LIDO KETERING

Lido ketering

 
 
office@lidoketering.com
 
 
 • Preduzeće “Lido” AD za ishranu i ugostiteljstvo, osnovano je 1960. god. u svrhu đačke kuhinje Crvenog krsta, a vremenom se izgradilo u kvalitetnog proizvođača hrane za decu i odrasle.  
 
                                
 
 • Naša kompanija je prva na Balkanu, koja Vam nudi originalno zapakovane, precizno, automatski dozirane dnevne obroke tipa glavno jelo, prilog i salata, ili glavno jelo, supa i salata, a uz sve to hleb ili pecivo, posebno zapakovan termoskupljajućom folijom, savršeno svež. 
 
 
 • Ovakav proizvod pakuje se u polipropilenske posudice, a zatvara polietilenskom folijom vakumski ili ubacivanjem inertnog gasa zavisno od vrste jela. Distribucija se vrši uz pomoć specijalnih boxeva za transport hrane, koji čuvaju temperaturu iste. Тim dijetetičara nutricionista i prehrambenih tehnologa i kontrola Centra za ispitivanje namernica za Vas su garancija da ste se opredelili za kvalitetan obrok.
 
                              
 
 • Kao i brojna druga preduzeća u našoj zemlji, preduzeće “Lido” je privatizovano u 2003. god. , kada je nastupio i proces transformacije i restruktuiranja istog. Predstavljanje firme “Lido” najbolje se implicira kroz sam kvalitet našeg proizvoda, kuvanih obraka, suvih obroka i pekarsko-poslastičarskih proizvoda, a kvalitet je i dokazan konzumiranjem istih od strane zaposlenih u mnogim preduzećima.  
 
 
 • Sve namirnice se pripremaju, skladište i čuvaju uz pomoć najsavremenije tehnologije, opreme i hladnjača, a kao najbitnija podrška je distribucija sopstvenim transportnim sredstvima, prilagodjena kako standarima, tako i svim Vašim potrebama i zahtevima.

  Pored usluge distribucije, preduzeće “Lido” je spremno da Vam ponudi na korišćenje kompletan pribor za jelo, što znači ketering ponudu u pravom smislu te reči.  
 
                               
 
 • Pored standardne ponude toplih obroka, suvih obroka i pekarsko-poslastičarskih proizvoda, čije je spravljanje na visokom higijenskom nivou, kontrolisano od strane Centra za ispitivanje namernica, kompanija «Lido» sa zadovoljstvom najavljuje novi proizvod.  
 
                       
 
 • Budite i Vi deo svetskog trenda, hranite se zdravo, lako i uživajte u svojim obrocima na poslu, baš kao i u onima, koji se spravljaju u Vašem domu.
 
                               
 
 
 
Nade Dimić 4 - Beograd - Zemun
011 2618154; 011 2619511; 011 3166266;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Zemun Nade Dimić 4
  +381 11 2618154; +381 11 2619511; +381 11 3166266;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Lido ketering

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA