NEOFYTON - MAŠINE ZA PLASTIKU I GUMU

Neofyton - mašine za plastiku i gumu

 
 
info@neofyton.com
 
 • OPREMA ZA PLASTIKU i GUMU
 
 • "Neofyton" d.o.o. je generalni zastupnik kompanija iz sveta plastike za region Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.
 
                    
 
 • Kompletan sistem rešenja za Vaše poslovanje
  Kao lideri na domaćem tržištu industrije plastike, nudimo našim kupcima jedinstven integrisan sistem rešenja. Isporučujemo opremu visokog standarda kvaliteta, mašine za brizganje plastike i gume, precizno kreirane prema njihovim zahtevima, sa mogućnošću dalje nadogradnje i usavršavanja.
 
 • Među kompanijama koje zastupamo, vodeća je "ENGEL" koja u svom proizvodnom asortimanu ima mašine za brizganje plastike, duroplasta, PET sisteme i automatizaciju.
 
 • Potom slede kompanije: "Eurochiller", koja se bavi proizvodnjom čilera i industrijskih rashladnih sistema i "Moretto" - proizvodnja prateće opreme za plastiku. Dolci -  ekstruderi za foliju, Bielloni – mašine za flexo štampu, sliteri, kaširanje, Tria – mlinovi za plastiku, Beck-Automation – IML roboti
 
                  
 
 • EFIKASNI, POUZDANI i BRZI SISTEMI
 
 • Mašine za brizganje gume i plastike, kao i prateća oprema za plastiku, svetski vodećih kompanija - Engel, Moretto, Eurochiller, Beck-Automation, Tria, Dolci i Bielloni. Naša ponuda sistema i opreme za industriju plastike i gume predstavlja vrhunac tehnoloških dostignuća, kvaliteta i dizajna.
 
 • Servis i lager rezervnih delova su nezaobilazan deo naše ponude. Obuka, trening, konsultantske i projektantske usluge predstavljaju novinu našeg poslovanja i ponudu koju ne možete naći kod naših konkurenata.
 
 • Spremni da zadovoljimo i realizujemo svaki Vaš zahtev, izađemo Vam u susret kad god Vi to zahtevate, uvek spremni za tehnološke inovacije, nudimo Vam ne samo mašine i prateću opremu za plastiku, već integrisanu uslugu po sistemu "ključ u ruke".
 
 • Zadovoljan kupac je naša najveća prednost!
 
                  
 
 • NAŠE USLUGE
  OBUKA - najvažniji kapital jedne uspešne kompanije je dobro obučeno osoblje. Neofyton u svoju ponudu ubraja obuku zaposlenih za rad u proizvodnji, kako bi se prevazišli svi izazovi. 
  ODRŽAVANjE (LAGER REZERVNIH DELOVA) - 24-časovni servis tim koji blagovremeno odgovara na sve vaše reklamacije, zahteve i omogućava vam kontinuitet u proizvodnji.
  FINANSIJSKO REŠENjE - finansiranje kupovine mašina i opreme na lizing do 7 god.
  USLUGE ZA KUPCE - uvoz i isporuka mašina i opreme; mi testiramo mašine i opremu, puštamo ih u rad, pratimo parametre, kako bi dobili najbolje performance. Izrada mašina i kompletnih sistema specijalno po vašem zahtevu.
  PROJEKTOVANjE i USLUGE KONSALTINGA - usavršavanje i nadogradnja postojeće opreme, planiranje kompletnog proizvodnog procesa ( montaže opreme, do uvođenja mašina u rad).
 
                
 
 • SAVRŠEN IZBOR ZA PRAVI POTEZ
  Kao sinonim za vrhunski kvalitet i jedinstvenu uslugu, Neofyton je poziciju lidera i uspešne kompanije gradio dugogodišnjim ulaganjem u inovacije, organizaciju poslovanja usmerenu ka kupcu, praćenjem tržišnih trendova, vrhunskim kvalitetom usluga.
 
 • PROFESIONALNOST
  Na vreme, poštujući najviše standarde kvaliteta rešavamo sve probleme i zahteve naših komitenata.
 • KVALITET USLUGA
  Kompletna ponuda za vašu proizvodnju po sistemu “ključ u ruke”, konsalting, trening, servis, lager rezervnih delova, proizvodi i prateće usluge koje možete naći samo u našoj ponudi.
 • ORIJENTACIJA PREMA KUPCU
  Spremni da kreiramo rešenja za svaki vaš zahtev ili ideju. Obezbeđujemo vam potpunu podršku od samog začetka vaše ideje , pa do njene realizacije, od samog upoznavanja sa ponudom i savetima, preko prodaje, konsaltinga, servisa i pružanja 'postprodajnih' usluga.
 
                  
 
 • SAVRŠENA OPREMA ZA PLASTIKU
  Sa 'savršenom' opremom za plastiku kompetentni smo da ispoštujemo očekivanja svakog našeg kupca i zadovoljimo ga brzinom i tačnošću distribucije. Visokim kvalitetom same opreme, servisa i održavanja iste, pružamo kupcima mogućnost da posluju sa visokim koeficijentom produktivnosti i ekonomičnosti. Ulaganje u kvalitet neminovno doprinosi ostvarenju profita i uspeha. S ponosom ističemo da su naše mašine brzi i efikasni sistemi, sa konstantnim trendom smanjivanja suvog ciklusa. Naša ekspertiza Vam daje mogućnosti da optimizirate sisteme prema Vašim zahtevima i želji.

 

 

 

Partizanska 27b - Novi Sad -
021 452642; 021 4723248;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Novi Sad Partizanska 27b
  +381 21 452642; +381 21 4723248;

Poruku prima: Neofyton - mašine za plastiku i gumu

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA