MOTEL I RESTORAN KRONIĆ

Motel i restoran kronić

 
 
  • MOTEL
  • RESTORAN
 
Na zelenom dlanu nepregledne vojvođanske ravnice u Bačkoj, smestio se grad SOMBOR u kome je na Čonopljanskom putu br. 30, na prostoru veličine 6 ha sa posebnom ponudom za potrebe fudbalskog sporta iznikao velelepni objekat.
 
                   
 

Specifičan i osoben Motel "Kronić" sa svoje tri zvezdice, već na prvi pogled mami izuzetno pogođenom arhitekturom.U očaravajućem ogromnom ambijentu, čiju celinu upotpunjuju dva stara salaša između kojih su smeštena dva fudbalska terena i dva pomoćna terena za fudbal sa još jednim peskovitim terenom, veliko dekorartivno jezero, zeleni i cvetni prostori, staze, fontane, senice, zatvoreni parkinzi i drugi sadržaji, sve u ograđenom kompleksu veličine 6 hektara. 

 
 
 
                  
 
U sklopu motela su 23 sobe sa ukupno 60 ležaja, sa kupatilima, televizorima sa satelitskim programom, a neke od njih imaju i lođe. Štampu, lekarske usluge, pranje ličnog veša i druge specijalne usluge možete poručiti na recepciji.

Pored zatvorenog i ograđenog noću čuvanog parking prostora, obezbeđeni su zatvoreni prostori za smeštaj lovačkih pasa i drugih kućnih ljubimaca. Uz šetnju i uživanje pored dekorativnog jezera po kome plivaju divlje i domaće patke i guske može se baviti i sportskim ribolovom.
 
 
 

Osim raskošnog ulaznog hola - recepcije, klimatizovan restoran ima 120 mesta, a pokrivene terase - taverne i nekoliko senica u dvorištu imaju još oko 200 mesta. Goste svakodnevno zabavlja muzika uz dobru vojvođansku kuhinju i riblji paprikaš koji se kuva kad gost izabere ribu iz bazena ili upeca u jezeru. 

 
                                 
 
 
 
                      
 
Motel "Kronić", sa svojim fudbalskim terenima i okruženjem, svlačionicama sa kupatilima uz terene nudi posebnu ponudu za najbolje pripreme fudbalskim klubovima i reprezentacijama. Ovde se takođe mogu pripremati i svi drugi sportovi koji koriste travnate terene. 
 
 
 
Čonopljanski put 30 - Sombor -
025 429900;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Sombor Čonopljanski put 30
    +381 25 429900;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Motel i restoran kronić

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA