KUĆNI MAJSTOR LEKA

Kućni majstor leka

 
 
szrleka@leka.co.rs
 
 • POTREBAN VAM JE KUĆNI MAJSTOR, VODOINSTALATER ili ELEKTRIČAR?
 
 • NA PRAVOM STE MESTU!
 
                
 
 • Samostalna zanatska radnja LEKA je osnovana 15.02.2005. godine u Beogradu.
 
 • Delatnost firme je projektovanje, izvođenje i održavanje svih vrsta elektro, i instalacija vodovoda i kanalizacije u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.
 
     
 
 • Renome izgrađen u proteklih četiri godine se zasniva na bogatoj referenc listi izvedenih radova, dokazanom kvalitetu kao i poštovanju rokova i svih ugovornih obaveza. Dosadašnji rezultati su, pored visokoprofesionalnog odnosa prema poslu, postignuti i politikom firme da, konstantno i bezrezervno, radi na unapređenju majstorskog kadra, opreme i alata.
 
 • Posebna pažnja se posvećuje stalnom praćenju i primeni najnovijih materijala, opreme i tehnologija, počevši od faze projektovanja, i pripreme pa do izvođenja radova. Ovakav pristup rezultirao je i nizom uspešno završenih radova na rekonstrukciji starih i izradi novih instalacija u stambenim, poslovnim i industrijskim objekatima i to sa sopstvenim stručnim kadrom i najvećim delom korišćenjem vlastite operative i sredstava za rad.
 
 • SZR LEKA predstavlja pouzdanog partnera spremnog za izazove sve probirljivijeg tržišta.
 
                                                                
 
 • VODOVODNE INSTALACIJE

  Bez vodovodnih instalacija život savremenog čoveka bio bi nezamisliv. Najčešće uopšte ne razmišljamo kuda ta voda koju trošimo prolazi i u kakvim su stanjima cevi, ali kada cev pukne svi znamo da je instalacija dotrajala i da verovatno treba izmeniti čitave vodovodne instalacije u čitavom objektu.

  Bez obzira radite li nove vodovodne instalacije ili menjate stare potrebno je napraviti nacrt tih instalacija, bitno je i da li svi odvodo i dovodi ostaju tamo gde jesu ili ih pomerate zato što vam odvod mašine za veš smeta za novu kadu ili jednostavno radite skicu gde će vam šta biti u novom kupatilu svakako dobro razmislite o cevima i njihovom rasporedu.

  Cevi se ne mogu stavljati baš kako ste vi zamislili pa vam zato preporučujemo da se posavetujete sa vodoinstalaterom oko postavljanja vodovodnih instalacija.

  Postoje različiti načini postavljanja vodovodnih instalacija i jednostavno nema proverene kombinacije koja će biti večna jer sve što se koristi to se i troši, a priče o različitim vodovodnim materijalima saznaćete od majstora koji će vam postavljati cevi.

  Ono što bi trebali znati je da postoje različite vrste cevi, od još uvek prisutnih metalnih, preko bakarnih cevi pa do najnovijeg sistema vodovodnih instalacija koje se izvode plastičnim cevima.

  Više o samim sistemima postavljanja i materijalima obratite se vodoinstalateru.

  Ukoliko ne znate gde pronaći dobrog vodoinstalatera obratite nam se sa poverenjem a mi će mo vam izaći u susret u najkraćem mogućem roku.
 
 • ELEKTROINSTALACIJE

  Kada govorimo o elektroinstalacijama i postavljanju novog sistema elektroinstalacija unutar nekog objekta moramo razlikovati instalacije jake i slabe struje.

  U instalacije jake struje spada instalacija svih potrebnih žica i kablova unutar nekog objekta, postavljanje utičnica i prekidača sa razvodnim kutijama, odgovarajućim osiguračima i sklopkama, dok u instalacije slabe struje spada postavljanje vodova instalacija za telefone, televiziju, interfone, video nadzor, alarmne uređaje, mrežne sisteme i slično.

  Ono što većinu ljudi zanima jesu cene.

  Gotovo je nemoguće unapred nekome reći cenu postavljanja elektroinstalacija, prvenstveno zbog toga što se koriste različiti materijali, različiti su načini montaže itd. ali ono osnovno što se može reći su okvirne cene po kojima se možete ravnati a obračunavaju se po priključku odnosno sijaličnom mestu.

  Naravno ove cene nisu u potpunosti stvarne nego su samo okvirne kako bi ste otprilike mogli sami izračunati koliko bi vas moglo koštati postavljanje elektroinstalacija u vaš objekat.

  Ukoliko vas interesuje neka okvirna cena radova za postavljanje elektroinstalacija dobro bi bilo da znate koliko će sijaličnih mesta biti u kući, koliko utičnica, razvodnih ormarića i hoćete li odmah sprovesti i instalacije slabe struje.

  Bilo kako bilo najbolje je da kontaktirate majstora električara koji će doći do vas izviditi situaciju i videti šta je sve potrebno napraviti i koliki je opseg posla. Tek na osnovu viđenog i nakon savetovanja sa vama električar može napraviti neku ponudu.
 
 
 
Ulica oslobođenja IX deo 2a - Beograd - Borča, Krnjača, Kotež
064 6855002; 063 7077125;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Borča, Krnjača, Kotež Ulica oslobođenja IX deo 2a
  +381 64 6855002; +381 63 7077125;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Kućni majstor leka

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA