PIN COMPUTERS

Pin computers

 
 
office@pinsoft.com
prodaja@pinsoft.com
servis@pinsoft.com
        
 
 
 
 • DISTRIBUCIJA - VELEPRODAJA
 
 • Distribuciji, kao osnovnoj delatnosti, PiN Computers pristupa sa posebnom pažnjom, a sam poslovni proces se razvija i unapređuje iz godine u godinu.
 • Našom distribucijom obuhvaćeni su svi tržišni kanali.
  Tradicionalni – specijalizovane prodavnice kompjuterske opreme i ostale prodavnice tehničke robe različitih veličina, Sistem integratori – solution partneri, kao i veliki retail partneri – prodajni objekti velikih trgovačkih lanaca, lanci prodavnica mešovite robe i velike specijalizovane prodavnice tehničke robe.
 • Naše osnovno pravilo jeste da distribuciju robe, baš kao i ostale usluge klijentima, prevashodno prilagodimo njihovim specifičnostima. Zbog velikih razlika koje postoje kako u poslovanju određenih vrsta prodajnih kanala, tako i potrebama i navikama njihovih kupaca, svi elementi distribucije se posebno podešavaju za određenog klijenta.
 • Distributivna mreža PiN Computersa pokriva čitavu teritoriju Republike Srbije, uz svakodnevnu isporuku vrata-do-vrata. Ono što je veoma važno istaći jeste činjenica da se distribucija obavlja vozilima koja su deo našeg voznog parka. Ukoliko se ukaže potreba, koristimo i usluge naših pouzdanih višegodišnjih partnera kao što su A2B, DHL, Post Express, Overnight Express i X Tim Logistics.
 • Planovi su nam da održavamo i unapređujemo saradnju sa prodajnim kanalima koje sada pokrivamo, ali kao i do sad, vodeći računa da se izbegne konflikt. Pored toga, nameravamo da pratimo dalji razvoj tržišta kako bismo uočili i iskoristili sve šanse za dalji razvoj i napredak kompanije.
 
 
 
 • SERVIS
 
 • Servisiranje proizvoda spada u oblast uslužnih delatnosti kojima se PiN Computers bavi od svog osnivanja.
 • Servis je bitan organizacioni deo naše kompanije i zapošljava iskusne i pouzdane servisere, sposobne da reše probleme sa kojima se suočavaju naši klijenti. Važno je napomenuti da servisni centri postoje u nekoliko gradova u Srbiji, što dodatno ubrzava radni proces i efikasnost.
 • Unapređujući svoju servisnu podršku iz godine u godinu, usklađujući je sa svetskim standardima, danas smo u mogućnosti dap o potrebi preuzmemo robu koju treba servisirati u roku od jednog radnog dana. Pored toga, klijenti imaju mogućnost da on line prate u kojoj je fazi proces servisiranja, kao i da imaju preciznu informaciju o tome kada je servisna intervencija završena.
 • Imajući u vidu koliko ispravnost IT opreme utiče na poslovanje krajnjih korisnika i koliki gubitak može da izazove njena neispravnost, trudimo se da servis obavimo u što kraćem roku, što potvrđuje prosečno vreme trajanja servisne intervencije od pet radnih dana.
 • Za sve probleme, za koje klijent proceni da može jeftinije i brže da ih reši telefonom, PiN Computers je obezbedio posebne telefonske linije, kako bi stručna pomoć bila što efikasnija. Pored toga, koristimo CRM (Customer Relationship Management) softver koji našim serviserima omogućava da odmah vide kompletnu servisnu istoriju klijenta, što značajno olakšava proces dijagnostifikovanja i otklanjanja kvara.
 
 
 
Veliki rit 25b - Novi Sad -
021 4891500; 021 4891510;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Novi Sad Veliki rit 25b
  +381 21 4891500; +381 21 4891510;
  Lokacija
 2. Beograd Novi Beograd Milentija Popovića 5 Sava Business Center
  +381 11 3093100;
  Lokacija
 3. Beograd Novi Beograd Đorđa Stanojevića 12

Poruku prima: Pin computers

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA