Niskogradnja Zvezdara

Niskogradnja Zvezdara

Raj holding

Beograd, Zvezdara, Milana Rakića 48 011 3830952
RAJ FERT PROIZVODNjA Prohromske cevi Armaturne mreže Binor nosači Obrađene armature PVC i aluminijumska stolarija UDARNIK GRADNjA Izgradnja stambeno-poslovnih objekata Proizvodnja betonske mase ASA IBELIK Sistem prefabrikovane proizvodnje ORADA Opremanje enterijera NIK RAJ Uvoz sirovina i mehanizacije RAJ TURS Za potrebe menadžmenta holdinga i poslovnih partnera Odmerenom strategijom razvoja, stvaranjem vrhunskog kadrovskog i organizacionog potencijala, izgrađena je korporacija Raj holding koja uliva poverenje i daje sliku ozbiljnog, profesionalnog i dugoročnog partnera. Raj holding je organizovan u skladu sa modernim tendencijama poslovanja u cilju boljeg i efikasnijeg pristupa tržištu i bolje unutrašnje organizacije. Proizvodni kapaciteti kojima raspolažemo, mehanizacija koju posedujemo, savremeni pristupi projektovanju, profesionalna i kadrovska struktura našeg menadžmenta, čine Raj holding kompetentnim u oblasti izgradnje, inženjeringa, projektovanja i konsalting usluga. Visoki standardi kvaliteta izvedenih radova postižu se razvojem i unapređenjem proizvodnje, primenom savremenog sistema gradnje, fleksibilnom organizacijom i inovacijama. Realizaciji ugovorenih projekata pristupa se uz prethodno dobro razrađenu tehničku pripremu i organizaciju svih faza rada i izbor najoptimalnije tehnologije građenja. Radi operativnog praćenja osnovne građevinske delatnosti, Raj Holding ima organizovane sopstvene pogone za proizvodnju građevinskog materijala.

Srbijaautoput

Beograd, Zvezdara, Ljube Čupe 5 011 2451152
Izgradnja saobraćajnica, autoputeva, održavanje i zaštita autoputeva, mostova, nadvožnjaka i drugih saobraćajnih objekata na autoputevima u Republici Srbiji Pripremni radovi u građevinarstvu. Zemljani radovi: iskop, nasipanje, nivelisanje terena, iskop kanala, uklanjanje stena i dr. Drenažni radovi na gradilištu. Grubi građevinski radovi i specifični radovi niskogradnje. Komunalni građevinski radovi i dr. Postavljanje električnih instalacija i opreme, električnih vodova i pribora, svetlećih mesta i dr. Uklanjanje snega i leda na autoputevima uključujući i posipanje i soli i peska. Uklanjanje otpadnih voda, drenažom, kanalizacijom, odvodnim kanalima sa autoputa. Uklanjanje otpada iz posuda za otpatke na javnim mestima na autoputu i u gradovima i naseljima. Čišćenje i polivanje parkirališta i javnih površina pored autoputa i u gradovima i u naselju.

Pro banat izgradnja

Beograd, Zvezdara, Preševska 42 011 2455601
NISKOGRADNjA

Gemont

Beograd, Zvezdara, Milana Rakića 66 011 2418685
IZGRADNjA OBJEKATA IZGRADNjA i ADAPTACIJA RADIO BAZNIH STANICA ODRŽAVANjE ANTENSKIH STUBOVA INSTALACIJA DIGITALNIH RADIO-RELEJNIH VEZA IZGRADNjA POSLOVNIH OBJEKATA IZGRADNjA STAMBENIH OBJEKATA REKONSTRUKCIJA POSLOVNIH i STAMBENIH OBJEKATA IZGRADNjA i REKONSTRUKCIJA MAGACINSKIH PROSTORA IZGRADNjA i REKONSTRUKCIJA TERMOTEHNIČKIH INSTALACIJA

Izolinvest

Beograd, Zvezdara, Volgina 73 011 2837748 |
011 2837750 |
IZGRADNjA ADAPTACIJA REKONSTRUKCIJA SANACIJA

Alste

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 103 011 3820129 |
011 3820130 |
Grubi građevinski radovi i specifični radovi niskogradnje

Trešnja

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 469 011 2861496 |
011 2861711 |
IZGRADNjA GRAĐEVINSKO-ZANATSKI RADOVI STOVARIŠTE GRAĐEVINSKOG MATERIJALA REKONSTRUKCIJA OBJEKATA
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA