PIVARA MB

Pivara mb

 
 
 
            
 
 
PIVARA MB je najmodernija pivara na svetu,
                                                    
                                       koja sa pravom nosi epitet "Pivara 21. veka"
 
 
            
 
 

Kao potpuno automatizovana fabrika, Pivara MB je projektovana u Nemačkoj sa opremom najpoznatijih svetskih proizvođača Krones i Štajneker (Steinecker).

MB pivo se pravi po originalnoj recepturi u vlasništvu Kompanije, u saradnji sa Akademijom za pivarstvo Demens (Doemens) u Minhenu.

 
 
            
 
 

Vizija Pivare MB je da na tržištu Srbije bude lider u proizvodnji i prodaji piva, a na evropskom i svetskom tržištu priznati, prepoznatljivi i konkurentni brend.

Misija PIVARE MB je da potrošačima ponudimo širok asortiman SVETSKOG A NAŠEG piva, različitog od drugih po kvalitetu sirovina koje ulaze u njega, primenjujući najnoviju svetsku tehnologiju i znanja u pivarstvu.

 
 
           
 
 

Pivara MB proizvodi sledeće vrste piva

 • MB Premium
 • MB Pills
 • MB Master
 • MB Light
 • MB Schwarz
 
 
           
 
 

Pivara MB u smislu prodaje na tržištu Srbije nalazi se na drugom mestu sa prosečnim tržišnim učešćem od 21%.

Paralelno sa uspesima na domaćem tržištu, Pivara MB izvozi svoje proizvode u čak 14 zemalja: Nemačka, Francuska, Italija, Švajcarska, Mađarska, Rumunija, Rusija, Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Australija ...

 
 
           
 
 

Pivara MB je najmlađa pivara.

To je poslednja „greenfield investicija“ („od temelja do krova“) u poslednjih 70 godina u svetu pivarstva.


Neprekidan rast i razvoj naše pivare obezbedićemo oslanjajući se na izvrsnost naših zaposlenih, kojima pružamo mogućnost neprekidnog usavršavanja, najboljih uslova rada i visokog životnog standarda

 
 
          
 
 

Higijena kao imperativ i uslov dobrog proizvoda

Obzirom da je pivo «tečna hrana», Pivara MB se potrudila da u samom startu obezbedi najviši nivo uslova higijene i zajedno sa najsavremenijim metodama finog kuvanja piva pravi su primer dobre proizvođačke prakse (Good Manufacturing Practice), a sve u cilju bezbednosti proizvoda i zaštite naših potrošača.

Dokaz za to su internacionalni IQNet-ovi sertifikati ISO 9001:2000, prestižni HACCP kao i sertifikat za ekologiju ISO 14001, koji definitivno potvrđuju kvalitet celog procesa proizvodnje, od porekla sirovina do gotovog proizvoda.

Ovim je Pivara MB postala prva u našoj pivarskoj industriji vlasnik standarda ove vrste, bez kojih se danas u Evropi proizvod ne može ni stavljati u promet.

 
 
          
Temerinski put 50 - Novi Sad -
021 4883200; 021 4883210;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Novi Sad Temerinski put 50
  +381 21 4883200; +381 21 4883210;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Pivara mb

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA