Oprema za igraonice i vrtiće Medaković, Veliki Mokri Lug

Oprema za igraonice i vrtiće Medaković, Veliki Mokri Lug

Aska - oprema za igraonice

Beograd, Medaković, Veliki Mokri Lug, Nikole Grulovića 1b 064 3939674
OPREMANjE i PROJEKTOVANjE DEČIJIH IGRAONICA ASKA je specijalizovana radionica za izradu i opremanje dečijih igraonica. Sve od pojekta do montaže! OPREMA ZA IGRAONICE - tobogani imaju ateste i za spoljnu i unutrašnju montažu - platna imaju evropske sertifikate za montažu u dečijim igraonicama ( NE KORISTIMO SOTEKS i RAZNE SKAJEVE - EKO KOŽU - U PROSTORU GDE SE IGRAJU DECA ) - kanap je atestiran na 107 kp prekidnog momenta - čelične konstrukcije su od okruglih profila i imaju EN CERTIFIKAT O SIGURNOSTI - NE KORISTIMO IVERICU NIGDE GDE SU NOSEĆI ELEMENTI PO KOJIMA HODAJU DECA - SAJLE i OSTALA METALNA OPREMA U IGRAONICI IMA CERTIFIKATE PROIZVOĐAČA Oprema za igronice Opremanje igraonica u tržnim centrima Izrada igraonica u rođendaonicama Opremanje vrtića po programu montesori Senzorne sobe i ostala oprema i pomagala Oprema za igraonice: - tobogani ravni - spiralni tobogani - ekstremni tobogani - tobogani smrti - dragon tobogani - vulkan - maskote - figure životinja - kulise i ostala oprema za temetske i brendirane igraonice PROIZVODI Kavezi - metalne konstrukcije varene ili rastavljive obložene i tapacirane Tapacirane površine i strunjače od zime ili sunđera Strme ravni sa raznim preprekama i kliznim površinama Prepreke pravljene, obložene sunđerom i tapacirane Prepreke od sunđera tapacirane Prepreke - valjci za kotrljanje Bazeni sa lopticama Mreže - poliamid 4mm ručno vez. čvorovi, mođe u boji Mreže za penjanje - juta i konoplja Kanapi za penjanje juta i konoplja Merdevine - od kanapa sa drvenim prečkama Tramboline - za manju decu raznih oblika i veličina Tramboline za veću decu, stariju - okrugle sa tapaciranom gornjom površinom Tuneli - obični, providni, u obliku vozića i dr. Extrim ravni za penjanje sa zaštitnim podlogama CLIMBING WOLL zidovi i stene za penjanje Gumirane podloge za dvorišta Visuljci raznih oblika i dimenzija Oslikavanje zidova Tobogani - ravni, dupli,

Brze igraonice

Beograd, Medaković, Veliki Mokri Lug, Nikole Grulovića 25b 064 4465174
LAVIRINT NA DVA NIVOA LAVIRINT NA TRI NIVOA BABY BAZENI ZA DECU DO 2 GOD MRŽNI BAZENI ZA DECU PREKO 2 GOD STOLOVI ORMARIĆI KLUPICE SA i BEZ NASLONA SPOLjAŠNjE KULE TOBOGANI LjULjUŠKE KLACKALICE Brze igraonice je radionica za izradu dečijih igraonica. U našoj radionici pružićemo vam svu stručnu i praktičnu pomoć u realizaciji vaše dečije igraonice. Sve je ručne izrade i projektovano tako da pruža maksimalnu bezbednost za vaše male posetioce. Sama konstrukcija kaveza radi se od čelicnih cevi sa izolacijom i španskim platnom. Povezivanje polja se radi varenjem i nitovanjem pri montaži sa proračunom opterećenja radi visoke bezbednosti dece. Svi materijali koji se koriste imaju sertifikate kvaliteta. Bebi bazen (za decu do dve godine) mi ga pravimo od drvene konstrukcije obložene sunđerom i španskim PVC platnom, u raznim oblicima i veličinama maksimalne visine do 0,5 metara. Uz naručeni bazen dobijate i 500 loptica. Svojim iskustvom i znanjem možemo vam omogućiti da vaša igraonica bude jednostavno i funcionalno odeljenje sa najkvalitetnijom opremom.

Toboganče

Beograd, Medaković, Veliki Mokri Lug, Cvetanova Ćuprija 54b 062 8434052 |
065 6120872 |
PROJEKTOVANJE IGRAONICA IZRADA KAVEZA TAPACIRANJE SPOLJNA IGRALIŠTA PRATEĆA OPREMA Pravimo, projektujemo, izradjujemo po našim zamislima ili po vašim željama. U našoj radionici izrađujemo lavirinte na dva ili više nivoa sa kompletnom opremom i opremanjem dečijih igraonica. OPREMANJE DEČIJIH IGRALIŠTA KLACKALICE LJULJAŠKE TOBOGANI KULE SPOLJNE SKAKAONICE NA NADUVAVANJE Razne prepreke koje igraonica sadrži, urađene su od najkvalitetnijih materijala po evropskom standardu, što sa sigurnošću garantuje bezbednost vaših mališana. Garancija kvaliteta je dugogodišnje iskustvo vođeno timom građevinskog inžinjera i vrhonskih majstora svog zanata. Mi postojimo i uspešno se bavimo izradom i opremanjem igraonica već osam godina. Naše igraonice će sigurno pružiti zadovoljstvo vašim malim posetiocima kao što već pružaju, o čemu svedoči veliki broj igraonica koje smo uradili širom regiona. Igraonice i zadovoljni klijenti širom Srbije i regiona su dokaz našeg rada i kvaliteta. Igraonice kao što su u: Novom Sadu, Zrenjeninu, Vršcu, Beogradu, Jakovu, Novom Pazaru, Ćupriji, Apatinu, Nišu, Leskovcu, Kosovskoj Mitrovici, Sarajevu, Mostaru, Banjaluci, Skoplju itd, su praktičan primer našeg rada i uspešnje saradnje i zadovoljstva naših klijenata.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA