ROMSYM DATA

Romsym data

 
 
 office@romsym.rs
 
            
 

Kada je 1992.g. osnovana firma Romsym Data u Rumuniji, nismo mislili da ćemo vrlo brzo postati "pioniri" u istraživanju novih teritorija poslovanja - prodaje softvera.

Danas, sa 15 godina iskustva i kontinualnim aktivnostima na polju razvijanja IT tržišta u Rumuniji naš entuzijazam i predanost nisu ništa manji nego na početku.

Ove godine, sa proslavom 15 godina postojanja, počinjemo naše širenje i na tržišta u regionu, a među prvima u Srbiji.

Naša ponuda danas uključuje širok opseg programa i aplikacija za različite oblasti:

 • Uslužni programi za održavanje pc računara i mreža
 • Softver za komunikaciju
 • Internet alate
 • Alate za programiranje
 • Aplikacije za upravljanje poslovanjem
 • Antivirusni softver
 • Obuku
 • Konsultantske usluge
 • Softver za naučne primene i obrade podataka
 • Multimediju i još mnogo drugih oblasti

Sve sa ciljem da Vam ponudimo najbolje rešenje za Vaše probleme i poslovanje - od sada i na tržištu Srbije i Crne Gore!

 
 
 
 
 
 • Adobe je izvršio revoluciju u razmeni ideja i informacija u svetu računara. Već 25 godina, nagrađivani softver i tehnologije kompanije Adobe redifinišu poslovanje, zabavu i ličnu komunikaciju postavljajući nove standarde za proizvodnju i dostavljanje sadržaja koje uključuje ljude koji su praktično bilo gde i bilo kada.

  Od složenih slika za štampanje, video zapisa i filmova do dinamičkog digitalnog sadržaja za različite medije, uticaj Adobe rešenja je evidentan širom industrije i osećaju ga svi koji kreiraju, gledaju i rade sa informacijama. Sa odličnom reputacijom  i spektrom mnogih prepoznatih i poštovanih softverskih brendova, Adobe je jedna od najvećih i najraznovrsnijih softverskih kompanija.
 
 
 
 • ACD Systems je među vodećim svetskim preduzećima u proizvodnji softvera za upravljanje slikama i kreiranje tehničkih ilustracija. Poznati proizvodi u ACD™ familiji su ACDSee i Canvas.

  ACD pruža vodeću platformu za upravljanje fotografijama i tehničkim ilustracijama, pružajući korisnicima i profesionalcima sve što im je  potrebno za upravljanje, kreiranje, menjanje, deljenje i objavljivanje fotografija štampanjem, pripremom za prezentacije ili web, brže, jednostavnije i efikasnije.
 
 
 
 • Allround Automations je privatna kompanija, sa sedištem u Holandiji, osnovana 1989. godine. Allround Automations je vodeći proizvođač Oracle razvojnih alata, sa više od 190.000 korisnika i preko 26.000 kompanija i organizacija u 129 zemalja.

  Allround Automations-ova vizija je jednostavna. Proizvesti korisne alate za Oracle korisnike po razumnoj ceni, ulagati u razvoj proizvoda i podršku korisnika.
 
 
 
 • Daleko 1996.g., talentovan i preduzimljiv programer prepoznao je potrebu malih i srednjih preduzeća za moćnom i prilagodljivom platformom za e-mail bez složenosti i potrebe za podrškom kakvu su imala postojeća rešenja koja su se nudila na tržištu u to vreme. Sa željom da izađe u susret potrebama korisnika i uz duboko poznavanje i razumevanje tehnologije razmene poruka, nastalo je preduzeće Alt-N Technologies.

  U roku od godinu dana, Windows MDaemon email server je postao novo alternativno rešenje i našao je tržište među preduzećima. Tokom vremena, razvijeni su dodatni proizvodi koji zadovoljavaju potrebe korisnika za poboljšanom sigurnošću, integracijom sa Microsoft Outlook-om i mrežno korišćenje fax-a sa radnih stanica - desktopa.
 
 
 
 • Business Objects je globalna business intelligence (BI) softverska kompanija, sa više od 42.000 korisnika - uključujući preko 80 procenta od Fortune 500 kompanija - i mrežu od više od 3,000 partnera i reselera.

  Vodeća pozicija Business Objects je poznata i priznata od strane eksperata širom sveta. Gartner postavlja Business Objects u kvadrant lidera za Enterprise BI pakete, a IDC rangira Business Objects kao jasnog vođu na tržištu BI alata. Svake godine, Business Objects osvaja glavne nagrade u industriji za svoje proizvode.
 
 
 
 • DameWare Development je među vodećim svetskim kompanijama u proizvodnji moćnih daljinskih administratorskih programa. Dugogodišnjim radom, stvorili su ozbiljnu strategiju licenciranja, obezbeđujući maksimalnu softversku funkcionalnost i lakoću korišćenja, zahtevajući samo Licencu svakog administratora (korisnika) softvera a ne svake mašine koja se koristi.

  Time je Administratoru dozvoljeno da rukovodi neograničenim brojem daljinskih mašina, a i dalje da bude pokriven od strane jedne licence.
 
 
 
 • Preko 25 miliona prodatih licenci, govori o činjenici da veliki broj korisnika se u svakom trenutku oslanja na mogućnosti najboljeg softvera za povećanje performansi sistema računara - Diskeeper 2007.

  Prednosti instalacije ovakvog softvera ogledaju se u povećanju brzine učitavanja i butovanja sistema, ubrzanju antivirus skeniranja, bekapovanja i Web prikazivanja. Garancija kvaliteta Diskeeper predstavljaju 384 nagrade, koje je Diskeeper kompanija dobila prošle godine, kao i 89.9% zastupljenosti tržišta ovim proizvodom.
 
 
 
 • Famatech je osnovan 1999. i postao poznat po softveru Remote Administrator(Radmin), danas vodećem daljinskom upravljaču softvera, korišćenom od strane miliona radnih jedinica širom sveta.

  Famatech Remote Control Technology omogućava korisnicima da brže obezbede optimalano mrežno poslovanje, podršku na daljinu i helpdesk servis.

 

 
 
 • Faronics nudi inovativna rešenja koja pomažu upravljanje i zaštitu IT okruženja. Proizvodi osiguravaju 100% raspoloživost radnih stanica i imaju veliki uticaj na rad IT profesionalne korisnike. Koncentrisan na zahteve korisnika Faronics-ova tehnologija nudi posebne beneficije za školske i zdravstvene ustanove, biblioteke, državne institucije i preduzeća.

  Faronics-ov nagrađivan proizvod  Deep Freeze, obezbeđuje stabilnost sistema prilikom korisničkog pristupa radnoj stanici. Faronics Anti-Executable sprečava neovlašćenom softveru instalaciju ili startovanje, Power Save  smanjenje potrošnje energije koristeći inteligentno upravljanje energijom.
 
 
 
 • GFI je vodeća kompanija za razvoj softvera iz oblasti mrežne zaštite, antispam i antivirus aplikacija i razmene poruka. Osnovana je 1992. sa predstavništvima u celom svetu(Malti, Londonu, Hong Kongu...) čime opslužuju oko 200.000 korisnika.

  GFI je kompanija sa preko 10.000 partnera širom sveta. GFI je u strateškom partnerstvu sa Microsoftom kao Gold Certified Partner i osvajač nagrade Microsoft Fusion.
 
 
 
 • GlobalSCAPE (OTCBB: GSCP) je proizvođač softvera za bezbedni prenos podataka koji omogućava kompanijama siguran prenos podataka preko internet. GlobalSCAPE garantuje poverljivost informacija pri transferu finansijskih izveštaja, medicinskih zapisa, intelektualne svojine i sl. Korišćenje GlobalSCAPE proizvoda je u saglasnosti sa državnim zakonima o zaštiti informacija i dozvoljava preduzećima da redukuju IT cene, da povećaju efikasnost praćenja, kontrole transakcija i automatizacije procesa.

  GlobalSCAPE proizvodi su korišćeni od strane vodećih bankarskih, zdravstvenih, tehnoloških i drugih privrednih centara. Osnovan je 1996. godine, u San Antoniju, a svetsku priznanje mu je doneo CuteFTP, trenutno najpopularnijem softveru iz oblasti transfera podataka na tržištu.
 
 
 
 • Macrovision korporacija je lider na tržištu u oblasti zaštite sadržaja, softverskog licenciranja i instalacija i menadžmenta digitalnih prava.

  Naš zadatak je da obezbedimo najbolje rešenje za svakog našeg korisnika iz oblasti: softverskog izdavaštva, IT sistema, preduzetništva, mrežnih sistema, internet prodaje...
 
 
 
 • Komapnije i fabrike se danas suočavaju sa problemom plasiranja proizvoda na tržište.

  Tehnologija, globalizacija, konsolidacija pružaju nove mogućnosti razvoja i plasmana proizvoda. Kako je sve više i više ljudi uključeno u razvoj proizvoda, potreba za praktičnim rešenjem pri stvaranju novog dizajna i razmeni informacija se povećava.

 

 
 
 • MathWorks je vodeća kompanija za razvoj i distribuciju softvera za računare i Model-Based dizajn. Zapošljeva preko 1.500 ljudi. Osnovana je 1984. sa sedištem u Natick, Massachusetts i sa kancelarijama i ekspoziturama po celom svetu. Imaju preko 1.000.000. korisnika, stručnjaka, u 100 zemalja sveta.

  Ovi stručnjaci rade u najprestižnijim kompanijama, institutima, finansijskim institucijama i u preko 3.500 univerziteta, koristeći MATLAB i Simulink kao osnovnu alatku za njihov inženjerski i naučni rad.
 
 
 
 • Početak datira još od 1985. godine kada su tri studenta u Nemačkoj Harald Egel, Uwe Bärtels i Harald Schneider, kupili prvi računar. Ovaj računar, ATARI ST, im je otvorio oči i vrata mogućnostima.

  Ubrzo, nakon, početnog oduševljenja, odlučili su da izdaju knjigu Osnovnog programskog jezika za ATARI SP platformu. Knjiga je u to vreme bila prva takve vrste — GFA-BASIC Buch.
 
 
 
 • Nero razvija i distribuira vodeće rešenje za digitalne medije namenjeni običnim ali i profesionalnim korisnicima. Danas se više od 200 milliona korisnika oslanja na nagrađivane i pouzdane aplikacije za digitalne medije za kućne korisnike i preduzeća.

  Nero neprekidno širi svoju ponudu proizvoda, ali se mogu izdvojiti tri područija na koja se ovi proizvodi fokusiraju: Digital Media Solutions - multimedija aplikacije za audio, video, foto i TV obradu, menjanje i kreiranje, snimanje i Audio i Video Compression Technologies i VoIP Solutions.
 
 
 
 • NetSupport Inc je član NetSupport Grupe, autora NetSupport prizvoda, dobitnika nagrada iz oblasti daljinskog upravljanja i IT treninga. Net Suppoer Inc. je stvoren kao glavni centar, sa sedištem u US. i Kanadi, koji treba da obezbedi visok nivo usluge i podrške korisnicima, poslovnim partnerima, saradnicima i distributerima. 
 
 
 
 • O&O je postao poznat kao lider u oblasti sistemskih alatki za Microsoft Windows XP, Windows 2003, Windows 2000, and Windows NT platforme.

  Mi nastojimo da, novim rešenjima unapredimo i ubrzamo sisteme naših korisnika na kojima svakodnevno rade, kako bi se usredsredili na posao koji rade. Naša ponuda se sastoji iz efikasnih softverskih rešenja, koji rešavaju osnovne probleme s kojima se suočavaju korisnici: performanse, zaštita podataka i sigurnost sistema.
 
 
 
 • Blue Coat Systems, Inc., osnovana 1996. sa sedištem u Sunnyvale, Kalifornija. Blue Coat vrši zaštitu Web komunikacije i ubrzava poslovne aplikacije preduzeća. Blue Coat-ovi alati i rešenja za korisnike, obezbeđuju sigurnu kontrolu kojom se omogućava da određene IT organizacije menjaju bezbednost i performanse za sve njihove korisnike i aplikacije.

  Blue Coat je instalirao više od 30,000 aplikacija širom sveta i rangiran je kao broj jedan od strane IDC na Secure Content i Application Delivery tržištu..
 
 
 
 • Svetska kompanija za izradu sigurnosnih softverskih rešenja, PGP Corporation, kao lider na svetskom IT tržištu u ponudi ima softverska rešenja iz oblasti e-mail zaštite i enkripcije podataka, koja su, u proteklih 10 godina, stekla  reputaciju  najsigurnijeg, najinovativnijeg i najpouzdanijeg softverskog rešenja.

  Dokaz tome ,govori i činjenica da preko 80.000 preduzeća i kompanija  širom sveta koristi PGP softverska rešenja, uključujući 95% najvećih svetskih kompanija predstavljenih u magazinu Foruna 100.
 
 
 
 • Pointdev je kompanija koja se bavi izradom administratiivnih softvera za Windows NT, XP, 2000 and 2003. Osnovana je 2000. i od samog početka sve proizvode je plasirala na pet stranih jezika: na Nemačkom, Engleskom, Italijanskom, Španskomi Francuskom jeziku što je u samom startu povećalo efikasnost proizvoda.
 
 
 
 • RealNetworks, Inc. pruža univerzalnu platformu za emitovanje digitalnog medijuma sa bilo kog mesta preko bilo koje mreže na bilo koji uređaj koji se može priključiti na Internet, bilo gde u svetu.

  Još 1995.g., RealNetworks, Inc. je bio pionir u Internet medija industriji, a danas nastavlja da bude pokretač ove industrije i da prati i doprinosi njenom eksponencijalnom rastu.
 
 
 
 • Osnovan 1993. g., Red Hat je vrhunski Linux i open source proizvođač. Rangiran od strane CIO Insight Magazine kao Most Valued Vendor i to drugu godinu za redom, Red Hat pruža najviše vrednosti i pouzdanosti svojim korisnicima i predstavlja najviše prepoznat Linux brend u svetu. RedHat koriste globalna preduzeća upotrebom tehnologija i usluga koje je omogućio open source model.

  Takva rešenja uključuju Red Hat Enterprise Linux platforme, koja se prodaju korz model pretplate, kao i širok spektar usluga: konsalting, 24x7 podrška, Red Hat Network. Red Hat-ov globalni program obuke funkcioniše na više od 60 lokacija širom sveta i pruža RHCE, globalni standard kada je u pitanju Linux sertifikacija.
 
 
 
 • SmartDraw pruža priliku svakome, profesionalcima ili amaterima da kreira kvalitetni i profesionalni poslovni grafikona, dijagram, šematski prikaz tokova dokumentacije i sl., za samo nekoliko minuta. Svakog dana, preko 6000 ljudi instalira SmartDraw prvi put a više od 10 miliona korisnika koristi isti. 
 
 
 
 • Sony Creative Software podstiče kreativno izražavanje, nizom proizvoda za digitalni video, muziku, DVD i audio produkciju. Sound Forge, ACID i Vegas softveri su definisali sadržaj digitalnih kreacija generacijama profesionalaca, amatera i entuzijasta
 
 
 
 • SPSS je postao lider u tehnologijama prediktivne analize kroz kombinaciju posvećenosti inovacijama i posvećenosti korisnicima. Korisnike  SPSS-a ćete naći u svim industrijskim granama uključujući telekomunikacije, bankarski sektor, finansijske institucije, osiguranja, zdravstvo, proizvodnju, veleprodaju, maloprodajne lance, više i visoko obrazovanje, Vlada i javna preduzeća kao i istraživanje tržišta.
 
 
 
 • Mi nastojimo da promenimo svet, menjajući način rada kompanije za koje radimo, kako bi napredak i razvoj zavisio od kvaliteta a ne od politike poslovanja. Na taj način, mi pokušavamo da povećamo produktivnost preduzeća za oko 50 %.

  SuccessFactors predstavlja state-of-the-art Performance & Talent Management rešenja koja pomažu organizacijama svih veličina i kategorija, da iskoriste svoje potencijale koristeći svoj talenat. U opsluživanje korisnika, u 156 država na 18 jezika, rade 2+ milliona ljudi u 1,300+ organizacija što ukazuje na kvalitet naših proizvoda.
 
 
 
 • SumTotal omogućava da razvijete jake talente u vašem preduzeću – čineći Vas spremnim za današnje poslovanje. Bolji talenat u preduzeću znači i bolje rezultate.

  SumTotal ojačava poslovanje i profitabilnost kroz upravljanje, optimizaciju i primenu obuke, performansi i znanja. SumTotal inovativni softver je vodeći u procesu poboljšanja unutrašnjih snaga preduzeća.
 
 
 
 • SWiSHzone.com je vodeći lider u proizvodnji alternativnih alata za Flash™ animaciju. SWiSH filozofija je da se kreiranje Flash-a omogući dostupnim svakom, softverom koji je i jednostavan za upotrebu i dostupan.
 
 
 
 • Symantec je svetski lider u oblasti zaštite računarskih sistema i vodeći proizvođač rešenja za bezbednost i dostupnost podataka. Osnovan je 1982. sa sedištem u Kupertino, Kalif. I trenutno ima oko 17.500 zaposlenih širom sveta. Njihova softverska rešenja su namenjena svim vrstama računarskih mreža malih i velikih preduzeća kao I za pojedinačne, kućne korisnike.

  Proizvodi po kome je Symantec poznat su: Norton AntiVirus, WinFax Pro, Norton Ghost, Norton Internet Security, Norton SystemWorks, pcAnywhere i Save & Restore.
 
 
 
 • Telelogic je vodeći svetski isporučilac softvera i usluga za Enterprise Lifecycle Management (ELM). Poznati i nagrađivati Telelogic proizvodi pružaju više od Requirements Management and Application Lifecycle Management (ALM) kombinujući zahteve korisnika sa poslovnim zahtevima kojima se vode pri razvoju proizvoda, aplikacija, naprednih sistema i softvera.

  Korisnici se odlučuju za Telelogic kako bi optimizovali proizvode, sisteme i razvojni ciklus softvera sa poslovnim ciljevima i potrebama kupaca ka dramatičnom poboljšanju kvaliteta i predvidljivosti, uz značajno smanjenje vremena objavljivanja na tržištu i ukupnih troškova.
 
 
 
 • Odakle promena imena od Windows u Total Commander? U leto 2002.g., advokati kompanije koja je vlasnik robne marke "Windows" posali su pismo u kojem su izrazili zabrinutost da će upotreba reči Windows u imenu ovog proizvoda izazvati konfuziju, a posebno da će ljudi misliti da program dolazi iz njihove kompanije. Na indirektan način je sugerisana promena imena softvera.

  Zato što je "Windows" registrovana robna marka, te kako bi se izbegao pravni spor odlučeno je da se ime softvera ipak promeni. Bitno je napomenuti da smo imali sve vreme korektan odnos: nije bilo nikakvih pretnji i dogovoren je period za promenu (do kraja godine).

  Originalno ime "Windows Commander" je nastalo sasvim slučajno. Do tada je bilo na  tržištu mnogo programa tipa "Commander"-za DOS (npr. "DOS Command Center", "DOS Controller", i the "Norton Commander"), ali ne i za  Windows. Reč "Commander" smo koristili već skoro 9 godina - za sve tipove file managersa podeljenim prozorom (jednim naspram drugog). "Windows Commander" je u to vreme predstavljeo novinu u redu programa tog tipa (file managera) namenjen Windows-u, tako da je izbor  takvog imena bio sasvim logičan.

  Novo ime"Total Commander" je izabran zajedno sa advokatima i registrovan je, zvanično, kao robna marka.

 

 
 
 • Cilj WinRAR Lab-a je da se RAR format uspostavi kao standard za kompresiju, omogućavajuć tako ekspertsko znanje i alat pristupačnim svakodnevnoj upotrebi.

  WinRAR radi na tome da RAR postane poznat svakom korisniku kompjutera širom sveta. WinRAR je odlučan u pružanju kvalitetne podrške korisnicima i konstantnom poboljšanju svog softvera, prema potrebama korisnika.

 

 
 
 • Još od 1996.g., WatchGuard® Technologies isporučuje poznate i nagrađivane uređaje hiljadama korisnika širom sveta. Serija uređaja Firebox® X koja pruža Unified Threat Management (UTM) daje kombinaciju jake sigurnosti, lakoće upotrebe i stručnog znanja i podrške, dok serija Firebox SSL VPN Gateway uređaja nudi univerzalni, bezbedni pristup resursima preduzeća, sa bilo kog mesta, bilo kada.

  LiveSecurity® Service, najopsežnija ponude podrške i održavanja u industriji uključuje sigurnosna upozorenja, ažuriranje softvera, tehničku podršku, zamenu hardvera, informativni video broadcast, treninge, tutoriale i resurse za samo-pomoć. WatchGuard-ovo opredeljenje ka performansama i vrednosti daje snažnu mrežnu zaštitu koja je prihvatljiva cenom, proširljiva i lako primenljiva u malim i srednjim preduzećima širom sveta.
 
 
 
 • Kompanija Wondertouch sa svojim glavnim proizvodom particleIllusion,predstavlja lidera na tržištu u oblasti kreiranja 2D efekata. Particlelllusion aplikacija ¨čestičnih¨ efekata je dizajnirana da podrži najkompleksnije alate za kreiranje efekata i efikasnih  workflow-a.

  Zbog činjenice da se radi o najpopularnijem rešenju za kreiranje efekata, ParticleIllusion je neizostavni deo u radu svakog profesionalca, u oblasti filmske postprodukcije, previzualizacije, standardnog i HD video formata....
 
 
 
 • Xara predstavlja jednu od najstarijih softverskih kompanija u Engleskoj (UK), osnovana još 1981.g.
  Od Wordwise, jednog od najstarijih programa za obradu teksta, do Xara Xtreme, najbržeg i po mišljenju mnogih najboljeg softvera za crtanje i ilustrovanje, Xara je razvila širok spektar proizvoda koji pokrivaju oblast softvera za publishing.

  Xara je bila pionir u mnogim tehnologijama koje se danas uzimaju "zdravo za gotovo". Počev od razvoja prve provere spelovanja tokom unošenja teksta do prvog softvera za rendering u realnom vremenu sa antialiasing i kontrolama providnosti, Xara nastavlja inoviranje i razvoj vodećih tehničkih rešenja
 
 
 
Gundulićev venac 56 - Beograd - Dedinje, Senjak
011 2180775;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Dedinje, Senjak Gundulićev venac 56
  +381 11 2180775;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Romsym data

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA