILjA PO POVOLjNIM CENAMA U RESTORANU SVAKOG DANA OSIM NEDELjE OD 21-02h ŽIVA MUZIKA ORGANIZUJEMO RAZNE VRSTE SVEČANOSTI DO 170 GOSTIJU SVADBE ISPRAĆAJI MATURE ROĐENDANI

Centar balašević - organizacija venčanja

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Miška Kranjca 17a 011 3583809 |
011 3056234 |
HOTEL RESTORAN RESTORAN ZA SVADBE i PROSLAVE SPORTSKI TERENI ZA FUDBAL i TENIS MINI SPA CENTAR DEČIJA IGRAONICA „Centar Balašević“ se nalazi u mirnom i šumovitom delu Beograda, u neposrednoj blizini Miljakovačke šume i Košutnjaka. Naše ljubazno osoblje učiniće sve kako bi Vam boravak, rekreacija ili samo porodični ručak kod nas ostali u lepoj uspomeni. Gostima su pored vrhunske usluge na raspolaganju dva parkinga sa video nadzorom. U toku letnje sezone naši gosti mogu uživati u letnjim baštama sa japanskim vrtovima, a naše ljubazno osoblje će se potruditi da Vaš boravak u našem objektu učini nezaboravnim. SPECIJANO ZA SVE BUDUĆE MLADENCE! POPUST NA SVADBENI MENI! Ukoliko želite da ovaj poseban dan proslavite kod nas, nudimo Vam visokoprofesionalnu uslugu. Pored odličnog menija i ljubaznog osoblja, možete dobiti i sve ostale usluge vezane za ovaj svečani dan. Dve sale kapaciteta 180 i 350 mesta, pružaju izvanredne uslove za organizaciju svadbenih ručkova. Obe sale imaju bašte sa fontanama i atrijume za venčanja. RESTORAN BANKET SALA SALA ZA ROĐENDANE LETNJA BAŠTA Banket sala kapaciteta 100 mesta se nalazi u okviru restorana i pogodna je za održavanje seminara, konferencija i raznih promocija. Sala za rođendane, kapaciteta 60 ljudi, koja u sklopu dečije igraonice pruža odlične uslove za proslavu rođendana. Letnja bašta je idealno mesto za okupljanje članove kluba, po završenim sportskim aktivnostima. Uz nacionalnu kuhinju i prijatnu atmosferu, uživaćete u boravku u našem objektu. Prezentaciju našeg hotela možete pogledati OVDE . Cenovnik naših ugluga možete pogledati OVDE. Dobro došli!

Caffe pizzeria garden vista

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Vidikovački venac 102a 011 2322322 |
060 8201003 |
KAFIĆ - RESTORAN - SALA IZNAJMLjIVANjE PROSTORA - VENČANjA - ROĐENDANI - POSLOVNE PROSLAVE - PREZENTACIJE - SEMINARI KOMPLETNA ORGANIZACIJA PROSLAVA Jedinstveno – kvalitet i cene u okruženju biljaka! Kafić se nalazi na Vidikovcu u objektu Garden centra u ulici Vidikovački venac 102a. Ukoliko poželite da uživate u prijatnoj atmosferi dalje od gradske gužve ovo je pravo mesto za vas. Odaberite svoj omiljeni napitak uz čitanje novina sa pogledom na Zelenu oazu Beograda. Garden Vista nudi mogućnost iznajmljivanja prostora kao i kompletno organizovanje različitih vrsta proslava. Za organizovanje proslava postoji mogućnost iznajmljivanja kafića koji je u prizemlju i sale koja se nalazi na prvom spratu u zgradi Garden centra. Kapacitet velike sale je do 240 sedećih mesta uz mogućnost korigovanja sale prema potrebama klijenata. Kafić i restoran imaju wireless konekciju pa i prilikom opuštanja možete obavljati poslove. Klimatizovani prostor, obezbeđen parking, kvalitetno obučeno osoblje i kompletna ponuda na jednom mestu razlog su više da nam se prepustite i dozvolite da sve organizujemo za vas. Osmislite vaše venčanje drugačije od ostalih i uživajte u Zelenoj oazi. Jedinstven prostor oplemenjen biljkama i vodenim zidovima učiniće vašu proslavu nezaboravnom, a ono što svakako do sada nije viđeno je venčanje u parku Garden centra. Standardna ponuda hrane podrazumeva više vrsta menija - od tradicionalnog svadbarskog ili švedskog stola, italijanske kuhinje do specijalnih zahteva za vegeterijanska i posna jela. Svaku vrstu hrane prate naše domaće lepinje koje na sto izlaze vruće - direktno iz pica peći. Uz veliki izbor jela Garden centar se potrudio da sala bude kompletno dekorisana biljkama i cvećem.

Etno restoran čačanin

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Borska 94 011 3583372
RADNO VREME svim danima 11 - 23h Nacionalna kuća Čačanin svojim raskošnim izgledom čuva i neguje prepoznatljiv tradicionalni duh i šarm starih srpskih domaćina od svog osnivanja davne ' 68. Restoran Čačanin, pored etno sale kapaciteta do 200 gostiju, raspolaze i manjim salama kapaciteta 30-50 osoba za organizaciju svadbi i svih vrsta proslava. Subotom i nedeljom za porodične ručkove važi tradicionalni popust od 30%

Hotel slodes

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Borska 92f 011 3055519 |
011 3056524 |
HOTEL SALA ZA PROSLAVE ORGANIZOVANjE SKUPOVA, BANKETA... U podnožju Starog Košutnjaka, na mirnom mestu, sklonjen od gradske vreve, nalazi se hotel Slodes. Ovaj objekat sa 3 zvezdice, otvoren u decembru 2006. godine, svojim gostima nudi oazu mira, a ljubazno osoblje goste dočekuje sa toplim osmehom.
LOKACIJE
Sale za svadbe, venčanja Ada
Sale za svadbe, venčanja Arilje
Sale za svadbe, venčanja Bačka Palanka
Sale za svadbe, venčanja Bačka Topola
Sale za svadbe, venčanja Bečej
Sale za svadbe, venčanja Berkasovo
Sale za svadbe, venčanja Beška
Sale za svadbe, venčanja Bobovo
Sale za svadbe, venčanja Čačak
Sale za svadbe, venčanja Despotovac
Sale za svadbe, venčanja Donja Bela Reka
Sale za svadbe, venčanja Donja Mutnica
Sale za svadbe, venčanja Ivanjica
Sale za svadbe, venčanja Jagodina
Sale za svadbe, venčanja Kać
Sale za svadbe, venčanja Knić
Sale za svadbe, venčanja Kopaonik
Sale za svadbe, venčanja Kraljevo
Sale za svadbe, venčanja Krivaja
Sale za svadbe, venčanja Kruševac
Sale za svadbe, venčanja Kučevo
Sale za svadbe, venčanja Kula
Sale za svadbe, venčanja Leskovac
Sale za svadbe, venčanja Loznica
Sale za svadbe, venčanja Negotin
Sale za svadbe, venčanja Niš
Sale za svadbe, venčanja Novi Sad
Sale za svadbe, venčanja Opovo
Sale za svadbe, venčanja Panonija
Sale za svadbe, venčanja Paraćin
Sale za svadbe, venčanja Radinac
Sale za svadbe, venčanja Ruma
Sale za svadbe, venčanja Šabac
Sale za svadbe, venčanja Salaš
Sale za svadbe, venčanja Smederevo
Sale za svadbe, venčanja Sombor
Sale za svadbe, venčanja Sremska Mitrovica
Sale za svadbe, venčanja Sremski Karlovci
Sale za svadbe, venčanja Stara Pazova
Sale za svadbe, venčanja Subotica
Sale za svadbe, venčanja Ub
Sale za svadbe, venčanja Valjevo
Sale za svadbe, venčanja Vrbas
Sale za svadbe, venčanja Vršac
Sale za svadbe, venčanja Zaječar
Sale za svadbe, venčanja Zrenjanin
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA