Lepkovi, epoksidi, smole Žarkovo, Cerak

Lepkovi, epoksidi, smole Žarkovo, Cerak

Farbara San B

Farbara San B logo
Beograd, Žarkovo, Cerak, Ratka Mitrovića 103 062 757068
Farbara San B logo
BOJE i LAKOVI FASADE i LEPKOVI IZOLACIONI MATERIJAL ELEKTROMATERIJAL ALATI ŠRAFOVSKA ROBA OPREMA ZA BAŠTU Nalazimo se na adresi Ratka Mitrovića 103, u naselju Žarkovo. Bavimo se prodajom molersko - farbaskog materijala, kao i građevinskih lepkova, alata, elektromaterijala i opreme za baštu. Naše stručno i ljubazno osbolje će vam uvek izaći u susret prilikom kupovine materijala koji vam je potreban. Vršimo uslužno miskovanje boja po vašim željama. BOJE i LAKOVI Fasadne boje Boje za unutrašnje zidove Boje za drvo i metal Emajli za drvo i metal Antikorozivne boje Sprejevi Razređivači Toneri GRAĐEVINSKI LEPKOVI Silikoni Pene Glet masa Cementi lepkovi Izolacije Fug mase Lepak za drvo Univerzalni lepkovi ALATI i OPREMA Farbara San B u svom asortimanu poseduje sav neophodan alat za farbarsko-zidarske radove, tu su gleterice, četke, mistrije, špahtle, valjci, krep trake, zaštitne rukavice, kofe i kante. Pored toga, posedujemo i veliki izbor burgija i reznih ploča kao i ručnog alata. Od šrafovske robe tu su eskeri, tiplovi, podloške... ELEKTROMATERIJAL Kod nas možete pronaći osnovni elektromaterijal kao što su kablovi, prenosne priključniče, sijalice... B AŠTENSKA OPREMA Mislili smo i na uređenje vaše bašte, ako su vam potrebne prskalice, najlon za trimer, testere, zaštitne rukavice i gumene čizme dođite u našu radnju. Posetite nas i ulepšajte svoj dom uz proizvode vrhunskog kvaliteta!

Boje i lakovi happy house I

Beograd, Žarkovo, Cerak, Belo Vrelo 38 011 6514777
BOJE i LAKOVI FASADNI MATERIJAL GRAĐEVINSKI LEPKOVI ALATI ŠRAFOVSKA ROBA OKOV ZA STOLARIJU LAJSNE i GARNIŠNE BAŠTENSKA OPREMA Boje i Lakovi Happy House nalazi se na teritoriji opštine Čukarica u ulici Belo Vrelo 38. Osnovna delatnost je distribucija i prodaja boja i lakova u Beogradu. Takodje vam nudimo fasadni materijal i lepkove, alat, šrafove... Uslužmo miksujemo boje po vašoj želji. BOJE i LAKOVI Fasadni premazi Disperzije i poludisperzije Emajl lakovi Boje za drvo i metal Antikorozivni premazi Sprejevi Toneri FASADE i LEPKOVI Lepak za stripor Lepak za pločice Glet masa Silikoni Pur pena Fug masa Univerzalni lepkovi Mrežica ALAT Električni alat Ručni alat Molerski pribor i alat ŠRAFOVSKA ROBA i OKOV Nudimo Vam ureznice, nareznice, burgije, metri, zavrtnji, šrafovi, matice, podloške, šarke, klitači, ručice, brave, šrafovi, spojnice. Sve za uređenje vašeg doma!

Farbara zorbo j

Beograd, Žarkovo, Cerak, Ratka Mitrovića 75 011 2502931 |
011 2395800 |
BOJE i LAKOVI FASADNI MATERIJAL ŠRAFOVSKA ROBA GRADJEVINSKI LEPKOVI GRADJEVINSKI STIROPOR ALAT ELEKTROMATERIJAL GIPS PLOČE OSB PLOČE LAJSNE i GARNIŠNE CEMENET, MALTER, GIPS TERMOIZOLACIJA HIDROIZOLACIJA Veliko iskustvo u poslovanju dovelo je našu farbaru do toga da razmišljamo isključivo o našim klijentima. Trudimo se da klijentima obezbedimo sve na jednom mestu i tako im olakšamo poslove. Naš široki asortiman i izuzetno pristupačne cene, čine da nam se klijenti uvek vraćaju i šalju svoje prijatelje po razne stvari uparvo kod nas. To nam je upravo i najveća satisfakcija da u poslu budemo što bolji i što profesionalniji. Kod nas možete pronaći kompletan program Sika, Isomat i Ceresit. BOJE i LAKOVI Boje za fasadu Boje za zidove Miksanje boja Boje za drvo i metal Emajl za drvo i metal Antikorozivni premazi Sprejevi Razređivači FASADNI MATERIJAL i LEPKOVI Glet masa Gips ploče OSB ploče Cementi lepkovi Fug masa Silikoni Pur pena Malter Cement Gips ELEKTROMATERIJAL Široka ponuda elektromaterijala obuhvata proizvode vrhunskog proizvođača Elmark. - Utičnice - Prekidači - Kablovi - Grla - Kleme - Dozne - Kanalice - Sijalice ŠRAFOVSKA ROBA Šrafovi Ekseri Tiplovi ALATI i PRIBOR Šrafcigeri Ključevi Klješta Rezne ploče Čekići Ureznice Nareznice Burgije Metri Skalperi TERMOIZOLACIJA i HIDROIZOLACIJA Gips ploče OSB ploče Stiropor LAJSNE i GARNIŠNE Aluminijumske lajsne PVC lajsne Laminat lajsne Drvene garnišne PVC garnišne Dođite i uverite se u naš bogat asortiman, profesionalno osoblje i niske cene!

Anđela boje farbara

Beograd, Žarkovo, Cerak, Repiška 9 011 2395525 |
063 276152 |
BOJE i LAKOVI FASADNI MATERIJAL GRAĐEVINSKI LEPKOVI IZOLACIONI MATERIJAL ALATI LAJSNE Anđela boje se nalazi na adresi Repiška 9 na Žarkovu i nudi veliki izbor boja, lakova i drugog građevinskog materijala. Zadovoljstvo nam je da možemo da Vam ponudimo širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su namenjeni kako profesionalnim majstorima, tako i onima koji uživaju da samostalno uređuju svoj dom. Pružamo uslugu miksovanje boja po vašoj želji, a besplatno dostavljamo robu našim vozilom. Povoljne cene, stručno i ljubazno osoblje. BOJE i LAKOVI Fasadne boje Boje za unutrašnje zidove Boje za drvo i metal Emajli za drvo i metal Lakovi raznih namena Fileri Antikorozivna sredstva Sprejevi GRAĐEVINSKI LEPKOVI Glet masa Silikoni Pene Izolacije Fug mase Dekorativne tehnike ALATI i OPREMA Klješta Libele, ravnjače Burgije Rezne ploče Ključevi Metri Libele Pištolji za pur penu Gleterice Špahtle Mistrije Šmirgle Krep trake, selotejp Merdevine LAJSNE U našoj radnji možete pronaći aluminujumske lajsne kao i dekorativne stiropor lajsne. RADNO VREME R adnim danima 07-20h Subotom 07–16h Nedeljom 08–13h

Farbara barbara

Beograd, Žarkovo, Cerak, Vodovodska 12 011 3542856
BOJE i LAKOVI FASADNI MATERIJALI GRAĐEVINSKI LEPKOVI IZOLACIONI MATERIJALI ALATI ŠRAFOVSKA ROBA LAJSNE Farbara Barbara nalazi se u ulici Vodovodska 12 na teritoriji opštine Čukarica. Odaberite neku od mnogobrojnih boja i lakova renomiranih proizvodjača Sika, Zorka, Jub, Maxima i drugi. Takođe vam nudimo i hidroizolacioni materijal, materijal za fasadu. Sve proizvode vam nudimo po veoma povoljnim cenama. BOJE i LAKOVI Fasadni premazi Disperzije i poludisperzije Emajl lakovi Boje za drvo i metal Lakovi raznih namena Boje za beton Boje u spreju Toneri FASADE i LEPKOVI Cementi lepkovi Mase za gletovanje i fugovanje Krečno-cementni mašinski malteri Stiropor, mrežica Silikoni i pur pene ALATI i ŠRAFOVSKA ROBA Valjci, ulošci valjaka i prateći alat Farbarske četke i slični nanosioci Alati za pripremanje površine Čekići, turpije, klješta i ostali pribor Šrafovi, podloške, tiplovi Prekrivači i zaštita LAJSNE Farbara Barbara u svom asortimanu poseduje alumijumske lajsne kao i dekorativne stripor lajsne. Pravi izbor za uređenje vašeg doma!
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA