NET++ TECHNOLOGY

Net++ technology

 
 
 • Preduzeće Net++ technology d.o.o. osnovano je 2002. godine

  Na početku, bili smo orijantisani na pružanje usluga informatičkog konsaltinga, izrade i implementacije računarskih mreža, održavanje opreme i obuke kadrova.

  Vremenom, zauzeli smo jasan fokus i specijalizaciju ka informatičkoj sigurnosti, sigurnosti računarskih sistema i mreža, upravljanju sistemima i serverima i zaštiti podataka.
 
                                     
 
 • Naša namera i želja je da popunimo prazninu na našem tržištu kada je u pitanju zaštita računara i računarskih mreža i podataka, obrazovanje korisnika za bezbedno korišćenje računara (security awareness) i administratora na polju zaštite i efiksnog upravljanja računarskim sistemima i uvođenje ISO standarda koji pokrivaju oblast zaštite IT sistema (kao što je ISO 17799, tj. BS 7799 i noviji ISO 27001, te najavljeni ISO 27002), kao i standarda koji se tiču usklađenosti sa zakonskim regulativama na polju očuvanja podataka u ITC sistemima.

  Spremni smo da se uhvatimo u koštac sa problemima koje ste do sada verovatno već iskusili, da rešimo te probleme i omogućimo Vam bezbedno i efikasno korišćenje opreme i softvera u koji ste uložili svoj kapital.
 
            
 

Net++ technology je Symantec Gold Partner i LANDesk Expert Solution Provider, što našim korisnicima garantuje visok nivo usluge, kako kada su u pitanju Symantec proizvodi i podrška, tako i za LANDesk proizvode i podršku.

Dodatno, Net++ technology je jedna od retkih firmi u regionu koja ima i dva zaposlena sa Symantec Certified Technical Specialist sertifikatom, što dodatno pokazuje našu posvećenost kvalitetnoj podršci korisnicima u izboru i korišćenju Symantec rešenja.

Symantec je vodeća svetska kompanija koja nudi rešenja pomoću kojih kako individualni korisnici (kućni korisnici) tako i preduzeća obezbeđuju sigurnost, raspoloživost i integritet svojih informacija i podataka.

Symantec je osnovan davne 1982. g. Centrala Symantec-a se nalazi u Cupertino, California, USA.

Danas, Symantec posluje u više od 40 zemalja. Symantec radi sa 99% preduzeća koja se nalaze na listi 1000 preduzeća u Fortune 2005, što praktično znači da nema većeg ili značajnijeg preduzeća koje ne koristi Symantec-ova rešenja.

Symantec proizvode možete potražiti u nekoliko kategorija:

 • Antivirusna zaštita
 • Integrisana zaštita
 • Zaštita podataka i sistema
 • Zaštitni uređaji
 • Zaštita od upada/napada
 • Proizvodi za kućne korisnike
 
 
   

    

     

     
 

Symantec kućne proizvode nudi pod brand-om Norton.

Ovi proizvodi se prodaju u tzv. kutijama, pojedinačno i namenjeni su kućnim korisnicima ili malim preduzećima.

Najpoznatiji su svakako Norton AntiVirus, Norton Ghost, Norton System Works, Norton pcAnywhere i dr. Pored paketa koje omogućavaju instalaciju na jedom računaru, postoje i paketi za instalaciju na 2, 3 ili 5 računara (2-user, 3-user i 5-user Small Office) sa povoljnijom cenom.

 • Norton AntiVirus
 • Norton Internet Security
 • Norton Confidential
 • Norton Save & Restore
 • Norton GoBack
 • Norton Ghost
 • Norton SystemWorks
 • Norton pcAnywhere
 
          
 
 • Norton Antivirus 
  Symantec-ov Norton AntiVirus je antivirusno rešenje kojem se u celom svetu najviše veruje. Norton AntiVirus 2007 nudi jednak nivo zaštite uz nove mogućnosti i poboljšanja. Uklanja viruse i ostale rizike automatski; pomoću heuristike detektuje spyware, detektuje i blokira napade Internet crva i štiti email
 • Norton Confidential 
  Sačuvajte Vaše lične podatke od online krađa identiteta. Norton™ Confidential Vas štiti onda kada ste najranjiviji: na Web sajtovima banaka i online prodavnica dok obavljate prenose sa računa, proveravate stanje ili kupujete na Internetu, kada treba da pošaljete šifru, broj(eve) računa ili druge poverljive informacije. Norton Confidential automatski proverava Web sajtove — i potencijalno opasne ili one programe na Vašem računaru koji kradu identitet — tražeći poznate pretnje i sumljivo ponašanje pre nego što se ulogujete, obavite kupovinu odnosno pošaljete poverljive podatke
 • Norton Ghost 
  Sačuvajte ono do čega Vam je najviše stalo sa novim Norton Ghost-om. Od fotografija i muzike do dokumenata, Norton Ghost 10.0 automatski kreira rezerve kopije (backup) svega sa Vašeg računara. Sa novim interfejsom koji okrenut zadacima, kreiranje rezervnih kopija je brzo i efikasno. Takvo je početno podešavanje. Kada pokrenete Norton Ghost, on analizira Vaš sistem tražeći najbolji način da sačuva Vaše kopije, automatski zakazuje backup i odmah počinje sa prvim kreiranjem rezervne kopije
 • Norton GoBack 
  Norton GoBack™ 4.0 dozvoljava Vam da lako poništite PC probleme. Vratite PC u normalno stanje vraćajući se unazad u minutima, satima ili čak danima (u zavisnosti od slobodnog prostora na disku). Ne gubite vreme pokušavajući da otkrijete zašto se problem desio; jednostavno ga poništite! Norton GoBack pomaže i kod grešaka usled ljudskog faktira, kao što je slučajno brisanje fajla ili snimanje preko postojeće verzije dokumenta. Upotrebite alat za pretraživanje da brzo pronađete fajlove ili foldere koje želite da vratite, a onda ih prosto prevucite nazad na željeno mesto
 
           
 
 • Norton pcAnywhere 
  Symantec pcAnywhere™ 12.0 je vodeće rešenje u svetu za udaljenu kontrolu (remote control). Omogućava Vam da upravljate kompjuterima i rešavate probleme brzo. Priključivanje na udaljene uređaje je jednostavno i sigurno. Sada pcAnywhere podržava i Mac OS® X, dodajući korisnicima izbor, čak i kada je udaljeni rad u pitanju. Takođe je uključena i nova funkcionalnost za mrežne prolaze koja omogućava udaljenim korisnicima da pronađu računare koji im trebaju iza rutera i firewall-ova, sa minimalnim podešavanjima i bez potrebe da računari imaju fiksnu ili javnu IP adresu.
 • Norton System Works 
  Uživajte u dobro podešenom računaru sa Norton SystemWorks™ 2006 proizvodom. Ovo višestruko rešenje održava Vaš računar u optimalnom stanju, sprečavajući i rešavajući mnoge uobičajene probleme. Ako se neki problem i pojavi, Norton SystemWorks je tu da Vam pomogne u oporavku. Optimizuje i održava Vaš sistem, dok istovremeno sa svojom antivirusnom zaštitom — najpoznatijom na planeti — štiti Vaše podatke od oštećenja koje mogu da izazovu napadi virusa ili opasnog spyware-a.
 • Norton Save & Restore 
  Zaštitite ono što najviše cenite - Vaše uspomene i podatke. Automatski snimite rezervne kopije ili vratite nazad sve sa Vašeg računara sa novim Norton™ Save & Restore proizvodom. Znate da je backup (pravljenje rezervnih kopija) važan, ali taj postupak može biti prilično složen. Upravo zato je Symantec dizajnirao Norton Save & Restore, da obavi posao za Vas. On štiti Vaše neprocenljive poodične fotografije i video zapise (većina fotografija koje ste u poslednje vreme snimili je verovatno na Vašeg hard disku i u slučaju otkaza ostajete bez njih, zauvek), kao i bitne finansijske zapise, ali i fajlove Vašeg sistema. Sa Norton Save & Restore proizvodom dobijate zaštitu koju nudi nagrađivan i poznat Symantec-ov Norton Ghost™ softver, plus nove, brže načine da snimite ono što Vam je najvažnije.
 • Norton Internet Security 
  Zaštitite se od online pretnji kada pristupate Internetu. Norton Internet Security™ 2007 uvek radi u pozadini i detektuje i blokira spyware, viruse, crve (worms), fišing sajtove (phishing Web sites) i hakere pre nego što mogu da Vam nanesu štetu. Sada možete da surfujete, preuzimate softver ili muziku, razmenjujete email i instant poruke znajući da se zaštićeni od virusa i spyware-a. Norton Internet Security (NIS) takođe nudi i naprednu zaštitu od fišinga (phishing) - lažnih web sajtova namenjenih krađi ličnih informacija, obostranu firewall zaštitu i optimizovanu mrežnu sigurnost tako se bezbedno možete logovati od kuće, kafića ili na putu.

 

                                 
 

Antivirusna zaštita

 • Symantec AntiVirus for MS Share Point 
 • Symantec Web Security for MS ISA Server 2004 
 • Symantec AntiVirus for MS ISA Server 2000 
 • Symantec Brightmail AntiSpam 
 • Symantec AntiVirus Enterprise Edition 
 • Symantec Web Security 
 • Symantec Mail Security for SMTP 
 • Symantec Mail Security for Microsoft Exchange 
 • Symantec Client Security 
 • Symantec AntiVirus Corporate Edition

Rešenja za zaštitu od virusa štite preduzeće počev od Internet konekcije - prolaza (gateway) te sve do individualnih PC-jeva, uključujući i sve između. Širok izbor iz Symantec familije antivirusnih rešenja štiti servere, radne stanice, udaljene klijente i popularna rešenja za komunikaciju, kao što su Microsoft Outlook/Exchange i Lotus Notes/Domino.

Integrisana zaštita

 • Symantec Sygate Enterprise Protection 
 • Symantec Client Security

Integrated Security - integrisana zaštita obuhvata rešenja koja obezbeđuju zaštitu na svakom nivou mreže - od klijenata i servera do mrežnih prolaza. Kombinovanjem mogućnosti kao što su firewall, detekcija upada (intrusion detection) i anti-virus tehnologije ovi proizvodi su dizajnirani da pomognu preduzećima u današnjoj utrci na tržištu pružajući im kvalitetnu zaštitom uz viski stepen poverenja u sigurnost svoje mreže.

Zaštita od upada/napada

 • Symantec Critical System Protection

Rešenja za zaštitu od upada/napada (Intrusion Protection) obezbeđuju dodatnu zaštitu za preduzeća koja danas usled uslova poslovanja moraju da povećaju izloženost svojih IT resursa spoljašnjim partnerima i korisnicima. Koristeći višeslojni pristup zaštiti, ova rešenja prate mrežni saobraćaj, otkrivaju pokušaje napada i upada i reaguju na njih u realnom vremenu. Fleksibilno upravljanje ovim rešenjima olakšava administraciju.

Zaštita podataka i sistema

 • Symantec Backup Exec System Recovery 
 • Symantec Backup Exec

Rešenja za zaštitu podataka i sistema (Data & System Protection) omogućavaju konzistentnu, pouzdanu zaštitu Vaših sistema i podataka pojednostavljujući zadatke kreiranja rezervnih kopija (backup) i oporavka (recovery): Uz zaštitu "poslovanja kritičnog za opstanak" (mission-critical business continuity) Vaše preduzeće može biti bolje pripremljeno i bolje se oporaviti od otkaza opreme, napada virusa ili slučajnog gubitka vitalnih fajlova.

Zaštitni uređaji

 • Symantec Mail Security 8100 
 • Symantec Mail Security 8200 i 8300 
 • Symantec Gateway Security 1600 
 • Symantec Gateway Security 400

Zaštitni uređaji (Security Appliances) nude zaštitu tipa "uključi i štiti (plug-and-protect)" za Vaše preduzeće. Uz laku instalaciju i upravljanje/kontrolu ova integrisana rešenja nude ključne zaštitne tehnologije kao što su firewall, VPN, filtriranje sadržaja (content filtering), antivirus, anti-spam i zaštita od upada/napada (intrusion protection).

 
Bulevar vojvode Mišića 39a - Beograd - Dedinje, Senjak
011 3699967;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Dedinje, Senjak Bulevar vojvode Mišića 39a
  +381 11 3699967;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Net++ technology

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA