Kurirske službe Novi Beograd

Kurirske službe Novi Beograd

Bex kurirska služba

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 148a 064 8934050
KURIRSKE SLUŽBE - BEX Bex kurirska služba nudi najbolju brzu dostavu pošiljki, bez obzira na udaljenost, svojim korisnicima u Srbiji i šire. Paketi se preuzimaju svakog radnog dana i dostavljaju svakog dana osim nedelje, od vrata do vrata, po principu danas za sutra. Osim preuzimanja paketa od pošiljaoca i njenog isporučivanja primaocu, Bex takođe obavlja i niz dodatnih usluga po vrlo povoljnim cenama. Korisnici imaju i mogućnost da ostave i pokupe pošiljku u Bex Paket Shopovima širom Srbije.

Dhl international

Beograd, Novi Beograd, Omladinskih brigada 90a
TRANSPORT POŠILjKI PRAĆENjE POŠILjKI IZVOZNE USLUGE UVOZNE USLUGE USLUGE U DOMAĆEM SAOBRAĆAJU DODATNE USLUGE TRANSPORT ROBE SKLADIŠTENjE i DISTRIBUCIJA CARINA, BEZBEDNOST i OSIGURANjE REŠENjA U LANCU SNABDEVANjA REŠENjA U INDUSTRIJSKOM SEKTORU

Beo kurir

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 104 065 3224564
KURIRSKA SLUŽBA PICK-UP SLUŽBA KOMBI SLUŽBA SELIDBE FIRMI USLUGE PRAVNIM LICIMA PRVA KURIRSKA SLUŽBA U SRBIJI OSNOVANA 1990. GODINE !!! NAJVEĆA BEOGRADSKA KURIRSKA SLUŽBA SA NAJVIŠE ISKUSTVA !!! KURIRSKA SLUŽBA Iskusni i poverljivi vozači motorcikala i skutera, odlinčni poznavaoci Beogradskih ulica za Vas obavljaju dostavu poslovnih dokumenata, spisa, paketa, pozivnica, poklona i svega što oduzima Vaše dragoceno vreme. Dostava se vrši po sistemu "od vrata do vrata" po Vašoj želji - hitno - u toku dana - danas za sutra. PICK-UP SLUŽBA Iskusni i poverljivi vozači sa pick-up vozilima za Vas obavljaju prevoz i razvor robe u Beogradu do 600kg težine za sve Vaše potrebe. KOMBI SLUŽBA Iskusni i poverljivi vozači sa kombi vozilima za Vas obavljaju prevoz i razvoz robe u Beogradu do 1.500kg težine za sve Vaše potrebe. SPECIJAL - Pravimo posebne cenovnike po sedistu klijenta i stalnim ili posebnim potrebama za kurirskim uslugama - Popusti za ostvareni promet - Popusti na broj pošiljaka preuzetih odjednom - Dostava robe Van Beograda pick-up i kombi vozilima - Dostava robe za zemlje u okruženju pick-up i kombi vozilima - Selidbe firmi USLUGE PRAVNIM LICIMA Početak saradnje se ostvaruje pozivom naše operatera koji će Vam dostaviti cenovnik i ugovor o saradnji uz sve dodatne informacije. Kurirske usluge se fakturišu na mesečnom nivou, a fakturu prati specifikacija izvršenih usluga: relacija, vreme, cena, naziv pošiljke.

Potrčko nbg

Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 144 011 2690880 |
063 1506253 |
DOSTAVNI SERVIS NA TERITORIJI NOVOG BEOGRADA, BEŽANIJSKE KOSE i ZEMUNA RAZNOVRSNE USLUGE DOSTAVE
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA