PRINT 93

Print 93

 
 
office@print93.com 
 
 • ŠKOLA RAČUNARA
 • ŠKOLA STRANIH JEZIKA
 
 • CENTAR ZA STRANE JEZIKE

  Poznavanje stranih jezika  danas je  imperativ. Znanje engleskog se podrazumeva, a sve češće se traži i znanje drugog stranog jezika. Proširite znanje i omogućite sebi poslovni napredak.
  Izaberite nivo koji želite, izaberite jedan od termina koji vam odgovara 10h, 12h,17h,18.30h, 20h. i.
  Možete se opredeliti za jedan od kurseva Engleskog, Nemačkog, Italijanskog, Španskog ili Francuskog jezika. Takođe organizujemo i pripreme za prijemni ispit na Filološkom fakultetu
  Literatura je uračunata u cenu kursa.
  Svaki polaznik po završetku kursa dobija sertifikat.
 
 • CENTAR ZA RAČUNARE

  Škola računara Print 93 je organizovana po evropskim standardima edukacionih centara u pogledu programa nastave, načina izvođenja, kadrova i organizacije.

  Oblasti koje su predmet obuke su sledeće:
   - osnovni/napredni Office
   - multimedija
   - industrijski dizajn
   - servisiranje
   - programiranje

  Naši polaznici dobijaju sav materijal koji je potreban za savlađivanje željenog kursa, a po uspešnom završetku kursa i sertifikat.
  Svake godine proširujemo naše kapacitete kako stalnom edukacijom naših predavača, tako i osavremenjavanjem programa nastave, opreme, pristupom u sve relevantne organizacije, tako i adekvatnim licencama.
 
 
 
 • Školski centar Print 93 je jedna od prvih škola računara i stranih jezika u Beogradu.Od osnivanja (1993 godine) do danas trudili smo se da po uslovima pohađanja, referencama predavača, popularnosti softvera i kvalitetu programa obuke budemo među najboljima. Veliki broj profesionalnih korisnika računara svoja prva saznanja je započelo baš u našem centru.
 • Za potrebe firmi organizujemo kurseve prilagođene njihovim potrebama u našem ili njihovom prostoru. Osim obuka vezanih za edukaciju, pružamo i druge usluge vezane za računare: servisiranje i popravka računara, održavanje računarskih mreža, izrada programa i web strana i još mnogo toga.
 
 
Majke Jevrosime 16 - Beograd - Savski Venac
011 3344394; 011 3344528;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Savski Venac Majke Jevrosime 16
  +381 11 3344394; +381 11 3344528;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Print 93

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA