OZON FRESH

Ozon fresh

 
 
 ozondoo@yahoo.com
 
 • OSVEŽIVAČI PROSTORA
 • GALANTERIJA
            
 
 • Kompanija OZON FRESH doo osnovana je 2004 godine, sa ciljem da na tržištu Srbije postavi nove standarde u higijeni i uvede osvežene i aromatizovane prostore kao standard savremenog poslovanja. Osveženi objekti i prostorije omogućavaju prijatan boravak Vama, vašim klijentima, posetiocima i svim zaposlenima. Prijatan ambijent opušta vaše kupce i produžava vreme boravka u objektu, a zaposlenima pruža kvalitetnije uslove rada.
 
 • Zastupnici smo kompanije P&L Systems iz Engleske koja je više od 25 godina sinonim za "sveže razmišljanje". Kompanija je zahvaljujući uspešnom radu i dobroj saradnji sa TimeMist-om tokom godina postala zastupnik za Evropu i pod istim imenom prezentovala svoje i njihove proizvode na svetskom tržištu. TimeMist je izumeo digitalne osveživače prostora i postavio ih kao posebnu kategoriju u higijeni. P&L Systems je najveći distributer osveživača prostora na svetu.
 
 • P&L Systems je nenadmašan u proizvodnji. Stroga kontrola kvaliteta garantuje blizu nula greške - 99.99625 proizvoda dokazano je ispravno. Ova skoro fanatična obaveza prema savršenstvu je jedan od primera kako je P&L Systems ozbiljan u inovacijama, vrednovanju i održavanju svoje pozicije kao najstarijeg globalnog brenda.
 
 • Pored osveživača prostora bavimo se uvozom i distribucijom prateće higijenske opreme.
 
 
 
Nehruova 51a - Beograd - Novi Beograd
011 2271505; 064 2217386;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Novi Beograd Nehruova 51a
  +381 11 2271505; +381 64 2217386;

Poruku prima: Ozon fresh

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA