RESTORAN 1000 RUŽA

Restoran 1000 ruža

 
 
 
 • Hotel 1000Ruža nalazi se ispod planine Avale na samom raskršću obilaznog puta i puta za Avalu.

  Hotel je udaljen 3km od auto-puta Beograd-Niš (isključenje za Bubanj Potok) i poseduje sopstvenu benzinsku pumpu kao i obezbeđeni parking.

  Njegova pozicija i usluge koje pruža čine ga sjajnim mestom za predah tokom dugog putovanja auto-putem a blizina Beograda (11km od Auto Komande) čini ga jako dostupnim gostima koji bi zamenili gradsku užurbanost i tempo grada za umirujući prirodni ambijent.

  U okviru hotela nalazi se restoran nacionalne kuhinje koji Vam može ponuditi izuzetne specijalitete srpske kuhinje a naša probrana mreža dobavljača se pobrinula da namirnice od kojih se sprema hrana budu uvek sveže i visokog kvaliteta. Restoran poseduje i otvorenu baštu u ugodnom prirodnom ambijentu.
 
 
 
         
 
 • Katering tim hotela 1000 Ruža je nastao kako bi Vam uštedeo energiju, vreme i novac koji se neminovno i nerezonski troše u prilikama kada treba ugostiti veliki broj zvanica u svom ili nekom drugom prostoru a sve to treba uraditi što elgantnije i efikasnije kako bi se svi vaši gosti osećali dobro i prijatno a Vi izbegli nepotrebne troškove i neprijatne situacije koje se često događaju usled neiskustva u organizovanju posluživanja i pripremanja hrane i pića.

  Mi možemo preuzeti kompletnu brigu oko spremanja, dostavljanja i posluživanja hrane i pića za preko 1000 Vaših zvanica.
 
       
 
 • Kvalitet namirnica i obrade je u rukama naših vrhunskih kuvara dok se za kvalitet ugođaja Vaših gostiju brine odličan tim sačinjen od iskusnih i veoma ljubaznih konobara.

  Ukoliko želite da gostima poslužite specijalitete srpske nacionalne kuhinje mi smo definitivno pravi izbor za Vas.

  Pored standardnog menija hrane, pića i usluga spremni smo da izađemo u susret svim Vašim željama koje su u našoj moći.
 
 
 
      
 
      
 
 • Restoran nacionalne kuhinje 1000Ruža je kapaciteta 250 ljudi a takođe poseduje vrlo prijatnu, otvorenu baštu za oko 300 ljudi..

  U neposrednoj blizini restorana kao i bašte nalazi se i igralište za decu pa ako dolazite u naš restoran porodično ne samo da se vaši mališani neće dosađivati nego će vam biti i u vidokrugu. Plac hotela je ograđen a zauzima oko 3.5 hektara.

  Hotel 1000Ruža poseduje i sopstvenu benzinsku pumpu kao i obezbeđeni parking.

  Restoran Vam može ponuditi specijalitete šarenolike srpske kuhinje među kojima su i razna kuvana jela kao i teletina, jagnjetina i prasetina spremana na ćumuru po tradicinalnoj recepturi.

  Namirnice se obezbeđuju od naše dugogodišnje mreže dobavljača koji su postigli visok nivo kvaliteta izrade te su se tako izborili za mesto na našoj, odnosno Vašoj, trpezi.

  Restoran je do sada nebrojano puta bio domaćin raznim slavljima kao što su venčanja, kokteli i banketi a po svedočenju naših klijenata koji su se odlučili da svoje zvanice ugoste u našem objektu posedovanje smeštajnih kapaciteta se pokazalo kao izuzetno zgodno rešenje za goste koji su došli iz udaljenijih krajeva (ili imaju malo veći postotak alkohola u krvi ).
 
 
 
General Ždanova 1 - Beograd - Avala, Jajinci
011 3907491; 011 3908417; 011 3906779;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Avala, Jajinci General Ždanova 1
  +381 11 3907491; +381 11 3908417; +381 11 3906779;

Poruku prima: Restoran 1000 ruža

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA