PODRUM DO KRAJA SVETA

Podrum do kraja sveta

 
 
podrum@dokrajasveta.com 
 
 • Podrum Do kraja sveta je nastao januara 2006. godine na talasu renesanse vinske kulture u Srbiji sa idejom da se rastućoj domaćoj publici učini dostupnim kvalitetno i brižljivo odnegovano vino.
 
   
 
 • Identitet ovog podruma je spoj poštenog odnosa ka majstorskom duhu ove drevne veštine prerade groždja i najmodernijeg u tehnologiji vina u svetu.

  Iako svesni činjenice da je danas Vino i kult i status, te da današnji stil života svojom brzinom ne odgovara tananom uživanju u nektaru bogova koje traži vreme, odlučili smo se da vam pružimo snažno i trajno, a ne prihvatljivo i dovoljno.
 
     
 
 • MLAD MESEC crveno
 • MLAD MESEC belo
 • ŠANSA belo
 • ROSE
 • MERLOT SELECTION
 • CABERNET SAUVIGNON
 
 
 
                             
 
 • PODRUM

  Podrum Do Kraja Sveta je nastao januara 2006. godine na talasu renesanse vinske kulture u Srbiji sa idejom da se rastućoj domaćoj publici učini dostupnim kvalitetno i brižljivo odnegovano vino.


  Identitet ovog podruma je spoj poštenog odnosa ka majstorskom duhu ove drevne veštine prerade groždja i najmodernijeg u tehnologiji vina u svetu. Iako svesni činjenice da je danas Vino i kult i status, te da današnji stil života svojom brzinom ne odgovara tananom uživanju u nektaru bogova koje traži vreme, odlučili smo se da vam pružimo snažno i trajno, a ne prihvatljivo i dovoljno.

  Kroz dijalog sa našim najuglednijim i svetski renomiranim enolozima došli smo do formule za koju verujemo da u sebi nosi odgovor na zahtev današnjih životnih trendova: naša vina su brižljivo dizajnirana prema savremenenom shvatanju "novog luksuza" - pojam koji se oslanja ne na grandioznu pretencioznost već na delikatan visoki kvalitet dostupan svima koji u njemu žele da uživaju - opis koji odgovara vidno rastućem tržistu.

  Brižljivim praćenjem uzgoja, berbe, svih procesa u preradi, odležavanju u bariku te postepenom sazrevanju četiri vrhunske vinske sorte groždja odgajene u okolini Leskovca, Vranja i na padinama Fruške gore, dobijena je idealna struktura komponenti koje smo pažljivo iskombinovali vama na uživanje.
                                                             
 
 

Predstavljamo Vam svoja tri prva vina, odnegovana za sve koji znaju da uživaju u novom i dobrom:

 • Mlad Mesec je crveno vino kupaža Cabernet Sauvignon-a i Merlot-a
 • Mlad Mesec je belo vino (barikirana kupaža Sauvignon Blanc-a i Chardonnay-a
 • Šansa je belo vino, čist Chardonnay

Naša vina su odgovor na zahteve modernog tržišta koje podrazumeva kvalitet ali istovremeno zahteva proizvod koji će u život uneti mnoge druge kvalitete: duhovitost; autentičnost; vrhunski savremeni dizajn; pitkost; spontanost.

Savremenici smo renesanse vinske industrije u Srbiji, renesanse pokrenute obnovljenom srpskom ljubavlju prema dobrom vinu. Vaš i naš Mlad Mesec uz Šansu odgovor je vinarije DoKrajaSveta na zahteve domaćih potrošača, a delom i mnogobrojnih stranaca koji posećuju našu zemlju i koji sa pravom očekuju vino napravljeno po evropskim standardima ali sa jako izraženim autentičnim lokalnim karakterom.

 
                                
 
 • Vaš podrum, DoKrajaSveta
 
 
 
Žarka Zrenjanina 13 - Kovilj -
021 2989977; 063 503402; 063 201303;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Kovilj Žarka Zrenjanina 13
  +381 21 2989977; +381 63 503402; +381 63 201303; +381 65 2006710;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Podrum do kraja sveta

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA