Medicinska oprema - Medicinski aparati Voždovac

Medicinska oprema, medicinski aparati Voždovac

Drager tehnika

Beograd, Voždovac, Danijelova 12-16 011 3911222
MEDICINSKA OPREMA ZAŠTITNA OPREMA Već više od sto godina Dräger–Medical Technology, podružnica u vlasništvu Drägerwerk AG, je vodeća u svetu u obezbeđivanju inovativnih sistema aparata u oblasti anestezije i intenzivne/akutne nege. Nastavljajući sa tom tradicijom i danas, Dräger medical pruža vrhunska rešenja za negu pacijenata. U centru asortimana ove kompanije nalaze se kompletne radne stanice za - hitnu pomoć - anesteziju - intenzivnu negu i - neonatalnu medicinu Fleksibilna rešenja za praćenje pacijenata su integralni deo radnih stanica, obezbeđujući pružanje optimalne terapije u svim oblastima. Pored toga, kompanija nudi aparate za terapiju u kućnoj nezi, kao i „ključ u ruke“-rešenja za snabdevanje bolnica kiseonikom i drugim medicinskim gasovima. U cilju pružanja maksimalnog kvaliteta svojim klijentima, Dräger nudi usluge konsultacija i održavanja nakon prodaje u ključnim oblastima - od planiranja, finansiranja i logistike, do tehničkog servisa i rukovanja tehničkom opremom. Naša kompanija prisutna je na svim glavnim tržištima širom sveta, sa solidnom mrežom prodajnih i servisnih centara u preko 100 zemalja, i proizvodnim postrojenjima u Nemačkoj, Holandiji, Velikoj Britaniji, SAD-u, Indiji i Kini. Širom sveta filijala Dräger Medical Technology upošljava više od 5.400 ljudi i 2003. dostigla je prodaju od 917,7 miliona EUR. ANESTEZIOLOGIJA Dräger nudi kompletne anesteziološke radne stanice, koje kombinuju vrhunske anesteziološke proizvode sa obradom i praćenjem podataka. Zajedno sa plafonskim servisnim jedinicama, hirurškim osvetljenjem i opremom za različita odeljenja u bolnici, nudimo i fleksibilne sisteme rešenja za operacione sale koji odgovaraju Vašim posebnim potrebama. HIRURŠKO OSVETLjENjE OR-Light Sola koristi se za optimalno osvetljavanje operacionog prostora. Različite kombinacije sa različitim promenljivim nivoima osvetljenja omogućavaju podešavanje karakteristika svetla u različitim procedurama – počev od oftalmologije pa sve do operacija na srcu i grudnom košu. Izuzetno dobar kvalitet svetla u kombinaciji sa dokazanim ergonomskim konceptom, podržava korisnika čak i u komplikovanim hirurškim slučajevima.

Trivax vv

Beograd, Voždovac, Triše Kaclerovića 24a 011 3975820 |
011 3975830 |
MEDICINSKA ELEKTRONSKA OPREMA OPTIČKI APARATI APARATI ZA STERILIZACIJU RUČNI i ČEONI DIJAGNOSTIČKI INSTRUMENTI HIRURŠKI i ENDOKOSKOPSKI INSTRUMENTI OPERACIONE LAMPE OPERACIONI STOLOVI BOLNIČKI KREVETI i NAMEŠTAJ OPREMA ZA URGENTNU MEDICINU MEDICINSKE VAGE i VISINOMETRI TERMOKAUTERI PAPIRI ZA MEDICINSKE APARATE ELEKTRODE ZA MEDICINSKE APARATE Firma "Trivax VV" sa sedištem u Beogradu, prisutna je na prostorima Srbije i Crne Gore kao i Bosne i Hercegovine u oblasti prometa medicinskom opremom i aparatima. Naš prodajni program čine: MEDICINSKA ELEKTRONSKA OPREMA - EKG aparati, defribilatori, monitori - Nihon Kohden (Japan) - EEG i EMG/EP aparati - Nihon Kohden (Japan) - Aparati za litotripsiju - Dornier (Nemačka) - Respiratori za intenzivnu negu - Hamilton (Švajcarska) - Anestezioni i sistemi za intenzivnu negu - Penlon (Velika Britanija) - Kardiotokografi, fetal dopleri - Huntleigh Healthcare (Velika Britanija) - Holteri pritiska i EKG - Novacor (Francuska) - Pulsoksimetri - Nellcor (USA) - Spirometri, audiometri, gluve komore - Eymasa (Španija) - Aspiratori, vakuum extraktori - Nouvag (Švajcarska), CA-MI (Italija) - Inhalatori - CA-MI (Italija), Pari (Nemačka) - Ultrazvučni aparati - Toshiba (Japan) OPTIČKI APARATI - Mikroskopi i kolposkopi - Carl Zeiss (Nemačka) APARATI ZA STERILIZACIJU - Autoklavi, masine za pranje instrumenata i zavarivanje - Melag (Nemačka) RUČNI i ČEONI DIJAGNOSTIČKI INSTRUMENTI - Otoskopi, ofalmoskopi, retinoskopi, laringoskopi - Heine Optotechnik (Nemačka) - Stetoskopi - Littman (Sjedinjene Američke Države), Erka (Nemačka), Heine Optotechnik (Nemačka) - Proktoločki setovi, anoskopi, dermatoskopi, binakulane lupe, F.O. čeone lampe sa projektorima, klarovi - Heine Optotechnik (Nemačka) - Merači pritiska - Erka (Nemačka), Heine Optotechnik (Nemačka) HIRURŠKI i ENDOKOSKOPSKI INSTRUMENTI - Nopa (Nemačka) OPERACIONE LAMPE - Rimsa (Italija) OPERACIONI STOLOVI , ginekološke stolice i kompletan medicinski nameštaj - Schmitz (Nemačka) BOLNIČKI KREVETI i NAMEŠTAJ - Technoimedica (Grčka) OPREMA ZA URGENTNU MEDICINU - samorasklopiva nosila, kardiološke stolice, kompleti za imobilizaciju, intubaciju i reanimaciju - Ferno (Sjedinjene Američke Države)

Beolek

Beograd, Voždovac, Murska 1 011 3808124 |
011 3808170 |
MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJAL PRODAJA, INSTALACIJA i ODRŽAVANjE MEDICINSKE OPREME

Beogradmontaža

Beograd, Voždovac, Kumodraška 253 011 2466778 |
011 2466887 |
TELEKOMUNIKACIONE MREŽE i SISTEMI ELEKTROENERGETSKE INSTALACIJE TELEKOMUNIKACIONE MREŽE i SISTEMI Telefonske i interfonske instalacije Racunarske mreže Audio, video i sistemi za prijem i distribuciju radio i TV signala Elektronski sistemi tačnog vremena Sistemi razglasa Sistemi detekcije i dojave požara Protivprovalne i instalacije za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena Hotelska i bolnička signalizacija CSNU (centralni sistem nadzora i upravljanja) ELEKTROENERGETSKE INSTALACIJE Instalacije eneregetskog napajanja 1-10 kV Transformatorske stanice 10/0,4 kV Razvodni ormani i table Osvetljenje (ulicno, javno, enterijer) Uzemljenje Gromobranska zaštita Specijalne bolničke instalacije Agregati i uredaji sa autonomnim napajanjem Elektromotorni pogoni Kotlarnice Crpne stanice Takođe posedujemo ovlašćenje za ispitivanje električnih instalacija i izdavanje atesta i sertifikata. PROIZVODNI PROGRAM NN-razvodni TS 10/0,4 kV Razvodni ormani Razvodne table Bolnički razvodi Bolničke svetiljke Baktericidne lampe Aluminijumski parapetni instalacioni kanali Industrijske i fluorescentne svetiljke Panelux – reklamne i panik svetiljke Beogradmontaža je generalni distributer za sledeće firme: LG INDUSTRIAL SYSTEMS (Korea) proizvođač niskonaponske opreme sa svim sertifikatima priznatim na području Srbije PRODAX (Mađarska) proizvođač elektroinstalacione galanterije Beogradmontaža a.d. je montažno projektno proizvodno preduzeće sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja u oblasti projektovanja i izvođenja elektroenergetskih i telekomunikacionih instalacija, sa sopstvenim proizvodnim programom. Istorijat firme seže do 1949.-te godine, kada je u Kraljevu osnovano Vojno instalatersko preduzeće Svetlost, za izvođenje elektro, grejnih i vodovodnih instalacija u objektima vojne industrije. Godinu dana kasnije, preduzeće se premešta u Beograd i registruje pod imenom «Montaža», preduzeće za projektovanje i izvođenje termotehničkih, elektrotehničkih i hidrotehničkih instalacija, uređaja i postrojenja, u zemlji i inostranstvu, kao i za uvoz i izvoz opreme i zastupanje inostranih firmi. Pored licence za projektovanje i izvođenje elektroenergetskih i telekomunikacionih instalacija u zemlji, Beogradmontaža a.d. poseduje istu takvu licencu i za Rusku federaciju. Višedecenijskim radom na objektima razlicitih namena u zemlji i inostranstvu stekli smo renome kvalitetnog izvođača i pouzdanog poslovnog partnera koji u potpunosti

Nt + milnik

Beograd, Voždovac, Ustanička 189 011 3470361 |
011 3471799 |
SERVIS ZA SONY DIGITALNE FOTO ŠTAMPAČE, MERNE INSTRUMENTE, MEDICINSKU i AUDIO OPREMU PROIZVODI: EKG SIMULATOR, KONTROLA KAPIJE, DISPLEJ ZA KURSNE LISTE, ELEKTRONSKI SUDIJA ZA DIZANjE TEGOVA

Data medika

Beograd, Voždovac, Zaplanjska 86 011 3972269

Main Solution doo

Main Solution doo logo
Beograd, Voždovac, Druge srpske armije 27/25 063 203943
Main Solution doo logo
MEDICINSKA OPREMA, MEDICINSKI APARATI - MAIN SOLUTION DOO MAIN Solution doo se bavi uvozom i distribucijom medicinske opreme.
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA