PPT ARMATURE

Ppt armature

 
 
 • PRIKLjUČNI ELEMENTI SA USEČENIM PRSTENOM
 • PRIKLjUČNI ELEMENTI SPECIJALNE NAMENE
 
                          
 
 • PPT ARMATURE D.D. je organizacija koja istražuje, konstruiše, proizvodi i plasira priključne elemente sa usečenim prstenom za potrebe hidrauličnih, pneumatičkih, pneumohidrauličnih i elektro-hidrauličnih uređaja i sistema, koji su primenjeni i provereni u raznim oblastima. Po želji kupaca konstruiše i isporučuje priključne elemente specijalne namene. 
 
 • Zahvaljujući modernim proizvodnim mašinama i sopstvenoj kovačnici za pripremu polufabrikata, postiže se visok nivo kvaliteta priključaka. To omogućuje pokrivanje celokupnog jugoslovenskog tržišta i izvoz u više zemalja Evrope, Azije i Afrike.
 
 • Program proizvodnje: nepodešljivi priključci, podešljivi priključci, ventili, slavine sa kuglom, nastavci za zavarivanje, merni priključci, priključci sa uskočnikom, priključci za industrijsku pneumatiku, priključci za kočnu pneumatiku, kontrolni priključci, otkivci do 5 kg, priključci za gas, priključci za colovne cevi, Webeo spojevi za železnicu.
 
 • Oblasti primene: drumska i šinska vozila, sredstva unutrašnje transp. dizalice i prenosnice, građevinske mašine, poljoprivredne mašine, rudarska oprema, brodska oprema mašine za obradu metala, procesna industrija, energetika, posebna namena, opšta mašinogradnja, i dr.
 
 • Važno je napomenuti da je 80 odsto proizvodnje namenjeno inostranom tržištu: Holandiji, Luksemburgu, Švedskoj, Francuskoj, Italiji, Nemačkoj, Danskoj, Finskoj, i dr.
 
 
 
Krusevačka bb - Aleksandrovac -
037 752112; 037 752350;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Aleksandrovac Krusevačka bb
  +381 37 752112; +381 37 752350;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Ppt armature

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA