MDS INFORMATIČKI INŽENJERING

Mds informatički inženjering

 
 
 mds@mds.rs
 
 • PRODAJA MREŽNE OPREME RENOMIRANIH SVETSKIH PROIZVOĐAČA
 
 • PROJEKTOVANjE
 • MDS Informatički inženjering se preko trideset godina bavi projektovanjem telekomunikacionih mreža i sistema, tako da se s pravom svrstava u nosioce razvoja telekomunikacione infrastrukture. Ovo bogato iskustvo, uz sertifikate vodećih svetskih proizvođača mrežne opreme kao i veliki broj sertifikovanih inžinjera su garancija kvaliteta koju pružamo u svim oblastima rada.
 
 • IZVOĐENjE
 • U okviru MDS-a funkcionišu tehnička služba i servis. Ovo odeljenje je specijalizovano za pružanje usluga izvođenja i nadzora radova na postavljanju kablovskih sistema u projektima računarskih mreža. U tom smislu odeljenje je opremljeno tehničkom opremom i alatima za izvođenje radova i mernim uređajima za atestiranje kvaliteta kablova i radova. Ovi uređaji se koriste za izdavanje atesta korisnicima da je kablovska infrastruktura izvedena po zahtevima ISO/IEC, TIA i EEE standarda.
 • Tehnička služba poseduje sertifikat firme Panduit, jednog od vodećih proizvođača komponenti za izvođenje kablovskih sistema. MDS je registrovana kompanija za instalaciju Panduit sistema, sertifikat br. YU/EXS/519 i ima pravo izdavanja garancije na izvedene sisteme.
 
                         
 
 • KONSALTING
 • MDS ima dugogodišnju, uspešnu saradnju sa kompanijama koji su lideri i nosioci IT razvoja u svetu. Zahvaljujući toj saradnji, kao i konstantnom usavršavanju svojih kadrova, MDS je u poziciji da svoje iskustvo i znanje prenese svojim klijentima kroz usluge konsaltinga. Zahvaljujući stručnim savetima naših eksperata klijentima se olakšava pravovremeno i efikasno planiranje razvoja  svojih IT resursa.
  Na ovaj način naši klijenti ostvaruju visok stepen integracije najmodernijih tehničkih dostignuća u svom svakodnevnom poslovanju, uz povećanje efikasnosti i ekonomičnosti.
 • Visok nivo privilegija koje MDS uživa kod svojih partnera, proizvođača opreme, stavlja nam na raspolaganje baze tehničkih informacija, analize primenjenih rešenja, informisanje o najnovijim kretanjima u razvoju tehnologija, kao i pomoć pri dizajnu i implementaciji najsloženijih rešenja, pogotovo u oblastima gde tehnologija nije dostigla svoju potpunu zrelost i gde su rizici najveći.
 

                           

 
 • OBUKA
 • Predavači u MDS centru za obuku su sertifikovani inženjeri koji su pohađali sve relevantne seminare i kurseve u organizaciji Cisco Systems-a i korporacije Telindus. Predavači osim znanja stečenog u inostranim školskim centrima, imaju i veliko praktično iskustvo iz različitih oblasti komunikacionog inženjeringa. Višegodišnji rad na mnogobrojnim projektima, praktičnim primenama, projektovanju, instalacijama, objavljenim stručnim radovima, seminarskim i konferencijskim predavanjima, čine zavidnu polazna osnovu  našim predavačima za obuku, kako inženjera kojima je neophodno dodatno usavršavanje tako i polaznicima koji se tek upoznaju sa komunikacionim standardima, opremom i servisima.
 • MDS raspolaže stalnom laboratorijom koja se koristi za potrebe školskog centra. Predavanja su organizovana u malim grupama pri čemu svaki polaznik ima na raspolaganju opremu koja je namenjen samo za njega.
 
 • IZNAJMLjIVANjE OPREME
 • Pored stalnih laboratorija, MDS je u prilici da svojim klijentima ponudi uslugu iznajmljivanja demo opreme. Na ovaj način je moguće testirati rešenja koja predstavljaju sam vrh tehnologije i to na opremi čija bi nabavka u svrhu testiranja bila komercijalno neopravdana. Karakterističan je program, tzv. "proof of concept" gde se korisniku omogućava provera rešenja pre implementacije i izbor optimalnog rešenja pre odluke o investiciji.
 • Takođe, MDS ima pristup softverskim bazama proizvođača opreme, što nam omogućava učestvovanje u demo kampanjama za testiranje softvera za Network Management, novih operativnih sistema i drugih softvera.
 
 
 
Bulevar Milutina Milankovića 7d - Beograd - Novi Beograd
011 2015200; 011 2015280; 011 2015230;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Novi Beograd Bulevar Milutina Milankovića 7d
  +381 11 2015200; +381 11 2015280; +381 11 2015230;
  Lokacija
 2. Novi Sad Bulevar oslobođenja 22
  +381 62 8015236;

Poruku prima: Mds informatički inženjering

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA